Přidat komentář

:a: AHoj Ivanko tak az ted jsem narazila na tvuj prispevek :-) sice je to uz nejaky ten den zpet, ale snad to nevadi. Nj pred "nedavnem" jsme tu zacali klabosit, pred peti mesici jsem byla jeste tehu a za 4dny bude madlence pet mesicu :s: toto leti .... zrovinka jsme si rikali s honzikem, ze je to krasny, ale narocny :///: a bude hur az bude druhe :00:
Jinak madlenka se zacala plne sama otacet az tento vikend, ale ted teda udrzet ji na podlozce a prebalit ji, to je umeni :dance: je to sidlo ... a hlavne kdyz se ji neco nelibi je unavena rozmrzela tak ji vezmes do rukou a zacne delat luk :n: no docela zaprah ji udrzet! Jinak bastime zeleninku i ovoce, pristi tyden jdeme na 5ti mes kontrolu tak se uplne desim, jestli uz ma 8kilo ... pac ji moc moc chutna :hu: ... jak to delas ty ted s bastou? ja vetsinou krmim rano v 5h 180ml nutrilon, pak mezi 8-9h zase 150-180ml nutrilon pak ve 12h zeleninka, v 15h ovocna presnidavka, pak v 17h ji dam jeste par lzicek ovocne presnidavky a v 18:30-19h 180ml nutrilon .. ted posledni tri dny se zacala probouzet kolem 1-2hod v noci hladem, tak ji dam 120ml ..... tak nevim jestli pridat :a\|: pres den aby spinkala... chjo jsou to ale problemy vid :s:
Jinak je madlen neuveritelne vnimava, pozoruje te kdyz vypravis pohadky a povida si s tebou.. je s ni uz vetsi sranda, no babicku ma asi nejradeji .. tu jen vidi tak pusa od ucha k uchu, az je mi to obcas lito .. ale s tim nic nenadelam...
JO jeste k tvemu .. urcite nestavet a ani NEPOSAZOVAT .. je fakt jeste brzy a pro pater je hlavicka moc velka zatez!! musi to hold holka jeste vydrzet a hlavne ty :C/):
Jsem zvedava az nam holky zacnou behat, co budeme delat... to uz pc neuvidime ani z dalky :qu: tak se mej krasne a napis jak se dari :8_/:
Jo a dala jsem sem nejake fotecky
http://www.mojetehotenstvi.cz/ja-s-madlen-0
http://www.mojetehotenstvi.cz/jeste-s-tatinkem
taky anketku:
http://www.mojetehotenstvi.cz/klmm-intimni-anketka-iv
jo a jeste mame video jak madlen zpiva :qu:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/JXwP-bsoKBkba7x4yQiUPQ?authkey=Gv1…

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka