klmm, holky kde jste???

05.06.2009

Ahojky ledňandy a všichni ostatní, tak jak se vám daří? jak vám dětičky rostou? copak už umí? jak jste na tom s příkrmama a papáním lžičkou a tak jak se celkové máte, tak jsem koukala že už tady máme lednovečky 2010 a úplně jsem si zavzpomínala jak jsme tady začínali před rokem klábosit my :s:

Jinak mám na vás dotázek ohledně té mojí cácorky, že se mi začala otáčet ve 3,5měsících to bych ještě brala, že sedí s oporou a snaží se lízt tím zpúsobem, že si strká nožky pod sebe a pusinkou reje o deku to bych ještě taky brala, ale se mi bude ve 4.5měsících stavět na nohy stim že když jí chci posadit, tak se vzpírá a křičí jak pominutá, tak to už je i na mě moc! Holky je to normální? Mám strach aby pak neměla třeba problém s páteří nebo tak něco, ale ona stojí opravdu pevně a to se drží jen ručičkama :r: holky co sní? mám být krkavčí matka a nepovolit jí to, nebo jí můžu nechat občas stát?

Taky máte tak hyperaktivní děti? já už nevim co sní, nevydrží chvilku v klidu, pořád něco zkoumá, když chci na chvilku někam odběhnout musim jí šupnout do postýlky nebo přikurtovat do lehátka, dokonce i teď mi tady slintá do klávesnice :s:
Holky povzbuďte mě že v tom nejsem sama :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

:a: AHoj Ivanko tak az ted jsem narazila na tvuj prispevek :-) sice je to uz nejaky ten den zpet, ale snad to nevadi. Nj pred "nedavnem" jsme tu zacali klabosit, pred peti mesici jsem byla jeste tehu a za 4dny bude madlence pet mesicu :s: toto leti .... zrovinka jsme si rikali s honzikem, ze je to krasny, ale narocny :///: a bude hur az bude druhe :00:
Jinak madlenka se zacala plne sama otacet az tento vikend, ale ted teda udrzet ji na podlozce a prebalit ji, to je umeni :dance: je to sidlo ... a hlavne kdyz se ji neco nelibi je unavena rozmrzela tak ji vezmes do rukou a zacne delat luk :n: no docela zaprah ji udrzet! Jinak bastime zeleninku i ovoce, pristi tyden jdeme na 5ti mes kontrolu tak se uplne desim, jestli uz ma 8kilo ... pac ji moc moc chutna :hu: ... jak to delas ty ted s bastou? ja vetsinou krmim rano v 5h 180ml nutrilon, pak mezi 8-9h zase 150-180ml nutrilon pak ve 12h zeleninka, v 15h ovocna presnidavka, pak v 17h ji dam jeste par lzicek ovocne presnidavky a v 18:30-19h 180ml nutrilon .. ted posledni tri dny se zacala probouzet kolem 1-2hod v noci hladem, tak ji dam 120ml ..... tak nevim jestli pridat :a\|: pres den aby spinkala... chjo jsou to ale problemy vid :s:
Jinak je madlen neuveritelne vnimava, pozoruje te kdyz vypravis pohadky a povida si s tebou.. je s ni uz vetsi sranda, no babicku ma asi nejradeji .. tu jen vidi tak pusa od ucha k uchu, az je mi to obcas lito .. ale s tim nic nenadelam...
JO jeste k tvemu .. urcite nestavet a ani NEPOSAZOVAT .. je fakt jeste brzy a pro pater je hlavicka moc velka zatez!! musi to hold holka jeste vydrzet a hlavne ty :C/):
Jsem zvedava az nam holky zacnou behat, co budeme delat... to uz pc neuvidime ani z dalky :qu: tak se mej krasne a napis jak se dari :8_/:
Jo a dala jsem sem nejake fotecky
http://www.mojetehotenstvi.cz/ja-s-madlen-0
http://www.mojetehotenstvi.cz/jeste-s-tatinkem
taky anketku:
http://www.mojetehotenstvi.cz/klmm-intimni-anketka-iv
jo a jeste mame video jak madlen zpiva :qu:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/JXwP-bsoKBkba7x4yQiUPQ?authkey=Gv1…

In reply to by Kyselinka

Ahojky Janinko, nejdřív bych ti chtěla pochválit fotečky, jako vždy jsou nádherné, jste krásná rodinka, pak videjko je taky boží, to ta naše takhle víská jen občas, spíš bručí jak méďa :s:
tak a teď k tomu jídlu, Neli mi začala nějak bojkovat papání příkrmů, normálně se jí po jakékoliv zelenině ať už samotné, s bramborem, nebo masem, zvedá žaludek a to nepomohlo ani přislazení, takže mi baští jen přesnídávky, tak jí do toho občas přimíchám trošku bílého jogurtu aby jí to aspoň víc zasytilo a kašičky mi taky odmítá,tak nevim co sní. Jinak té přesnídávky sní jak kdy, někdy celou skleničku a někdy jen tak půlku a tu jí dávám zatim jen v poledne, dokud mi nezačne líp papat. Takže náš denní režim vypadá asi takhle: budíček ráno buď v 5 nebo v 6hodin a co v nejkratší době se k ní musím dostat 200ml nutrilonu, podotýkám nutrilonu extra, který se normálním dětem dává na noc, tak mi ho dáváme celodenně :s: pak další nášup v 9h. 200ml , ve 12h. si dá tu zmiňovanou přesnídávku a potom ve 3 a v 6h. stejný postup jako dopoledne takže 200ml nutrilonu, vykoupat a spát :\x: takže 800g nutrilonu mi máme na týden a k tomu 6-7 skleniček přesnídávek :hu: no a pak nemá vypadat tak jak vypadá :s:

In reply to by Kyselinka

no tak co se týká Nelči tak je všechno fajn, jen já bych možná potřebovala více, jak to popsat? štěstí od života?ale kdo asi ne že? Před Vánoci jsem v práci vyhrála poukaz na zájezd do Rakouska pro dvě osoby teď v červenci,ale nakonec nikam nejedeme. Nebyla jsem si jistá, že by to pro tu mojí holku bylo už vhodný, tak nevim jestli sem nakonec udělala dobře, ale na úkor toho bych příští rok chtěla letět k moři tak uvidíme. A co ty plánujete s Madlen nějakou dovču?

In reply to by IvanaVuova

stesti do zivota? copak se deje? Jee to si mozna mela jeste rozmyslet, rakousko neni tak daleko a myslim, ze by to mala v lete uz zvladla dobre, teda nevim jak cestujete.. My jezdime vetsinou na nektere vikendy do jicina coz je od nas skoro dve hod jizdy a madlenka je uzasna, nikdy nebrecela (spinka treba hodinu nekdy mene a pak si hraje) A taky jsme uz jeli na sumavu coz je necele 3hodky a taky v pohode(tuhle cestu prospala skorem celou, ze jsme vyrazeli hodne brzy) Ale k mori bych taky rada, letos jeste ne, ale pristi rok jo... uz jsme si rikali s Honzikem ze bychom si mozna udelali trosku cestovatelskych 14dni .. svycarsko, rakousko, francie.. no proste nejaky okruh :-) Letos pojedeme bud do Beskyd nebo Adrspasske skaly, urcite sumava (mam tam prarodice) jicin taky (honzikovo rodice) a chteli jsme i rakousko ale nemame ted uplne dobre autiko, tak az pristi rok az si polepsime :-) takze tak..

In reply to by Kyselinka

No auto je u nás právě ten problém, máme fabii,což není moc velké auto, do kufru narvu maximálně kočár a klimatizaci to taky nemá, takže taky budeme kupovat ještě jedno, ale nemůžem se shodnoutna tom jaké :s: já bych chtěla peugeot 407SW a přítel tu novou octavii, tak nevim :dance: letos bych jela třeba radši do špindlu nebo někam na šumavu a příští rok hurá k moři, chtěla bych se podívat do španělska, tak snad nám to vyjde

In reply to by IvanaVuova

uz se nedivim,ze mi jsme proti vam se svymi 6kg takove podvyzivy ;) :s: , 180-200ml mleka,to by mi zvracela asi i usima,da max.150ml a to tak poslednich 14dni jinak pila 120ml :00: ,tak to mame co dohanet.Jinak mi davem rano kolem te 5h-120ml Beby,9h-150ml BEBY nebo velkou presnidavku,12g-150ml mleka nebo zeleninu-jakou ma naladu-15h-presnidavka velka a 18,30 papame naposled 150ml mleka,ale posledni dobou mi nechce vecer tolik papat,takze vetsinou da tech 120ml a dost.Tak mame co dohanet :P

tak to mas rychlika.My se taky zacali pretacet chvili pred 3,5mesicema,ale jen na brisko na druho stranu neumime,nosanem taky stale ryje a posouva se,ale to uz dela dlouho,tomu se neda ani rikat plazeni :s: ,sedet by chtela porad,ale sedime jen u me na kline a to jen chvilku,jenak s oporou taky zvladne,ale zkousime to jen na 3vteriny jednou za cas,jinak ji neposazuju kvuli pateri,deti se maji zacit posazovat,az to budou umet zcela sami.Jinak kdyz ji postavim na nozicky tak stoji i za ruce a dava nohy jak kdyby chtela chodit,ale nedelam z toho sameho duvodu,hlava je jeste tezka a kazdy pohyb tlaci na pater,takze nedelame.Jinak jak uz jsem psala,papame hezky i prikrmy-ovoce,zeleninu,kase,caje,stavy,vodu i mliko,chutna nam az na cuketu s bramborem vsechno,tazkze dobre.Za sebou mame jen 1hexa,zatim bez reakce.Jinak malou ted nejvic bavi hra s igelitovym pytlikem,s kocickou plysovou,prave to zaryvani nosiko a poposouvani se,a ted se nauciala strasne pistet,takze kdyz ji neco povidam ona mi odpovi pistenim a pak se tomu strasne rehta :s: .Jinak do lehatka ji uz taky musim privazovat,kvuli tomu otaceni,stale vyzaduje hodne pozornosti,takze porad litam kolem ni a nic moc neudelam,ale spinka krasne a uz tak neplace jako kdyz byla nino,to uz musi byt bud hlad,nebo ted nas trapi zoubky,takze taky obcas zaplace,slintame ani nemluvim,ale zub porad nikde :s: :a:

In reply to by krevetka

No tak to jste na tom podobně jako my, to jsem ráda, že takovýho prdlouše má i někdo jinej :s: jinak stim jídlem, jsme na tom taky podobně, jen že naše Neli zase nemůže ani vidět květák :s: jinak taky nepláče,ale pekelně se vzteká:) a spinká taky krásně, na to si nemůžu stěžovat :a:

Ahojky Ivi, tak to máš pěknýho rampelníčka :s: :s: Já mám sice hyperaktiv dítě s tím rozdílem, že jí nic z toho nejde i když by chtěla, tak se vzteká, že to nejde... teprve před 3 dny se začala otáčet, pořád ovšem má nataženou ručičku s výrazem "dej mi to", když korzujeme po bytě a chce všechno ošmatávat, takže už jí nosím zásadně kolem bezpečných věcí, aby jí to nelákalo a neřvala.... S hračkama si hraje už i sama, nejradši má ale prázdnou PET lahev....

In reply to by ivca.konik

No tak o té pet lahvi mi povídej, vždycky jak jí někde zbystří, musí být její a jí celkem jedno že je to plná 2litrovka, no strašný, jakmile vidí někoho jíst, musí mít v tý papule taky něco,takže jsme dospěli k tomu, že se před ní s jídlem schováváme, no jo dětičky, samá radost :s: :s: no a stim vztekáním když se k něčemu nemůže dostat, tak to taky znám, vždycky mě tim donutí abych jí to podala. Teď zrovínka dělá jakože kašle a děsně se tomu směje, to se teda naučila pěknou blbost, by mě zajímalo jak teď poznám jestli třeba nekašle doopravdy :00:

In reply to by IvanaVuova

Já mám vždycky pro jistotu po ruce jednu prázdnou PETku, aby se nezranila, ale taky už mi to moc nebaští, mrška jedna, a natahuje se po tý, ze který zrovinka piju :00: No tak s tím kašláním, to je krásný, Naťulka se zase naučila hýkat jako oslík, jsem myslela, že má po manžovi astma, tak to říkám Dr. a zrovinka to udělala a on se smál, že to jenom zkouší, co dokáže s hlasem, tak jsem ze sebe zase udělala blbce :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka