golfky

25.03.2010

Holky mám dotaz,ještě to není aktuální,ale časem si chci koupit golfky,a včera jsem vozila kámošky a přišla mi to rukojet dost nízko,mám jen 165cm,ale i tak se mi nevezli dobře.Tak jsem se vás zkušenějších chtěla zeptat,jestli jsou golfky s nastavitelnou výškou rukojeti.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my nemáme golfky, ale pořídili jsme kočárek Bugster, který váží jen 5kg, dá se schovat do tašky a je úplně úžasnej. Mám 168cm a vozí se mi super.

ahoj, pokud chceš klasické golfky-polohovatelá zádová opěrka tak ty nastavitelnou rukojeť nemají. Teda já jsem aspoň žádné neviděla. Co uváděli holky podemnou jsou spíše sportovní kočárky. Já mám golfky Cam Flipp a vozí se mi skvěle. Dokonce i můj muž 190cm se u nich nemusí nějak hrbit. Já měřim 165cm a když s golfkama jedu tak mám ruce pokrčené. Jsou vysoké 105cm. Já jsem je kupovala v roce 2007 a stáli mě 1800,-kč-nové. nyní je už nový model a jsou dražší.
http://kocarky.heureka.cz/cam-flip/specifikace/

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no vidíš to, za takové peníze se ani nedivim že jsou vychytané :s: :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj to věřim že jsi snima spokojená. Už na obrázku vypadají dobře :a:

In reply to by Karolinka 2.11

Teda ten baby desogne mě naprosto uchvátil,na netu je i video a fakt boží.Koukám že máš taky holčičku,tak kdyby ses jich chtěla tak za rok zbavit,tak dej vědět.Jakou máš barvu?Já tam viděla jen tu červenou a zelenou,ale nepídila jsem se po dalších barvách tak ani nevím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka