???

08.02.2010

...můžou mít spurtík děti na UM :? ?...děkujíííííí

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by OliKlim

no dle mého je spurt z důvodu, že dítě roste a má větší hlad-tím je podrážděné a nespokojené. Neni to o tom zda kojíš nebo nekojíš. Dítě má prostě období kdy má potřebu více jíst a potřebuje aby se jídlo do něj dostalo co nejrychleji. Proto se steká u kojení nebo i u flašky. Kojené děti řvou jak syrény-nechtějí se přisát ,jedí hodně často. To samé je u dětí na UM. Odmítají flašku-zdá se jim že to mlíčko teče pomalu a jedi častěji protože maj pocit hladu...je to úplně stejé ať jde o kojené nebo nekojené dítě. Kojené bojuje s prsem nekojené s flaškou....to je můj názor :a:

In reply to by OliKlim

kdyz nekojis nema mlicko dvoji chut, ale presto prece roste a proto se vzteka cche vice papat ne co 3 hodiny, ale potrebuje vice.. ja nastesti v obdobi spurtu jeste kojila a skutecne jsem z postele den nevylezla.. malej byl porad u prsu.
dite na Um ma taky zvysenou potrebu papat.

:) Spurtík je růstovej skok, to neovlivníš mlíkem. ;) Bude teď asi tejden vyžadovat víc a častějc, ale zase se to srovná.

jiste.. spurt je rustove obdobi kdy dite spotrebuje vice energie na rychly rust.. proto treba vice ji, ci je nevrle a pod. trva obvykle tyden a projevuje se kolem 3 a 6 tydne a kolem 3 a 6 mesice

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka