Vaha ve 4 měsicí

31.10.2009

Chtěla jsem se zeptat jakou vahu mají vaše broučkove ve 4 měsicí :) My jsme vcera byly na kontrole a mame 7.530 g :00: už nekojím davame počateční Sunar. Nejvíce a to večer mne da 2 za noc 120 ml jinak přes den vickrat ale po menších davkach da těch 860 ml až 980 ml za den což asi není tak hodně? ://:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by karcoolka73

Tak my měli ve 4.měs 8,30kg a tet na pul roční 8.45kg jsem koukala,že tak málo :00: ale je pravda že už neposedí všechno to vyskáče a taky už moc nechce mlíčko...tak dáváme polívečky a jiné papušo aby zasytilo :one:

Tak mi taky měli 7,8kg, ale ted se mi zdá, že už jsme tolik nepřibrali. Tento týden jsme měli 5 měsíců a máme 8,6kg (váženo doma na digitálce)-k doktorce jdeme až ve čtvrtek. Jinak taky plně kojím.

In reply to by karcoolka73

Tak doktorka nám navážila 8, 4 kg, pravda-doma byl váženej oblečenej, to mi nějak uniklo. Jinak podle sestřičky máme 67 cm. A poslední hexu za sebou.

In reply to by Tez

vám určo ubírá aby jste plnily normy :///: :///: no mě tet když dala malýho na váhu tak mě přišo,že ji snad mají rozbytou :///: nevypadá hubeně a za dva měs přibral jen 100g :jawdrop: ale je pravda,že už řádí a taky byl hodně nemocnej pořád teploty a tet měl tu 6nemoc :00:

In reply to by Tez

bud ráda my ,jsme tet opět nemocní a už mě to sere tet mě nechce mlíko tak do něj šupu polívky atd,zítra jdu k dr.at nám už napíše asi natibiotika at se mu to pořád nevrací je to děs

ahoj, malá měla ve 4.měsících 6100g a je plně kojena. Večer dostává 120ml kašičky kterou spapá a 2x za noc se budí na kojení. Dneska jsem jí vážila na osobní váze a má cca 7kg a jsou jí 4,5 měsíce. Ale domácí váha je spíše orientační-myslim si že má spíše méně :a:

In reply to by white_tie (neověřeno)

Mrkla jsem se na vaš blog a je moc roztomílej klučina :cc): Dnes jsem koupila Bebu ponevač mně 3 dni malej poplakava po Sunaru chudinka mala a jak dnes plakal bolelo ho že nemohl kakat a prdet :r: Tak snad Beba mu padne,Nutrion je na nas už moc finančne naročnej :( Tak to je pěkne že vám da tu 180 ml večer muj nanejvíš 120 ml a to přes noc.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky