Už nemůžu :-(

01.12.2009

Ahojte tety, už jsem zoufalá :-( Kačka v noci spí, ale přes den nenaspí ani minutu :-( Kojím jí zhruba po 2,5-3 hodinách, ale po kojení vždcky zase brečí a brečí. V postýlce brečí, jen v kočárku se uklidní a to třeba na hodinku zabere. Je hrozně unavená a vidím, jak by spala, ale prostě doma jí to nejde. Nemůžu přece být venku celý den, to nejde :-(
Jsem už tak strašně unavená. Přes den neudělám vůbec nic. Navavařím, neuklidím, neučešu se, prostě nestíhám absolutně nic :-(
Všichni mi říkají buď ráda, že ti spí v noci, ale kdyby člověku 12 hodin v kuse doma řvalo dítě, tak mluví jinak.
Nevíte nějakou radu?
Zdraví a děkuje Dejnička

Ahojky, já myslím, že asi nebrečí hlady, když ti v noci bez problémů spí. Možná neví, co dělat, tak brečí, neumí se zabavit. já bych asi zkusila babyvak nebo šátek a nosit, sice z toho bolí záda, ale lze se učesat, poklidit, najíst... Má s tebou kontakt a jak s ní chodíš, tak jí to uhoupe....

Ahoj,
chápu, že jsi unavená. Já psychicky těžce nesu, když malá řve. To jsem úplně jak na trní, a to jsem si myslela, že si časem zvyknu a ono to nejde.
S tím Nutrilonem bych počkala až na kontrolní převážení. Přestat kojit by byla škola.
Napadlo mě, zda by jsi nechtěla vyzkoušet šátek. Mohla by jsi ji nosit a přitom něco trochu poudělat. Třeba by se to malé líbilo.
Držím palce
J.

mi maly taky prez den skoro nespi,vyzaduje abych si s nim hrala a vykladala,
nevim kolik mas doma stupnu,my mame asi tak 24 a na spani ma tak 18
a strasne rad usina na brisku,ale to bych neryskla bez pipaku(nany)
a nebo skus dat trosinku cajiku nebo vody
a um bych zatim urcite nedavala,radsi zkus prilozit casteji a uvidis
mozna ma ten sprutik
drzim palecky at je to ok
:a:

In reply to by martina2105

Ahoj Marti, no my máme v bytě zhruba 23 stupnů a na spaní v ložnici máme 22 (to jen kvůli malé, aby jí nebyla zima). Na bříšku to nemá ráda, ječí a vzteká se. Možná kdybych to na ní zkoušela už od narození, ale ona už má skoro 4 měsíce.
Teď jsem jí dala z prsou asi po hodině a půl a ona mi okamžitě vytuhla a spí doteď. Byla tak unavená tím řevem, že jí ani nevadí kravál tady v pokoji :00:

pokud Ti přibírá na váze a spí dobře v noci, tak hled zřejmě nemá. Mně Adámek také špatně usíná přes den, v kočárku chrní, ale doma moc ne. Teď jsem ho párkrát dala doma na bříško a za chvilku je jak šípková růža, na zádech mi prostě usne jen večer, nevím proč. Předchozí dvě dětičky, také spaly na bříšku i v noci, ale to ještě nikdo nezakazoval.
Jestli jsi nejsi jistá s tím hladíkem, tak zajdi k dr, na kontrolní převážení, abys zjistila, kolik přibírá na váze. Já bych zatím Nutrilom nedokrmovala, pokud nevím. Pro mimíska je strašně důležité (tedy pokud to jde) dostávat jen mateřské mléko a nic jiného. J

http://www.prckoviste.cz/jolkah

In reply to by jolkah

Ahojik, v noci opravdu spí dobře, ale jestli to náhodou není tím, že přes den nenaspí nic :-g( Za týden jdu k doktorce, tak jí ten náš problém řeknu. Musí se to řešit. Jsem hotová a to spíš psychicky, abych nepřišla o mlíko :r: Jinak malá byla dokrmovaná už v porodnici Nutrilonem. Pak jsem po týdnu začala plně kojit. Občas, tak jednou za 14 dní, když večer hodně ječí, tak jí dáme cucnout, ale jen tak max. 60ml. Když mi večer usíná hezky, tak jí UM nedávám. Zatím ahoj a díky za rady.

Jo a stím nutrilonem bych to moc neriskovala, jestli máš dobré mlíko. tím by sis to taky mohla celé pokazyt. ;)

Já to mám doma podobně, malá mi taky pořád fňuká a pak ji chytají úplný záchvaty kdy je pomalu fialová, akorát, že mi teda normálně spinká i přes den, sice žádná hitparáda, ale spí. Úplně přesně vím jak ti je. Já už sem kolikrát taky zoufalá a připadám si totálně neschopná. Zas na jednu stranu když malou zkusím přiložit tak mi pít nechce, takže už fakt nevím čím by to mohlo být. Pořád si říkám, že se to třeba zlepší, ale .... je to hodně náročný jak fyzicky tak psychicky. A co třeba bolení bříška nemůže mít?

In reply to by petulik133

Ahoj Peti, no máš to doma taky veselé koukám. Ty naše mimi zkouší co vydržíme :///:
Jestli jí bolí bříško nevím. Podle mě ne, protože ona je takový chovací typ. Když jí vezmu do náruče, tak se zklidní a kouká, ale pobrekává. Prdíky už nemá, na to trpěla dřív.

Tak určitě bych nedokrmovala, pokud máš mlíčka dost. Zkus malou častěji přikládat, jestli ji to pomůže a už nebude tolik plakat. No a uvažovalas někdy nad koupí nějakýho staršího pérovacího kočárku na doma? Já ho měla, pořídila jsem si ho teda taky až později (malýmu byly 4 měsíce), ale pro příště jsem poučená a nechávám si ho. To byla opravdu parádní věc a hrozně mi ten kočárek od všeho ulevil.

In reply to by Rokl

Houpací starý kočárek jsem si pořídila, ale ona vyžaduje houpání, takže já v tom mrazu na balkóně stojím a houpu, hladová, neučesaná, atd. Když zabere, tak vydrží bez houpání max. 20 min. S tím častým přikládáním nevím. Někde jsem četla, že pak miminka bolí bříška, že ten žaludek to nestačí strávit. Tak nevím, no. Zkusit to můžu.

In reply to by Dejnička

Ahoj :-) klidne ji ten nutrilon zkus udelat ..dej ji ho az po kojeni .. ja jsem to s malym taky tak delala .. kolem sestyho tydne .. asi sem mela malo mlika protoze pil ode me a pak si jeste vypil 100 ml toho nutrilonu .. takhle sem to delala asi tyden.. potom uz ne .. a ted ho jenom kojim .. v noci se kolikrat ani na kojeni neprobudi .. ja bych to zkusila a uvidis .. bud to bude chtit nebo nebude :-) drzim pesti :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky