lusteniny

08.12.2010

ahoj holky.... dlouho jsem tady nebyla a ma dotaz. od kdy muzou deti lusteniny? myslim treba cocku..... hrasek v polivecce papame, ale budu varit cockovou polivku tak nevim jestli ji uz muzu dat..... mala ma 14 a pul mesice. dekuji za odpovedi .... hezky zbytek dne..... paaaaaaaaaa Miluska

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky. Čočkovou polévku málé (15m.) dělám a i kaši, ale jen z červené oloupané čočky(běžně k sehnání ve zdravé výživě či větším marketu) Je zdravější a vůbec nenadýmá a má ještě tu vlastnost, že ji nemusíš dopředu namáčet. Rychle se uvaří :hu: Takže ti ji mohu jen doporučit :a\|: :one:

Ahoj, my máme zkušenost s hrachovou kaší i čočkovou polévkou a v pohodě, malá prdí o stošest, ale bolením bříška určitě netrpí. Jí i fazolky na smetaně nebo zapečený květák což jsou taky nadýmavé věci a vše ok, tak si myslím, že se nemusíš bát. Jinak prý na prdíky je lepší čočka červená než ta klasická a květák jen ta růžička bez té stopky, ale já to nějak nehrotím, malá jí to co my a je ok.

ahoj tak nevím ale batolata už problémy s prdíkama snad nemaj ne? :-D já dávám malý od půl roka nadýmavý věci a v pohodě, do půl roka trpěla na prdíky a pak už ne...takže se toho neboj..malá jí i zelí, když ji vařím tak i cibule je všude a prdí ostošest a jako že by jí bolelo břicho to nee.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka