Váha vašeho miminka ve 26 týdnu?

26.03.2009

Holky, jak je to u vás s váhou miminka ve 26 týdnu? :00: Zatím vím jen o mě a ještě o jedné těhulce, které řekli, že naši mimísci jsou přerostlí a váží už v tomhle týdnu kilo. :||): (mě to řekli teda na 3D už před týdnem). A co tady tak čtu, tak vaši mimísci mají kolem půl kila a nebo nanejvíš 680gramů. Díky za postřehy a komentáře! :a: Pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak ja byla na UZV ve 24+3 a mala mela 650g a pak 27+3 a to uz mela 1250g a je v norme,pravda je o malinko vetsi nez prumer, ale nic strasneho, tak jen doufam, ze neporodim 5kg mimco q:-]

Tak mrně v 23 tt vážilo 675 g a je o 8 dní větší. Teď jsem v 26 tt a nevím kolik váží. Mě se teď naštěstí váha taky zastavila a nepřibirám tolik, nevím zda je to dobře nebo ne, ale to mi řeknou v pátek.

ach jo, holky vy se ale máte já vůbec o prckovi nic nevím ...asi se málo ptám, takže zítra jdu do poradny a snad se taky dovím kolik asi váží moje pusinka.

Tak růstu zdar, pá holky

Ahoj, tak ot jsme teda asi taky obri :-) J ajsem ted 27+2 dle UTZ 27+5 a mame dle jednoho pristroje cca 1,1kg a dle dalsiho cca 1,3kg :-) Tak nevim. ale dle jedne knizky by ve 27.tt melo mimco mit tech 1,1kg. :a:

Ahojík, tak moje malá nemám tušení kolik váží, ale je o týden větší a porodní váhu doktor odhadl před 14 dny na 3800g :///: tak budu mít asi obříka, jak jinak v naší rodině. Mám se na co těšit a myslím, že malá bude mít i víc... kdo ví.. pač můj brácha měl 4,2 kg a otec dítěte ještě víc.. ač na to nevypadá. A jinak ač já nepřibírám, nějak se to zastavilo, tak pupík roste, tak snad i malá v něm... dokonce mám asi o kilo míň, než pred 14 dny :? :O tak kdo ví, třeba odejdu z porodnice jako anorektička.. vyhublá, když si to malá bere ze mě.. :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky