První fotka

03.03.2011

Ahoj holky,
tak jsem minulý týden absolvovala první UTZV a přikládám fotku našeho broučka - měří 3,8cm a má se čile k světu, srdíčko buší jak o závod :dance: :€p€: Na nevolnosti jsem dostala čípky TORECAN a musím uznat, že je mi o něco lépe, zvracení se zmenšilo na 2x denně, tak je to paráda!!! Přeji všem těhulkám, aby se měly fajn a hlavně zdravě! pááá :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já tedy nezvracím, ale i ty nevolnosti mi dost kazí dny. Neumím si představit, že by bylo ještě hůř ://: Je fajn, že ti začíná být lépe :one: A fotka je taky hezká. Já mám na břiše dost tuku a podezírám dr. že ani nemá zrovna nejlepší UTZ, takže mi jsme zahájili další éru abstraktních fotek :{~{:

In reply to by Gabuša

No já si to taky nedovedla představit, u synátora jsem si myslela, že mi snad hůře být nemůže, ale u druhého broučka se mi akorát potvrdilo že hůře může být vždycky! Tak jsem ráda, že to ustoupilo, i když slintání a pachuť mi zůstala :jawdrop: já myslím, že i přes ten tuk to půjde - neboj :qu: spíše je to tím UTZ než tím bříškem :€p€: tak se drž :-)

ahoj Jani, tak jsem narazila na fotečku tvého broučka :-) Moc krásná fotka :-* Jsem moc ráda, že už tě nevolnosti tolik netrápí, jupíííí :\x:

In reply to by pusi24

Ahooooj zlatíčko :-) děkuji moc, já Tě vyhlížela na ICQ, abych Ti jí poslala, ale nebyla jsi tam :( ani nemluv Miško, já jsem taky vděčná za to, že se to zmírnilo, akorát mi docházejí čípky, tak budu muset znovu naklusat k MUDr. :€p€: tak se opatrujte a mějte krásně :€s€: pááá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka