Kyčle

10.02.2010

Ahoj maminky :)
Byli jsme v 6týdnu miminka na kontrolu kyčlí. Doporučil nám široké balení plen. Doktor nebyl moc sdílný,protože bylo hodně miminek v čekárně. :§)
Chtěla bych se zeptat, dáváte jednu nebo dvě látkové pleny do těch kalhotek. Když dám dvě, zdá se mi, že má pak zadeček vysoko oproti hlavičce. Nebo máte jiný způsob nebo kalhotky na ty kyčle.
Děkuji moc za odopvědi. :|P:

Kliknutím vložíte smajlíky:

taky nosíme dvě pleny. A malou podkládám osuškou, na kterou dám plínku, aby neměla hlavičku zvrácenou.

Já jsem dávala 2 jednorázovky a poho, te´d po kontrole, už dáváme jen jednu a za 8 týdnů další kontrola, tak uvidím.Nám v porodnici doporučily preventivně dávat 2 plenky a po kontrole v 6t. se prý uvidí co na to ortoped.

ahojky, my taky dáváme dvě už od porodnice, teď jdem v 6týdnech uvidíme co nám řeknou. aby nemělla zadečed výš než hlavičku tak mám postel zvýšenou-podloženou knížkama na straně u hlavičky-aby neublinkávala..

Neboj je to úplně normální.Mají to všechny miminka,kvůli správnýmu vývoji nožiček.Já jsem dávala jenom jednu plínu navíc,protože dvě mi přišly moc.A abych byla upřímná dávala jsem to malýmu jenom na noc a vždycky jsme to měli na kontrole v pořádku.

bud rada ze je to jen siroke baleni mala mela pavliko. trmeny ...nas doktor je zase nema rad zenske jakmile tam prisel pritel razem se zacal chovat slusne ...da se to zvladnout

tj. normální, že je zadeček vyvýšený, dával jsem dvě...a doporučí to každý ortoped. Měli jste a-čka?

In reply to by Eva30

urcite jsi dostala zpravu pro doktora atam je to napsane IA nebo IB tak nejak tusim,tak se jukni.Jinak ja davala normalne jednorazovku a dve latkove slozila jsem to tak aby na zadickach nemela takovou hrcu a vic jsem to dala mezi ty nozky :-) sice byla jak sumo ale uz je mame v pohode jadyrka si vyvyji tam kde maji.Takze jsem ji je poctive davala nonstop,lepsi nez pak nosit trminky :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky