Třicátníce vzpomínáte

25.05.2010

Holky trošku o něčem jiném zrovna běží na Markýze Sandokan tak sem si tak vzpoměla na dětství kdo nneměl tričko s tímto hrdinou jako by nebyl.
A koukala sem na programy českých a slovenských televizí co ted dávají Dempsey a Makepeacová( bude za chvíli na barrandově), žena za pultem,chlapci a chlapi,muž na radnici,taková normální rodinka,panoptikum města pražského,dinastie nováků ....a nevím co všechno ještě.
Chybí jen něco pro děti jako rozmarýnek :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

My ho měli, chachááááááááááááááááááá.....brácha ho nosil a já ho pak zdědila-totálně odepsaný, ale bylo moje!!!!

madla:tak s tím sandokanem si mi udělala radost :one: hned si jdu najít kdy to běží,přiznám se,že se mi vždy strašně líbil jako ten chlap.. :c:

já neměla tričko se Sandokanem,bůůůůůůůůůůůůůů.Mě chybí ty báječný starý reklamy.Přemýšlím v jakém pořadu bylo strašidýlko Finfulínek.to se mi líbilo

In reply to by prdada

v sobotu pionýrská lastovička jeden týden česky a druhý slovensky a uváděla to Marcela Augustová a ted jede na ČT zprávy toto letí.
A holky a co Goro bílý pes u nás u toho brečely všechny holky to byl doják

Já jsem tričko se Sandokanem neměla :§) . A je fakt, že jsem byla úplně mimo. Taková normální rodinka je skvost. Ta nestárne a můžu to vidět milionkrát. Mám i dvd :///: .

ahoj, já sandokana ani neznám :n:
no a ty ostatní filmy až z dospělosti... :///:
jako děti jsme na telku vůbec nekoukali-rodiče taky ne. Vždy jí zapli na večerníček a zprávy. Jinak byla po celý den vypnuta. Až když mi bylo kolem 15tak si vzpomínám na Dysneyovky ale na tyhle filmy vůbec :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka