Jakou máte dětskou kuchyňku a jste s ní spokojené?

29.09.2011

Ahoj holky,
chceme naší holčičce pořídit dětskou kuchyňku, ale já absolutně netuším jakou. Dřevěné jsou šíleně drahé. Přemýšlím nad touto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=43941080&tab=0 a nebo tahle je dřevěná, ale malinkatá: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=45872331&tab=3. Maximálně do toho chci investovat kolem 1tis.. Moc děkuji za vaše rady a zkušenosti.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

abych to upřesnila. tento eshop můj není - pouze sem si od nich půjčila fotku, aby byla představa, jak kuchynka vypadá - nemám ještě hotové webové stránky - já tuto kuchynku prodávám levněji než oni za 840 kč + pošta, ale není problém se na ceně pošty domluvit - třeba by bylo jen poloviční, nebo při koupi více hraček bych platila poštu já....bohužel kuchynku nemám doma fyzicky - prodávám spoustu hraček a nechám si je vždy dovážet po objednání zákazníkem, takže jediné info které o ní mám je toto : Oboustranná kuchyňka s otvírací troubou a myčkou, dvěma hořáky, dřezem s kohoutkem a poličkami pro malé kuchařky. Odsavač par, háčky na zavěšení nádobí, hodiny. Sada příslušenství obsahuje příbory, talířky, hrnce, obracečku a další pomůcky, které při vaření můžete potřebovat. Ovládací knoflíky vařiče vydávají zvuky. Rozměry: 65 x 45 x 100 cm, výška pracovní desky 50 cm

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka