17.3.

17.03.2010

Jako kde ste všechny co se zašíváte šup a kecat nebooooooooooooooo :€h:

ted nevím jestli jsem to tu už psala ale už máme pár dní 10 zoubek a před dvěma dny vylezla 11 stolička a ten 12 zoubek je tak strašně nateklí že asi brzo taky vykoukne,ani si na ně nenechá šáhnout ,úplně ucukává,asi dost bolí :h: :€Ss€:

Ahoj tak u nás se dnes už spinká podruhé,vstávali jsme v 6h :00: a dopoledne jsme tapaly po venku ,teda než se ale někam přesuneme :///: je takovej hrozně opatrnej ,doma lítá jak divočák,ale je moc šikovnej ani jednou sebou neplesknul :c: a potkali jsme kočičky a naučil se říkat "mnau" tak na ně furt mnouká :s: a dělá "ma" jako malá a chtěl by je furt hladit,ale byly chuderky nějaký špinavý tak radši :n: :n:

In reply to by Dana Medková

je to je hezký, my když jdem do krámu tak cestou jsou slepičky a tam taky musím vždy zastavit a on mejrá a koulí očima, ale ať tam stojím půl hodiny a že je to koko slepička tak Nik prostě ani nepípne, nebude mluvit a nebude... a koukám budíček v 6, tak to by bylo po mě.... my se dneska měli dobře

heleeee, tetááááááá, ty takhle píšeš a přitom ty jsi ten kdo na nás prdí jako... kdy jsi s námi večer naposledy kecala? noooooooooo?
jinak u nás ránko vydařené, hodně vydařené, nebo spíš poledne :s: a jdem na prochajdu když je tam tepleji

ahojky. My koukáme s tatkou na tv.... dávají Manka.... akorát přjijel z práce tak mu musím ještě nandat jídlo. Pak nakrmit malou a za hodinku razíme na hrátky s robátky.
Jinak teta to háčkování mi fakt nejde.... jsem z těch zkratek a čísel nějak mimo..... ty už jsi něco zmákla??? Snad na to brzy přijdu....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka