????

28.07.2009

Ahoj holky, prosím vás, už cca týden mě bolí "buchtina" nebo jak bych to řekla. Jakobych ji měla namoženou :00: Ale chlapa nemám, tak nevím z čeho by byla :) Bolí mě jakoby svaly a kost. Dál už to nejde. Podbříško je v pořádku bez bolestí. Je to normální takhle v tom posledním trimestru? Nejbolavější je to v noci, když vstávám na záchod a ráno. Přes den to pak skoro necítím. Měly nebo máte to taky tak? Helena

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, to bolí ta stydká spona, teď se ti mnohem více roztahuje pánev a připravuje na porod. U toho může bolet stydká spona, jak se roztahuje s dělohou :)

jo ja jsem to mela taky u konce tehu,jako bych ujela na kole 300 km :°: ,to je jak je mimi,,tezky,, a tlaci ti na ty kosti dole,prece jen uz ma ted par kilo....... :cc):

In reply to by Blairwitch

ja taky holky... bojim se kolik jeste do konce priberu... jeste 7 tydnu tak snad vic jak 5 kilo ne. moje kamaradka pribrala 30 kilo a ted je pul roku po porodu a uz ma svoji vahu. ale ona nekojila tak ji to slo rychleji, drzela diety. ale pokud budeme kojit tak se nas zadne diety netykaji, az po kojeni a to pojedu jak diva. uz se tesim na svych 50 kilo... tak uvidime.

ahojky jojo to je stydká kost, je to pěkně nepříjemná bolest a bude trvat až do porodu, ale neboj je to v nejlepším pořádku :papa:

Heli, jojo, je to normální...mimi se ti tlačí dolů, roztahuje se ti pánev, tak to všechno bolí jak :pig: Ještě chvilku musíš vydržet...paaaaaaaaaa

Ahoj, je možný že je to tím, jak se ti roztahuje stydká kost, která se připravuje na porod. Já osobně s tím zkušenost nemám, ale kamarádka to měla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka