Chodí Vaši chlapi na zabíjačky???

22.01.2011

Ahoj holky,
tak sedím sama doma - Naty vypadá, že už spinká - vyžehleno a uklizeno je :-) Tak mě napadá taková mini anketka jestli děláte domácí zabíjačky?? Popř. v jakém stavu se Vám z nic vrací chlapi??? My totiž dneska zabíjíme - teda přítel u jeho rodičů tak čekám "jak" dojde - nedělám si moc velké naděje, že vše bude ok... :-) Jinak přeji příjemný večer všem :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky,
tak dík za příspěvky - popravdě jsem myslela, že je nás tu víc zabíjačkových :-) Každopádně přítel přišel místo v osm o půl 12 s tím, že ještě uklízeli apod. (no to bych teda chtěla vidět), ale byl docela v pohodě, takže mě zase jednou příjemně překvapil :-) Každopádně ještě není všem dnům konec, protože dneska ještě škvaří sádlo, takže co nebylo včera - může být dnes :-)

Tak u tchanu taky maji prasatka a tak 2krat do roka zabiji,nas tatinek tam zustava i pres noc(sou z jineho mesta) a ja nemam potrebu s deckama tam byt,prave proto ze vsichni popiji a tak :00:

ahojky tak u přítele tedy už nás se zabíjí každý rok. Já vždycky zdrhnu, protože to nemusím opravdu nee. A s tím mým to dopadne vždycky dobře. Neboj určitě se ti vrátí v pořádku, v nejhorším zítra uvaříš česnečku :-)

no, tak my bydlime ve meste, takze zabijacky se nekonaji a manzel by urcite na zadnou nesel, protoze by z toho urcite omdlel :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to skopove se nechava marinovat v bilem vine a citronu, aby to nemelo ten pach. Ale tak psovi bych to nemarinovala, ze :///:

ahojky, jémine, můj teda na zabíjačky nechodí - už z rodiny nikdo pořádně nic nechová, ale dříve vím jak jsme ještě s našima chodívali k babičce na zabíječku, tak se taky chlapi posilňovali slivovicí, ale nikdy to nebylo tak horké .... byli pravda k večeru už veselejší, ale práce jim šla pěkně od ruky ... :)

Ahoj, já tedy na zabíjačce nebyla nikdy, muž prý kdysi dávno jako malý. Ale nemělas to tu psát, mám teď hroznou, ale fakt příšernou chuť na většinu těch zabijačkových produktů :///:

To už je strašně dáááávno co jsme dělali zabijačky,naštěstí. Já to úplně nesnáším. Chudák zvířátko,všechno zaprasený,ten úklid po tom :00: A manžel nikam nechodí,on by nezabil ani mouchu,natož se podílet na vraždění prasete. Teď budou mít v práci akci a budou muset vařit humry a raky-žívý hodit do vařicí vody. prej je to hnusný,tak se mu tam ani moc nechce :€z€:

In reply to by jajinka.k.x

Já to právě taky moc nemusím tak jsem ráda, že jsem mohla zůstat s malou doma :-) Ani ty věci kolem moc nejím... Já jen právě čekám co bude, protože když jsem odcházela kolem druhé odpo tak se posilňovali a zahřívali rumíkem. Byla tam i slivovice, medovina apod. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka