Musím mu ještě dávat čepičku? :-)

18.08.2011

Ahoj holky, mám takovej dotaz. Mám 4 týdeního chlapečka, myslíte, že tady v těch vedrech mu mám ještě dávat čepičku nebo už nemusím? A jak jste oblíkaly takhle starý miminka ve vedrech? Říká se, že o vrstvu víc, jak my dospělí. Řídíte se podle toho? :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

no já čepičku dávám jen takovou lehoulinkou bavlněnou. A rozhodně o vrstvu navíc neplatí. Spíš se říká že nad 25 stejně jak dospělý, do 25 o vrstvu navíc. U nás v těchhle vedrech rozhodně body s krátkým rukávkem a na to šatičky. Malá má abdukční peřinku s kšírama, takže dvě vrstvy mít musí... Chuděra se prostě potit musí

ahoj, mam syna narozeneho v unoru a dceru koncem kvetna a cepici jsem nedavala ani jednomu z nich. Syn nosival nasazenou kapuci (jezdila jsem ale vsude autem), dcera mela malo vlasu, ale v 6 tydnech jsme jeli k mori, bylo pres 40 stupnu, byvala jen v plince a bodycku s kratkym rukavem nebo v tilku. Nikdy jsem neslysela, ze se dite ma oblikat o 1 vrstvu vice nez dospely :? To bude nejake staroceske porekadlo, ci co... :00:

párkrát jsem zkusila dát synkovi o jednu vrstvu víc než sobě a vždycky to odskákal opruzeným zadečkem a potničkami na bříšku a tvářích. Takže já bych tolik nehrotila tyhlety "odborné rady" (kurňa to si musím zapamatovat, až se zas někde dočtu něco, co můj synek tabulkám navzdory ještě neumí nebo už dávno umí :///: ) a víc bych dala na svůj instinkt. Pokud nemá vlásky, tak bych bavlněnou čepičku asi dala, na tělo bych spíš dala jednu vrstvu oblečení s dlouhým rukávem a nohavicí než dvě vrstvy, v případě potřeby bych mimi přikryla

To asi ne,vždyt je teplo a na hlavinku nesvítí v korbičce.Ale asi bych dala body s krátkým rukávem a bud přikryla plenou nebo dala slabé dupajdy.

Ahoj, já jsem malé čepici nedávala. Stejně byla v tomhle věku pouze ve stínu a nebo doma a v kočárku by se s čepičkou zbytečně pařila. V takovém počasí jsem jí oblékala body s krátkým rukávem a přikryla jsem jí plenou.

In reply to by mirkaberkys@se…

No právě, je jen buď v kočárku ve stínu a nebo, když jedeme autem, to by se mi v čepici uvařil. No a každý mě říká, že body s krátkým je málo, tak dávám dlouhý bodýčka, ale stejně si myslím, že s krátkým rukávkem bych mu mohla dát. No je to děs, vůbec nevím, jak toho malýho človíčka oblékat :-)

In reply to by mirkaberkys@se…

promin ze te opravuji,ale ne na rucicky,ale na zatylek. rucicky ma malej studeny i v teplym pocasi i nozicky doted,ma to po me. Pokud ma zatylek chladnejsi az studeny tak priobleci. JInak ja mam 7/2010 a v lete jezdil jen v body max prikrytej plinkou. Taky jsem ho navlekala az mi jednou plakal a zrovna prisla sestra se kouknout na stehy k nam domu a hned ho vyslikala a malej spokojenej jak beruska :-) cepicku taky dostaval pri cca 15 nebo kdyz hodne foukalo

tak ja čepici dávám i teď a to je malému 22 měsíců když tak svítí tak by měl mít určitě pokrývku hlavy ;) ale určitě nějakou větrací a chvilkama mu ji sundávám aby mu nebylo moc horko:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka