Jídelníček 8 měsíčního prcka

22.07.2011

Ahojte holky, prosím vás, jaký jídelníček měli/mají vaše přibližně 8 měsíční dítka?
Naše malá má ráno kojení, potom svačinka - ovoce nebo přesnídávka, oběd - masozelenina, svačinka - jogurt, večeře - kaše, kojení... Myslíte, že je to ok?
Hlavně pořád přemýšlím, jak jí nějak obměnit ty svačinky, ale nic jiného než ovoce/přesnídávka/jogurt mě nenapadá :n:
Díky za rady :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak my ještě v roce měli jen tři jídla denně a k tomu kojení a bohatě to stačilo :) Takže jestli mimčo přibírá a je spokojené,tak mu to evidentně stačí :) Jinak holky mají pravdu,do roka je to pořád to samé dokola,není moc co vymýšlet :) Pestrosti stravy si užijí dost po roce-z mé zkušenosti stejně moc nové věci nechtějí,teda aspoň náš,k novým věcem je dost podezíravý (pokuď to tedy neobsahuje tunu cukru,to by zblajznul hned všechno,což ovšem zase nechci já :))

In reply to by lucininenka

malá zatím je spokojená, přibírá pěkně (podle domácího vážení má v 8m 9 kg, na KO jdeme až v úterý), takže myslím, že jí to stačí a snad ještě do toho roka bude, to by bylo fajn :)...jinak je malá velký jedlík, na oběd sní 250g masozeleniny-pokud tedy vařím doma, pokud je to kupovaná sklenička, tak jen tu malou 125g a končí :) , na svačinku např. celý banán :)

to čumím, mít nahrazený už 4 mléčný dávky...do roka to bude furt tak nějak stejný. Nic moc vymýšlet nejde. bud ráda že je léto a můžeš dávat čerstvé různé ovoce a ne jen kupované přesnídávky.
:a:

In reply to by Dejmalka

rychlíci? no, já jsem ráda, že toho mlíčka mám ještě aspoň na tu snídani + potom na noc, nějak mi toho začalo ubývat a tak jsem musela k obídku postupně přidat i svačinky a kaši, takhle nám to vyhovuje, malá spinká celou noc, takže spokojenost na obou stranách :)
jj, to máš pravdu, to je fajn, že můžu dávat čerstvé ovoce, i obědy malé vařím, pokud teda zrovna někam nejdeme - to vezmu skleničku :) díky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky