druha kontrola v porodnici

10.03.2010

ahoj holciny,

tak mam za sebou druhou kontrolu v porodnici a jak jsem uz predtim psala, tak me asi ceka cisar :( . Malej byl tentokrat vzorny na monitoru a nemusela jsem to 3x opakovat jako minule. Ted byl vzorny hned napoprve :). Jinak je to zlobidlo, protoze se stale jeste neotocil hlavickou dolu a jak mi bylo receno od :*8*: , tak uz ani sance na to moc neni. Jak mi minule posunuli termin porodu na 20.3., z 26.3., tak se ridi ted podle toho. V patek si mam volat do porodnice, kdy mi reknou presny termin nastupu do nemocnice a budu mit planovany cisarsky rez :( . Na 100% tedy budu mit uz pristi tyden u sebe broucka, jen jeste nevim kdy. Jeden den mam nastup a druhy den pak pujdu na cisar. Ach jo, to jsem se tesila,ze budu mit prirozeny porod a bude to vse bez problemu. Snad to bude i tak v poradku. Tak pristi tyden vam tady rozsirim rady narozenych miminek :). Ale samozrejme z toho mam hrozny strach..na maleho se samozrejme hrozne moc tesim, ale zaroven mam sileny strach z toho vseho...co nas ceka, jak to bude probihat atd.
papa :a:

Ahojky mám pro tebe malý fígl. slyšela jsem že na otočení mimi pomůže chodit co nejčastěji po čtyřech, jednéznámé se to nakonec povedlo! Sice to zkoušela 3 týdny před TP, ale kdoví třeba ti to taky vyjde, každopádně za to nic nedáš a třeba se ještě císaři vyhneš...Hodně štěstí a krásné maminkování.vlčice

Ahoj Leni,

no tak to koukám. Malej má svojí hlavu :s: . Je mi líto, že se neotočil, přirozenej je asi lepší. Tak to máš jako my ;) určitě nám dej vědět, kdy budeš mít termín. A nic se neboj, zvládnete to a bude dobře. Myslíme na vás.

P a E.

In reply to by Petrita

Petrus, pak Ti povypravim. Malej je tvrdohlavej a to se nakonec nema narodit jako beranek :). Ale aspon ho budeme mit za chvilku u sebe :). a vy se holky taky drzte!!!

doktoři rozhodli že pro prcka je lepší císař tak nad tím nedumej, buď ráda, že se tak starají a že už budeš mít mimíska u sebe :-) na to se těš :-) už se moc těším na fotečky co nám sem vložíš :-) jsem hrozná každé ráno tady sleduju přírůstky :-)
Takže hlavu vzhůru, usměj se na svět, pošli úsměv do bříška :-) a už jenom odpočívej.

In reply to by chytra dagmarka

ahojky, to mas pravdu :). Zase aspon budu presne vedet kdy budu mit prcka u sebe..haha a brzy to budeme mit za sebou :). TAdy v Podoli KP automaticky delaji cisarem,ani nezkousi prirozeny porod....coz jsem na jednu stranu i rada. TAky se drz a hlavne at ustoupi to nastydnuti!!! Hezky se to na nasich strankach rozjelo, vid? Taky tady koukam kolik uz mame novych prirustku. papa a drzim palecky at ta ryma a kasel ustoupi!!!

To vezmete nějak hopem nato, že termín byl původně 26.3. :)))). Chápu Tě, že Tě mrzí, že nebudeš rodit přirozeně, mě by to po všech těch přípravách taky mrzelo, ale na druhou stranu, jak holky píšou, nebudeš se trápit hodiny bolestma a budeš mít broučka brzy u sebe. Budeš mít možnost částečné anestezie, aby sis broučka pochovala hned po porodu nebo to bude celková anestezie?

In reply to by Slunko

ahoj Slunko, to mi povidej jak to bereme hopem. Ja tak nejak pocitala s tim koncem brezna a ono nic. Uz pri prvni navsteve porodnice mi zmenili termin na 20.3. a tim se ted ridi. bohuzel prdolka je tvrdohlavy,tak proste se ne a ne otocit a uz to ani nevypada. Je fakt,ze se nebudu trapit predporodnima bolestma, ale budu muset zustat dele v nemocnici a ta jizva pry potom taky docela dost boli. Hlavne z toho cisare mam strach, napadaji me takove silene myslenky..ale to je asi normalni. Chtela bych tu castecnou anestezii, tak to snad vyjde. Nastup do porodnice mam o den driv, nez bude zakrok, tak tam mi asi vse vysvetli anesteziolog. A ty se porad drzis na ten konec brezna, vid? Uvidis jak se prckovi bude chtit na svet. Ja bych rekla,ze ten muj by tam klidne jeste zustal, protoze jsem za celou dobu nemela ani zadne poslicky nic a nejak nemam pocity,ze bych mela rodit :).

In reply to by Lendule

Já vím, ty jizvy ... to si člověk nevybere, jestli jizvy po nástřihu nebo po císaři, i když to samozřejmě nechci srovnávat !!! Snaž se ty myšlenky zahánět, já vím, že to není jednoduché potlačit, ale musíme se o to aspon snažit. Já blbec jsem si ted pouštěla porody a teda taky mi to na těšení nepřidalo, snažím se na to nemyslet a soustředit se na tu chvíli potom, kdy ho budu mít u sebe, uzlíka malého. Já bych se fakt snažila lobovat za tu částečnou anestezii, určitě je spousta důvodů, a dr. o ní vědí.
U nás to v porodnici nemění, zůstávám pořád na konci března. čípek pořád 2 cm, polotuhy, otevřená na špičku prstu, takže nic. Jen jsem včera byla trochu v šoku, protože se mi asi uvolnila zátka, jinak nevím, co by to mohlo být, vyšetření nebylo nějak bolestivé... ale jak jsem se dočetla, zátka může odejít i 3 týdny před porodem, takže mě to fakt neznepokojuje a jedu dál jako obvykle :).
tak se drž :). K.

Ahoj, teda to je opravdu zlobidýlko - takhle ke konci a pořád nějaké trápení. Hlavně ať je malej v pořádku a ať vše dobře dopadne!!!! ;)

In reply to by culik

ahojky, vid, je to pekne zlobidylko a to mu s pritelem kazdy den domlouvali a zkousela jsem i nejake ty cviky, ale bez uspechu. Proste si rikal,ze preci nebude porad vzhuru nohama :). Ted si taky rikam,ze hlavne at je malej v poradku a vse dobre dopadne. A budeme ho tu mit o tyden drive nez jsme planovali :)

Ahoj, to je jedno jak budeš rodit, hlavně ať je vše v pořádku. Dále si myslím, že to budeš mít rychle za sebou. Ono vždycky přirozený porod není zrovna lahůdka.
Ale jak říkám, hlavně ať jste v pořádku. Držím Vám palečky. :one:

tak to mě mrzí, že se ten tvůj prcek neumoudřil,ale zase budeš vědět, kdy přesně ho budeš mít u sebe :)

In reply to by Beru

to je pravda. Ale tak nejak jsem pocitala s porodem az kolem toho 26.3. a zacinam se ted cim dal tim vic strachovat :(. v patek se dozvim presne datum, tak jsem zvedava jaky den mi vyberou. A co ty? Jak se citite s malym?

In reply to by Lendule

musim říct, že se cítíme oba dobře, malej si tam vesele řádí a zatím se na porod taky necítím. Sice už jsem pár poslíčkůl měla,ale nic zázračnýho,ale prej už se hlavičkou cpe ven, tak nevim. Doktorka říkala, že se to dá těžko říct, že teď to vypadá, že budu brzy rodit,ale to už mi říkají týden,takže to tak žhavý asi taky nebude. Termín mi pořád nechali na 25.3 s tím, že je prej o týden větší. Takže holt nezbývá nic jiného, než čekat a modlit se, abych neměla cvaldu :D Nedivím se, že se bojím, kdo by se nebál, já se bojim děsně a to mě snad císař nečeká :00: Dej vedět, kdy nastupuješ, ať ti můžeme držet pořádně palečky :one:

In reply to by Beru

tak to jsi na tom skoro stejne jako ja. Ja mela termin 26.3. a taky pry o tyden vetsi miminko. Ale tim cisarem si to upravili tak,aby se mi predtim nerozbehl porod..jinak bych taky cekala. Mam z toho hruzu, ale snad to vse dobre dopadne. Zitra si mam odpoledne volat do porodky pro datum nastupu, tak pak dam urcite hned vedet. Treba nakonec budes rodit podobne jako my :). Skoda,ze ale na Bulovce, mohli jsme se potkat v Podoli :).

In reply to by Lendule

to je škoda, alespoň by jsme si pokecaly. Ikdyž, teď v úterý mi bylo řečeno, že je hodně rodiček a že je možný, že budu rodit jinde, to mám radost, tak abych nakonec neskončila v podolí :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka