uspávání přes den

29.07.2009

ahoj holky, máte prosím nějaký rituál či fígl:-) na uspávání přes den, krom kočárku...tj. v situaci, kdy ven jít nemůžete a jste doma? Děkuji za info:-) mějte se fajn

Kliknutím vložíte smajlíky:

počasí dost vedro,takže pokud nemusím,tak nejdem a jdeme až k večeru či ráno,takže uspávám doma.Dám ji prostě do postýlky a ona chvíli hartusí,asi 5 minut,pak si ještě povídá a najednou ticho a chrní :~!: Ale pokud jsme venku a je unavená,tak si prostě v tom kočárku usne během jízdy a já ji jen sklopím opěru na záda a je to.ale jsou i chvíle,kdy je pekelně přetažená a to pak řve :^O^: až se prořve do spánku :s:

Ahojky, já během dne uspávám v ruce, zabalím si jí, dám jí dudlíka a tak během dvou minut mi usne, jen jemně pohupuju, pokud to nejde, zahoupu více a malá chrní, to je jen během dne večer jí nakojím a jen položím do postýlky a malá chrní sama, tak jak píši uspávám jen během dne.

Já mu dám dudllíka, přes obličej plenu a skáču na balónu. Většinou usne tak do 5 min. Někdy se to i protáhne, ale to jsou vyjímky.

Já mám zkušenosti s uspáváním z hlídání miminka.. Měla jsem ho v náručí, jemně ho pohupovala a zpívala mu do kola halí belí, koně v zelí neměnným tónem a hlasem, koukala jsem se na něj , neuhýbala pohledem, ono chvíli vždycky na mě, ale do 15min spinkalo :s: Jakmile mu začala padat víčka, ač se je snažilo mermomocí udržet, měla jsem vyhráno! :D

já to dělám tak, že malýho položím do postýlky a dám mu dudánka a plinku - on jí žmoulá a pak usne (je puštěný rádio, aby si myslel, že tam někdo je s ním) :-) A když to nezabírá tak mu vezmu dudánka a namočím mu ho třeba do jogurtu (ten kterej může - je mu 7.měsíců) a on se soustředí na tu chuť a pak usne :-D to zabírá u nás vždy!!! A už asi od 3.měsíců usíná na boku :-)

Ahoj, bohužel figl nemám...mala mi spí jednou denně (je jí 7 měsíců) max na dve hodky a to vzdycky po obede a usne jen u prsa...takze neporadim...jsem sama zvedava jak ji budu uspavat az prestanu kojit...jinak pres den mi neusne ani v kočáře...

In reply to by Ester-ka

Ahojky, mně Daneček nespí přes den taky vůbec,takže fígl nemám,ať dělám,co dělám, neusne a mám co dělat uspat ho i večer.Dříve spal aspoň v kočárku,teď už ani to ne,tak se tě chci zeptat,když ti malá taky neusne v kočáru,chce tam být? Já mu už ze zoufalství přehodila na sporťák,že jako bude koukat trochu ven a dá pokoj a nic, pořád mi tak po hodině vyrejvá a chce z kočárku ven, už jsem zoufalá,nemůžu pořádně ani pobýt venku,jak to máte vy?

In reply to by Hanka29

jj, taky to známe (a to máme dvojčata:-) :-) ..je nám 6 měsíců..čím jsou starší tak už v kočáru na ležato být moc nechtějí. Když spí, tak je vše ok, jakmile se probudí, když už jim spánek stačil, tak chtějí nějakou akci.. Zvedli jsme jim lehce to lehátko nahoru ať něco vidí, ale stále at jsou v pololeže, protože sami ještě nesedí. Když je nejhůř, tak je prostě vezmu postupně z kočáru ven (zpravidla řve jen jeden a druhý je v klidu, vyjímečně oba - to je pak mazec:-)...a nechám je trochu se pokoukat na svět a mluvím na ně, pak je zas pomalu pokládám zpět, mluvím na ně přitom a hned přihraji nějakou hračku - většinou se zadaří, položit je tak zpět v klidu, někdy ne - taky mají své nálady:-)
Každopádně, když jsou velká vedra, tak nepomáhá skoro nic, je jim tam v kočáru prostě vedro, to je pak lepší být doma. Jinak věřím, že až budou sedět ve sporťáku, tak se to zlepší, budou spokojeně koukat ven:-) snad:-)
měj se fajn.

In reply to by Těhulkaa

a taky si myslím, že to chce měnit stále polohy..pokud ti hodinu vydrží, myslím, že to není zas tak špatné. Dospěláci by taky nechtěly být pořád jen na místě. Myslím, že nám tento problém odezní, jakmile se budou více hýbat, sedět,chodit...ale to zas přijde něco jiného:-) jsou to i tak naši miláčci :-) :-)

In reply to by Těhulkaa

No jo, když já ho neuspím doma,ani venku, je pořád nevrlý a protivný,tak jdu ven a tam to vesele pokračuje,nejsem schopna ho nějak zabavit 15 hodin, co je vzhůru....nic ho dlouho nebaví a když si dám s někým sraz na pokec venku,tak za hodinu je po pokecu,protože řve jako tur, někdy jen fňuká, vyrejvá,jindy řve jako na lesy,tak ho vyndám,jenže zpátky už to nehrozí,začne ječák nanovo...já když vidím,jak těm maminkám ty dětičky spí,tak fakt šíleně závidím.Já mít takové dva,tak už tu nejsem, to bych jako fakt nezvládla....my máme se spaním extrémní problém, co jsme se narodili,ale dr.řekla,že musím vydržet, že nás pošle na neurologii,ale až tak v jednom roce...no ale co mi tam mohou dát? Nějaký sračky na spaní mu stejně dávat nechci,ale nevím,jak dlouho vydržím takhle fungovat...pomooooc....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka