Málo plodové vody při spodní hranici normy, AFI-12

29.09.2011

Ahojky, tak jsme v uterý byli na UTZ na genetice v Č.B. a zjistili mi, že mám málo plodové vody. Zatím to prý jem zabraňuje miminku v pohybu(nemůže se tam tak rozvalovat) a snižuje to kvalitu vidění Utz. Ale má se to hlídat a musím hodně pít. Měla jste to některá taky? Říkám si, že to bude v pohodě, ale to víte malý červíček v hlavě hlodá a hlodá. Nevíte co můžou být za komplikace, když by jí bude stále malinko :?
Děkuji :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, ke konci těhu jsem měla hraniční množství plodovky, doporučili mi také hodně pít..ale možná rizika se mnou už neřešili - tím, jak to bylo ke konci. pokud je to hraniční, tak je to ještě dobré, červíčka v hlavě zašlápni :)

ahoj, mám pocit že kdyby ti množství plodové vody klesalo a bylo ohroženo miminko, tak by ti porod vyvolali dříve. Trošku nechápu souvislost ohledně pití :? . To jako když budeš hodně pít, tak se bude množství plodové vody zvyšovat? to mi přijde trošku divné. Ale nejsem lékař, tak nevim :-).
Asi bych se být tebou na příští kontrole optala co by znamenalo další pokles plodové vody. Je to lepší než sbírat informace na webu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka