Krvácení a modřiny na břiše

20.07.2009

Ahojky holčiny potřebuji poradit :?
včera jsem s přítelem měla pohlavní styk :|-|: a začala mí tect krev :\\: strašně mě to vyděsilo protože byl opravdu opatrný a něžný!Ale cítila jsem jak na něco naráží.Druhý den na to se mi pod pupíkem udělali 2 modřinky takové maličké hned naproti sobě :jawdrop: A nikde jsem se nebouchla to vím jistě.Mám strašný strach jestli se nestalo něco malému!Krev mi tekla jen chvilku jako bych to měla dostat a zase přestala.Taky se mi zdá že mi splasklo i bříško ale to si taky mužu namlouvat z nervů.A zase si říkám že by mě bolelo bříško kdyby něco ale nebolí o nic víc jako celých 19 tt.Tak nevím jestli zbytečně neplaším, šla bych k doktorovi hned ale má ted dovolenou a zástup nemá.Prosím poradte jestli se nestalo někomu něco podobného hrozně se o miminko bojím děkuji!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já jsem krvácela ve 13 tt, taky takle krátce, jela jsem do nemocnice a nechali si mě na pozorování. Nakonec zjistili, že to byla tekutina s krví, která se šprajcla mezi nesplynutý obaly a pak prostě jen vytekla. Ale vždycky je lepší, když máš jistotu, nikdy bych si neodpustila, kdybych nad krvácením, i když malým, mávla rukou a pak se mrňouskovi něco stalo. To raděj budu u doktora denně :)

In reply to by Pájulka.N

Ahojky dekuju za odpoved.u doktora jsem byla.Prohledl me a pry je ve me vse v poradku.poslechl srdicko a to bylo taky krasne.dal mi nejake globule na vytok a 10.8. jdu na ultrazvuk velkej, tak mám strach ale snad bude vše v pořádku.dekuju a přeju pěkné těhulkování

Ahojda,
upaluj do nemocnice, snad to nic nebude, ale jistota je jistota. Přeci ti to za to nestojí, aby se něco stalo, v nemocnici tě prohlédnou, zkontrolují miminko a uklidní tě... Na nic nečekej a jeď!!!!!!!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka