spaci pytel

09.09.2009

Ahojky mamky,musela jsem nasi male poridit spaci pytel protoze uz se to nedalo :) ma 7 mesicu a tyden a porad se odkopavala.Polozila jsem ji do postylky a zaclo to.Nohy litali a perina porad odkopana.A vnoci to bylo nejhorsi,porad se vrti a odkopavala a to jsme mohli vstavat klidne i 5x aby jsme ji zakryli.Tak jsme poridily pytel,je to bomba protoze se neodkope a ja mam jistotu ze bude zakryta az do rana.Vy co ho pouzivate tak vcem do pytle dame mimco? myslim pyzamo,body,overalek...? ja davam male pyzamo(kalhoty a triko s dlouhym) a dam ji do pytle.Ale mam strach ze ji vtym pytlu neni takovy teplo,zakryvate jeste necim? a jak asi ten pytel mate tlusty?

Kliknutím vložíte smajlíky:

jak mate stare mimisky a jak mate dlouhy pytle? ( na spani ) :)
Mala ma 7 mesicu a 10 dnu a koupila jsem 90cm.

In reply to by Kirsche

Já mu ho kupovala okolo 5 měsíců, 100 cm dlouhý, je mu rok a pořád je dost dlouhej. Ale ani když byl prtě jsem neměla problém s tím, že by mu byl moc veliký. Spíš jsem ráda, že nemusím kupovat různé velikosti (kupovala jsem kvalitní a stál mě docela dost) a takhle nám to vyhovuje :a:

In reply to by Kirsche

No je něčím vyplněný, je poměrně silný. Ale zase ne, jako ty péřový, co se prodávají. Kolik teď Jeník měří, to nevím, ale v 10 měsících měl 77 cm. Myslím, že ta tvoje délka vydrží dost dlouho, možná přes celou zimu :a:

Ahoj, my jsme pytel pořizovali ze stejného důvodu. Jeníkovi je zítra rok, pořád v něm spinká, stojí a i chodí v něm v postýlce. Máme silnější, ten už dávám teď (v létě měl jen tenký bavlněný) a dávám mu overal s dlouhým rukávem a ťapkama. Ničím ho nepřikrývám, protože to stejně nemá cenu. Pokaždé, když ho jdu zkontrolovat, tak spí jiným směrem, takže by se do deky leda tak zamotal..... :a:

Tak já ho vytáhla dneska... a snad zajistí,aby byly nožky v teple.. fakt se ochladilo ... ráno bylo 5°C, jsem zírala na teploměr. Snad si na něj Karolínka zvykne a nevyroste z něj rychle.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ctvrty den a dobry! :) ale vecer nez jdem spat tak ji trochu prikryju jeste nozky.Neni moc silny tak akorat ale rano tepla je.Jeste se chci zeptat jak dlouhy ten pytel mate?

Ahojky.MY máme slabší pytel,jen za 50kč ze sekáče,ve vnitř je froté a z venku je látka... no a podle zimy,když byly pařáky,dávala sem jen body s krátkých rukávem,ale stejně večer sem přez něj hodila ještě deu,ale je fakt,že prostě když se vnoci vzbudím,nemusím vstávat,vím že je malej přikrytej.No a když je chladněji,má pyžemko s dl.rukávem i nohavičkou a ponožky,ale to i když je teplo,dávám raději ponožky.A malýmu je bez 8dní 10měsíců a je dobrý,že se ještzě nestaví,protože kámoška řikala,že to už pak pytel moc nevyužijeme ,malej bude padat a bouchat se o tyčky v postýlce,tak nevim no.Ale Jenda je línej,ani si sám nesedne,tak že pytel budeme používat tak do 3let.:-):-) :-)

ahojky, já mám od emitexu, letní verzi, a do pytle dávám Kačenku v overálku a pak do pytle a pak přes ní ještě hodim buď deku nebo peřinku, podle zimy. A zatím se mi v tom neváří:-) a teda máme v noci otevřené okno, tak je doma dost chladno.

In reply to by Kirsche

no, jasně, lepší kyslík než se udusit, já a ani manžel bychom se zavřeným oknem nevydrželi a tak zvykáme i kačenku a tý to evidentně nevadí, ráno je vždy teploučká.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka