Když hlídá chlap......:-/

22.12.2010

Ahojky holky, tak jsem zas vytočená jak už dlouho ne, tak si musím trochu ulevit :call: No abych to shrnula, jelikož má naše Zůza teď takové vztekací období (10 m), tak jsem se dohodla s manželem, že až se vrátí z práce, tak pojedu nakoupit a on bude malou hlídat a pal jí dá spát. Ok, jela jsem tedy nakoupit, pak manžovi volám, jak si vedou a jak spolu válčí, ale tel. mi nezvedal. Tak jsem to pak zkusila asi za půl hodiny a to už mi to celý rozespalý zvedl. No jenomže jsem se dozvěděla, že on usnul a malá nám tam prošmejdila byt, tak jsem ho zprdla na tři doby, že malou musí hlídat kdyby něco spolkla, nebo se jí nedej bože něco stalo :O No pak jsem dorazila z nákupů domů a myslela jsem že mě trefí :jawdrop: Kuchyň jak po výbuchu (manžel si ohříval guláš, dělal si kakao a ještě se asi snažil o nějaký výtvor k jídlu), obývák jak když tudy projel tank (rohlíky poházené po zemi, roztrhaný adventní kalendář (ten jak má v sobě čokoládky), ubrus na zemi, všude poházené hračky, děs běs. Pak jsem šla zkontrolovat dceru a ta spinká oblečená v teplákovce, vůbec jí nepřevlíkl, nedal kaši k večeři, prý jí dal jenom půlku suchého rohlíku a čaj, chudák malá, asi manželovi dám zítra k večeři taky jenom suchý rohlík :€{€: Ještě že jí aspoň přebalil (teda doufám, to jsem z něho vymámila v polospánku). Ach jo :|€|: Tak mě tak napadlo, také máte nějakou "příhodu" z hlídání vašich ratolestí? Papa :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky tak takovyhle byl muj tata, hral si na kytaru a my s brachou bourali byt, mamka kdyz prisla domu mela slzy v ocich, muj pritel je strasne na poradek, teda krom jeho obleceni to ma takovy mista kam to dava a pak si bere druhy den cisty, a na teh jeho zchovkach se to kupi, ale pokud jde o deti, kdyz vi ze jsem tam s nim, tak se malo kdy zvedne a jde honit natalku, to ho musim prosit, ale kdyz jsou sami, tak se muzu spolehnout ze ji pohlida.. nektery chlap na to neni, jasny ze usnout u tak maleho prcka by nemel, ale cim jsem starsi tim tohle vic chapu, ja kdyz opravdu nemam jine vychodisko tak ho neprosim pokud se sam nenabidne, ma ji rad hraje si ni, ale ma utodopravu, a ja kdyz chci jit k dr. a reknu mu ze ve ct v tolik a tolik hodin jestli by ji nepohlidal, tak se mu 4x zmeni jizda a neni na to spoleh... bud rada ze se hlavne nic hrozneho nestalo a mas zkusenost pro priste... :a:

Holky tak teď jsem zjistila, že malá nebyla vůbec přebalená :O Takže v té plíně musela být od včera než jsem odjela (cca 15. hod) do dnešního rána. Vrrrrrrr :€{€: A prý že jí přebalil, jó prdlajs :zadek:

Ahoj. Jsem zvědavá, jak to bude zvládat ten můj, i když si myslím, že samotný je dlouho nenechám, bude mi trvat, než se odhodlám odjet. Já ho nerada nechávám i se psem, a mám hrůzu jak to tu bude vypadat, až se vrátím z porodnice! Ale k tvýmu příběhu. Ani mě nepřekvapuje, prostě někteří chlapi to mají jinak. A ten čaj a suchej rohlík na večeři není vůbec špatnej nápad }:) ale měla bych v zásobě ještě i normální večeři, kterou mu pak dej, ať nemáš tichý vánoce :s: :a:

ahoj u nás je to v pohodě, ale musím tatkovi přesně všchno nachystat a nejmín 4x říct kde to najde, ale pak je malý nakrmeným, vykoupaný a převlečený v postýlce a když jsou spolu sami doma tak se mu teda hodn věnuje, protože náš malý ho u počítače nenechá sedět a pracovat, tatka si musí hrát :D

Ahojí tak u nás je to skoro stejné,ale zase vím,že on by Jendu nakrmil vykoupal a uložil do postele čistého a převlečeného ... ale ty hračky jsou taky všude jen nám nevytahá linku tam nesmí ... vlastně nemám strach je tu nechat samotné ještě aby jo ... každým dnem budu rodit a kluci to tu budou muset zvládnout sami dokud budu v porodce ... ale dříve to bývalo horší moc o malého nejevil zájem ,ale jak mile začal chodit tak sním začal řádit a lítat po bytě atd ... dokonce ho bral i ven,ale jinak jsem se malému musela věnovat já ...

Tak z toho si nic nedělej. Já odjedu de starším na logopedii a ten mladší je doma s tatínkem půl hodiny a taky se o mě pokouší infarkt. Tatínek sedí u počítače a kluk si dělá co chce.

to je jako by to bylo u nás,proto už se snažím aby chlap malého nehlídal protože mi v tom vůbec nepomůže,já měla úplně to samé + všechno z linky roztahané po zemi :-(

bože ,to mi do každičkého detailu připomíná mého ex . Naší Leoně tenkrát byl rok , já se pomalu začala vracet do práce a doma to byl mazec a to jsem chodila jen na dopoledne dva dny v týdnu . Ráno jsem odešla a v poledne se vrátila myslea ,že nás zatím navštívili sqvoteři , malá hladová jako štěně a panáček se právě probral . No nasmátá jak pes , já nesnáší lenost a tohle bylo něco pro mě . a vrchol byl když jsem jednou přišla až kolem páte odpoledne , malá seděla v kuchyni na zemi a chroupala syrový špagety a manžel u pc . No seřvala jsem ho jak fracka , ale větší chuť jsem mu měla natáhnout . Některý chlapy jsou možná na hlavu a na jisté činnosti zaujímají ryzí názor ,ale tohle byla lenost . a to mu zůstalo do dneška ,naštěstí už se tím kochá jiná :-) a můj současný manžel je zlatý střed , sice taky dělá binec ale když má děcka na starost je o ně postaráno dokonale :-) strach by mu ani nic jiného nedovolil :-D

:smich: To je všude stejný! My už máme druhý dítě, takže táta ví, že spát se chodí v pyžamu,nebo alespoň v něčem čistým a pohodlným. Na jídlo je teda vysazenej, kolikrát jsem od něj dostala přednášku, jak dítě má snídat to a ne ono :D Ale co se týče tý pozornosti, usínání při hlídání, nepořádku...to je naprosto totéž! A když si jde dát něco k jídu, kuchyň je vždycky jako po výbuchu. A "bohužel" i rád vaří :smich: teda naštěstí jen občas, i když docela dobře, ale ten úklid pak nestojí za to!

irena1111

Tak já mám v tomhle směru doma poklad. Než se nám narodila malá tak partner nikdy s žádným prckem zkušenosti neměl, ale od narození Renatky u všeho byl a všechno se učil. Koupání je přímo jen a jen v jeho režii, k tomu mě pustil za celou dobu jen párkrát, když je doma tak krmí také jen on a když potřebuju někam jet tak hlídá naprosto v pohodě, jídlo připraví, přebalí převlíkne, hraje si s ní. Zvládá fakt na jedničku.

In reply to by irena1111

Tak u nás koupu jedině já. Né že bych ho k tomu nepustila, to ne, kolikrát jsem mu říkala, ať se jde koukat nebo ať si malou vykoupe sám (pod mým dohledem), ale to moc nechtěl, až teď , kdy jsem chodila do práce, tak mu nic jiného nezbylo, než malou vykoupat.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No právě že to umí, teď jsem pár dní chodila do práce a byla tam až do noci, tak měl malou v režii on a to malou vykoupal, dal jí najíst a dal jí spinkat, takže super, akorát jsem pak vždycky druhý den musela celé dopoledne po něm uklízet a pak jsem šla zase do práce a pak další den zase po něm úklid....no děs běs, je to hroznej bordelář a to ho můžu sekýrovat jak chci, ale nějak to nepomáhá. Ale hlavně že bylo dobře postaráno o malou, to bylo to nejdůležitější.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka