Nemáte někdo zkušenosti se šátkem na nošení dětí Medley?

17.11.2010

Ahoj maminky, nemáte některá zkušenosti s tímhle šátkem, popřípadě s jinými, které by byly cenově dostupné a jinak radíte spíše elastické nebo pevné? Šátek bude pro 7týdenní mimi, které se chce pořád chovat, tak to chceme zkusit se šátkem. Díky za radu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já mám vcelku dobrou zkušenost s pevným šátkem, ale co jsem slišela, tak elastické promijí některé nedostatky v úvazech. Já používám manducu  a jsme moc spokojení. Je to rychlepjší než vázání a pro mě teda i pohodlnější. Dá se nosit od miminka po 20 kg dítě. *smile* 

Ahojky,ja resim uplne stejnou otazku jako ty! ne satek Madley ale spis jaky satek vybrat pro novorozene a abych ho mohla vyuzit i pro vetsi dite a nemusela mit dva....jak vidim,tak co maminka,to jiny nazor a jine zkusenosti a vypada to,ze opravdu elasticky satek je vhodnejsi pro miminko a pevny pro batolata....takze asi univerzalni nam nikdo neporadi :?

In reply to by cupinka

Ahojky,diky za nazor,mas pravdu ale v nekterych situacich,treba na horach,na dovce nebo nekde kde se nebere kocar je to k uzitku! Ale pravda je,ze budu hlavne nosit miminko a to tak do 1 roka! Takze bude asi lepsi ten elastak,co?

pro takhle malé mimi rozhodně elastický, pokud jsi nikdy nešátkovala, tak s elastickým se ti bude pracovat líp, jenom je blbý, že se dlouhodobým používáním maličko vytáhne, takže až ti dítko povyroste a nabere nějaká ta kilečka, nepůjde ten elastický šátek 100% dotáhnout, proto se na větší dítka používají šátky pevné (říkali nám na kurzu ;-) )

Já mám od nich ten elastický a kamarádka pevný, každý má svoje výhody a nevýhody. Elastický se lépe váže, ale prý se tam nedá nosit větší miminko, na to je zase prý lepší ten tkaný. Ale já celkem nemůžu soudit, protože malá si v něm nikdy nezvykla, koupila jsem ho asi příliš pozdě, už jí byly 4 měsíce. Uvidím u dalšího co teď čekám.

My máme Vatanai z druhé ruky a byla jsem moc spokojená (takové ty rybičky). Četla jsem v diskuzích, že s Medleyem nejsou maminy tak často spokojené...Tak nevím. Já mám zkušenost jen s jedním a super!

In reply to by Misutka

Ahoj, tak já mám přímo Medley, je to pevný šátek, kolíbka u něj jde taky, takže si myslím, že kdyby mi v něm malá chtěla být, tak bych šla zase do toho pevného, asi bych nekupovala dva.....tenhle se dá využít jak na mimi, tak na batole....ted je jen otázka, jestli ti v něm bude dítě chtít být...té mojí se to moc nezamlouvalo...

Ahoj, tak já mám doma pevnýho MEdleyho:)koupila jsem ho na mmb za 650Kč, malá mi v něm nechtěla být, potom když už byla větší, tak v tom být chtěla, ale byla na mě docela těžká, takže nám tu vlastně leží....takže pokud bys měla zájem, ozvi se a klidně bych ti ho za 350Kč prodala:)

ahoj medley mam doma mam ten elasticky protoze do pevneho se mi po uvazu nikdy panenka nevlezla :-d je z prijemneho matrose a dobre se snim vaze.pevny je super ze ho vyuzijes i pri vyssi vaze ditka elastak uvadeji do 12kg coz vlasne bych vnem mohla nosit jest svou 3letou dcerku :-d.ja jsem pro elasticky me osobne se snim lepe pracuje .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka