Poplatky u dr.

10.10.2011

Ahoj holky, jdu se jen vykecat, jak jsem se teď naštvala. Byla jsem u dr. a ďobl mi Pregnyl a pak že mám zaplatit 500,-. No naštvalo mě, že mi to neřekl předem, ale budiž. Jenže mi to nedalo a volala jsem na pojišťovnu a tam mi paní řekla, že se to platí ze zdravotního pojištění, takže nechápe, proč po mně chtěl prachy. Najela jsem si na svůj účet a nestačila jsem zírat. Zubař, který mi koncem žáří plomboval jeden zub, si vykázal 4 plomby a při tom já jsem mu tu jednu, kterou mi opravdu dělal, zaplatila hotově v ordinaci. A to stála 600,-. Nestačila jsem se taky divit, kolik telefonických konzultací si nechávají proplácet. Při tom tam volám, jen když se objednávám. No hnus. Jenže co s tím. Když to nahlásím na pojišťovně, tak abych si hledala nové dr. a to si stejně asi nepomůžu. Nejvíc mě štve, že vytahují peníze v hotovosti a pak si to ještě vykazují. :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

No to je fakt hnus. Asi bych to jen tak nenechala, Dr. okrádá hlavně i tebe. Já jsem taky jednou nechápala co vše si nechala proplatit moje obvodní :00: jenže jsem to zjistila až když jsem doktorku změnila.

Ahojky!
Já se na svůj účet občas taky podívam. Zatím tam byla jen jedna položka navíc a to návštěva porodní asistentky. U nás po porodu žádná asistentka nebyla.

Ahojky, včera jsem o tom poslouchala Otázky VM...řešili tam přesně to, že si doktoři vykazují neuvěřitelně výkonů, který Ti vůbec nedělají...a víš, jak to chce náš stát řešit?...že bude vyplácet odměny těm doktorům, co nekradou!!!!...Jsem myslela, že mě trefí šlak...místo toho, aby všem těm vyčůránkům napálili pěkně tučné pokuty, tak vyhradili půl miliardy nebo kolik, na to, aby odměnili doktory, co nekradou...je mi z toho fakt špatně!

In reply to by Belly

Hmm, tak to je fakt super. A jak budou jako zjišťovat, kdo je a není poctivý? Kdyby to bylo tak jednoduché, tak by snad mohli postihovat ty nepoctivé, ne? To je snad možný jen u nás toto:-(

In reply to by denisa9191

Já mám pojišťovnu ministerstva vnitra a tam jsem si nechala založit jakousi kartu života, dostala jsem heslo a přístup na net a je tam vše za poslední 4 roky. Nevím, u koho jsi ty, ale určitě už to nabízí víc pojišťoven, tak se na to zkus zeptat. Je to prý dobré i pro záchranku, že se můžou podívat v případě potřeby do karty a na kontakty, komu volat.

In reply to by denisa9191

to musíš mít tu internetovou zdravotní kartu. Mám pocit že si o ní musíš zažádak u své ZP. Ale nevim to na 100%. Já nic takového nemám tak ani netušim jak často jsem byla v posledních měsících u lékaře a jak často jsem je zatěžovala svýma otázkama a vyšetřeníma :s:

ahoj, tak to je hnus. Ale já už se ničemu nedivim :n: . Nevim co s tím udělat. Jestli na ně poslat kontrolu nebo zavolat do televize aby tohle prozkoumali?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka