Chorvatsko a 5 mes. miminko

20.06.2010

Ahoja
Holky jaky mate nazor na 5 mesicni miminko u more??? chystame se na dovcu do punatu, a tak se tak poptavama na nazory znama byl. taky s miminkem a rikala pohoda i par lidi rikalo ze mame klidne jet:) nemate nekdo zkusenosti???
diky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my jsme byli loni s 11-ti měsíční dcerou v Bašce Vodě, cestu přežila a pobyt tam také, líbilo se jí tam, i ten ruch kolem nějak přežila....., ale s 5-ti měsíčním dítětem bych toto neabsolvovala, až s dítětem kolem 1 roku, malá už i chodila za ruce, takže to bylo lepší.

Já myslím že v pohodě jestli mu nevadili ty vedra co tu byli tak je to dobrý pač tam není tak suchej vzduch jako byl tady při těch vedrech.

In reply to by cifinka

ahojky ja mam zkusenosti a vse je ok az na tu cestu pokud jedes autem nebo autobusem musi byt klimatizace..jinak je cesta neunosna s mimcem...pri pobytu u moře nevystavuj maleho nebo malou moc na slunko spíše at je pod slunečníkem..a moooc pije:)jinak se to da v pohode protoze vzduch je tam oproti nasemu uplne jiny...:)

My jsme o tom uvažovali, ale nakonec jsme se rozhodili to o rok odložit - myslím, že hlavně pro nás by to nebyla žádná dovolená. Takový mimčo nemůžeš vzít na sluníčko, navíc co když mu to vedro nesedne nebo ti onemocní.

In reply to by Suza

tjn to mas pravdu ale my jsme vzdy jeszil. az na makarskou a ted kvuli malemu jedeme do punatu ze kdyb nahodou neco tak aby jsme byl. za chv. doma...mno to mi se zase na to tesime ze pojedeme s brouckem..a je jasne ze nebudeme cel den u more. jsme si pripl a porid. si leps. apartman... a vybaveni proti slunku taky mame por. mno uvidime mno.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka