CHODÍTE V TAKOVÉM POČASÍ VEN??

08.12.2010

Holky u nás tady na Moravě je docelá hustá smogová poklice.Chodíte v takovém počasí ven??Míšovi je 18 měsíců a je po očkování tak si říkám aby nebyl náchylnější k nachlazení :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

jsme po očkování druh den. Doktror sice říkal, že klidně máme normálně chodit, ale trochu se bojím. Ne že bych nepotřebovala nakoupit, a zařídit něco ve městě, do banky atd, ale asi to o den ještě odložím, ať mám jistotu... Včera jsme také nebyly. A taky máme za sebou toho prevíta Priorixe.

ahoj, viděla jsem to v televizi. Pokud nemusíš tak ven nechoď. Malýmu pobyt v takovém hnusu nic nedá-spíš naopak

In reply to by JaMiOn

Já si taky myslím,mě samotné se venku špatně dýchá a akorát pak dojdu domů a hodinu pořád smrkám..Neřeknu,když je taková ta hezká zimu,jak svítí sluníčko a je oparvdu hezky,ale třeba dneska je smog a mlha,takže takovému počasí se akorát vyhýbám..Raději budu doma,než aby mi malá nachladla..Ikdyž chápu,že některé děti jsou hrozně travné a vycházku vyžadují,protože to pak s nimi musí být na chocholouška :00: ..Já jsem toto naštětstí utnula od miminka..

In reply to by eva.adela

moje dětičky jsou ty o kterých píšeš. Když jsou doma tak kňouraj a neví co maj dělat. Malá je ještě celkem v pohodě. Stačí když si sní sednu ke knížce nebo legu ale Ondra ten se opravdu děsně nudí. Všelijak pak lítá po bytě, dělá salta na posteli, skáče a dělá jen bordel a cokoliv řekne tak je to tónem že bych ho zbušila. No a když na malou nemám zrovna čas (vařim apod) tak knouraj oba. Je to na palici, ale ratši si vezmu prášek na hlavu a tak nějak to doma překopeme než jít ve smogu na procházku. Opravdu se hodně špatně dýchá a na dětech je vidět že jsou více unavené a tak nějak hůře raagují. Jak byl smog asi před 14dnima a já vodila Ondru do školky, tak jsme šly do školky a ze školky hned domu. Malá měla vždycky červené oči a Ondra mi říkal že se mu špatně dýchá. Nedovedu si představit být snima venku déle za účelem procházky. To by mi snad zachvilku padli přidušený :(

Ahojky,my nechodíme každý den ven..Malá (18m) mi v kočárku stejně řve,takže třeba včera jsme to tady byli jen na půl hodiny obejít pěšky,dneska nepůjdeme určitě,protože je tam fakt hnusně..Naštětsí je malá hodná a není otravná,takže ji to ani nevadí,když ven nejde..

Tak mali je 11. mesicu a ja se ridim pravidlem ZA KAZDEHO POCASI SE CHODI VEN :) a taky to dodrzuju.. :/;x: jasne kdyz je malej po O. tak to ty dva dny budte doma, ale pak bych normlne chodila :metal:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka