Ach ty chlapy!!!!!!!

12.05.2009

Ahoj holky!!!
Tak vám řeknu že ten život není jednoduchej,ale vůbec!!!Nedávno jsme tu litovaly Mišku jak to má s tou tchýní těžký!!!!Ale hlavně že za ní manžel stojí .........a....teď jsem docela rozložená já !!!! :00:
Na žačátek ještě můsím říct že mám jeden křížek na sobě já když mi bylo 18 tak jsem pod nátlakem dala mimi pryč a před Ivčou o jedno řišla!!! :? Takže pokud by k tomu nevedly vážné zdravotní duvody už bych nic takového neudělala!!! :w: :w: A on si dovolí tohle!!! :w: :w:
Mám doma pořádnýho vola a to tak že je mi to sem až blbý napsat vzhledem ktěm kteří se snaží a snaží a nic!!!
Začátkem minulého roku jsem tak nadhodila že bych klidně brala ještě jedno mimi.Chvili na to jsme pomáhaly kamarádce řešit partnerskou krizi a taky že to s tou naši Ivankou nebude ve škole jednoduché(má LMD) a že má naštěstí odklad.A kamarádka řekla že by bylo lepší abych byla doma .On se toho chytnul a že by chtěl ještě mimi - to bylo kolem března /dubna.
Nejdříve jsem si nebyla jistá z jakého důvodu to mimi chce - myslela jsem si že proto abych mu neodešla (páč se 3 by mě už fakt nikdo nechtěl).A taky jsme v podnájmu a hooodně toho splácíme!!!
Vše mi vyvracel a jak se o vše postará že nemusím mít strach - ještě vyřizoval s byvalou majetek!!! :w: :w: :w:
Přes všechny ty sliby jsem věděla že tak jako tak budu na ty děti sama a přemýšlela jsem jestli na to mám - hlavně psychycky - a tak kydy se něco stalo a s nimi zůstala uplně sama!!!V říjnu jsem byla u kynezioložky a lecos mi pomohla odblokovat a já během pár dní měla jasno a věděla že to zvládnu!! :\x:
A tak jse souhlasila a od prosince jsme se začaly snažit.Občas byl sice takoví divný ale pořád mě ujišťoval že to chce!!! :w:
V březnu jsem otěhotněla a před měsícem jsem mu to oznámila, no žádnou velkou radost z toho teda neměl!!!Teď se oběvily nějaké komplikace s vypořádáním majetku - co má s bývalou.A tak mi řekl že by možná bylo lepší to teď nechat být a zkusit to až se vše vyřeší!!!! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:
No že je to kus vola!!!!!! :w: :w: :w: :w: :w: :w:
Děkuji všem které to dočetli a až do konce a omlouvám se ale moooc mě to trápí a musela jsem se vypsat!!! :§) :§) :§)
Ještě že mám báječné dětičky které mi svou láskou dávají sílu!!! :girl: :cc): :h:

vsude se neco deje.my mame krizi ted.A to jsme spolu jen 2 roky.Snazime se to resit,takze po vikendu se vyjasnuje.Rozhodujici je s partnerem problemy resit.A chlapum se nechce nim moc rozebirat.Navic maji pocit,ze zensky resi kraviny.A pri tom staci treba pohladit a rict,to bude dobry.Nejak se s tim poperem.

nemas to lehky.Ptala ses ho,proc teda to dite chtel?Musel pocitat s tim,ze s byvalou bude neco resit a jestli spolu maji deti,tak bude resit porad neco.A jestli je to jen ten majetek,tak proc to tak hroti.Urcite vi,cim sis prosla,kdyz jsi dala prvni dite pryc,jak tohle muze rict.Mel by se vzit do tvoji kuze.

In reply to by lena

On si myslel že v době kdy budu těhu tak už bude vše vyřízené (zatím jsem vyřízená jen já).A asi nepočítal že se to povede tak brzy (co by za to jiné daly ,že??)
A aby se vžil do mé kůže???
Když s ním o tom mluvím tak on žádný problém nevidí a já samozřejmně přeháním....tak když to nejde podobrém tak se začnu chovat jako on a to mě hned napadá že mu dělám naschály.....tak se mu to snažím vysvětlit a to ho jenom utvrdí že ty naschvály dělám....on se prostě nezamyslí ne ne !!!

In reply to by Gertička

Hele, čím víc se mu to budeš snažit vysvětlovat, tím to bude horší... to mi věř... já osobně bych s takovým dítě asi nechtěla, a možná to bude znít tvrdě, ale raději bych odešla a vykašlala se na něho... a nikdy neuvidí žádný problém, ale bude tě přesvědčovat, že jestli máš problém, tak bys měla jít k doktorovi se léčit (protože on problém nemá), tak to aspoň říkal ten můj... a nejspíš se rozvedl právě kvůli tomu svému chování, ne?

In reply to by Blue Jane

To vysvětlo vání jsem už vzdala teď jsme ve fázy kdy prý nemáme o čem mluvit!!!Páč hry a net jsou důležitější a taky vše ostatní !!!!On je introvert a nic mi neřekne jen je neštvanej a já se to obvikle dozvídám až s několika měsíčním zpožděním!!!!

In reply to by Gertička

jak jsem naznačila výš, vím, že je to jen dočasně. U nás je ta momenální pohodička způsobená tím, že minulý týden už to vážně přehnal, mně došla trpělivost, postěžovala jsem si jeho mámě a jeho jsem už nechtěla vidět, takže on dostal doma kapky a strach, že nás může ztratit a začal si sypat popel na hlavu a najednou si uvědomil, jak strašně nás má rád ...atd. Dostal ještě příležitost, ale asi už je vážně poslední. Ale už teď mu pookřálo, takže brzy nás zřejmě čeká další kolo.
Myslím na tebe a držím všechny palce!!!
:a:

In reply to by blablablanicka

Jo to znám mi těch rozchodových krizí měly nesčetně!!!
Napoledy to bylo asi před 3 roky a bylo 3/4 roku pak to fungovalo 1,5 měsíce a já si to "pokazila" tím že jsem zkončila v nemocnici na kapačkách se závratěma!!!!
Tenkrát jsme byly i poradně !!!!On chtěl já ne ale sociální pracovnice řekla žeby nás tam mohly poslat od soudu tak jsem to absolvovala::::::já sice nechtěla moc spolupracovat ale když jsme se tam na něčem dohodly tak to bal on kdo to nedodržoval!!!Takže do poradny bych už nešla a pokud se neprobere tak už to asi nijak řešit nebudu a bez keců to skončím!!! no kdo ví jaká bude realita!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo Mišičko to si pochpila správně!!!!
Je to od něj fakt hnusný - obzvlášť když ví čím jsem si prošla!!!A to mi můžěš věřit že pocit viny při prvním a ta neskutečná bolest při samovlném potratu ..........porod je proti tomu sranda!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To si piš že to neudělám protože to že jemu se to teď nehodí není fakt žádný vážný zdravotní důvod ......až ne to psycho!!!
Sobec to je a já zase děsná naivka!!!!

oni si myslí, že je to pro nás jen tak něco, mít mimi, ale jsme to mi,kdo s ním je celý život, když si to pak chlapy rozmyslí a berou kramle! ach jo, proč někteří nepřemýšlí, jako ženská! to by bylo, co?
Doufám, že brzo otočí a budete se na mimi těšit společně a vše kolem se vyjasní!

In reply to by strnaj

No nevím je to doma čím dál větší peklo!!!!
Př. není mi dobře tak si jdu lehnout a děti po něm něco chtějí třeba jídloa on v kuchyni pokřikuje že jsem líná a že se jen válím v posteli a že co jsem to za mámu když se nestarám oděti:::::atd!!!
Mám ho plný zuby!!! :w: :w: :w:

In reply to by Gertička

No, holka, to tě lituju... takovýho jsem měla doma v prvním manželství... ty samý kecy, když jsem po něm potřebovala pomoc, tak taky že jsem líná, neschopná, že to nezvládnu sama, že se mám starat o děcka a kuchyň a ne chodit cvičit, on potom byl doma na pracáku a já měla dvě zaměstnání, abych nás uživila, ale když jsem přišla z druhé směny, tak jsem musela všechno dělat sama, dětem večeři, byl naštvanej, že se někde flákám (jo, v práci) a on chudák nemá navařeno - byl celej den od rána doma, kromě fotbálku atd... a bylo to jen a jen horší... takže s takovým bych do nového vztahu ani nešla, jsem ráda, že jsem rozvedená a že ho mám z krku... po všech mých zkušenostech bych raději byla sama a chodila se pást, než se nervovat s takovým blbem... věř mi, že jsou hodní a slušní a rozumní chlapi... já už bych takového nechtěla ani s deseti miliony na kontě... už neee...

In reply to by Blue Jane

Jo po 11 letech vztahu a 9 letech soužití (ikdyd poslední dobou soužení).Už nemám žádné iluze o tom že by se změnil!!!
Dnes najít podnájem aby byl legální není nic jednoduchého a když řeknu že budu sama se 3 dětma tak ho nejspíš ani nenajdu.Mám jen mamku a ta je sama ale má 1+1 takže nic - to je tak na přespání !!!A táta žije moooc daleko a má svou novou rodinu a mooooc zdravotních problémů!!!
Kdyby nebyly alespoň ty dluhy!!!!!

In reply to by Gertička

Hele, nechci se tě nějak dotknout nebo tak, ale co vlastně čekáš, že bude, až se to malé narodí? Já bych (pokud to ještě jde) asi na interrupci šla... za tu dobu vidíš, že iluze si dělat nemůžeš, a počítej jen s tím, že až budeš mít to třetí dítě, tak se určitě zázrakem nezmění a neotočí o 180 stupňů, spíš naopak... se dvěma dětma se to zvládnout sama dá, i s podnájmem, když budeš chodit do práce, ale na mateřské je to o hubu... vím, že mě teď možná holky ukamenujete za tento názor, ale tuhle situaci potom u nás v poradně řeší všechny ty smutné nešťastnice, co doufaly, že se ten chlap změní, že ho dítě obměkčí, že začne být jiný a najednou jsou až po hlavu v dluzích, na prášky, psychicky zdeptané a ptají se, co mají udělat, aby byl hodnější a lepší... kdybych si to nezažila sama na vlastní kůži, možná bych doufala taky (a že jsem doufala a snažila se být ta nejlepší, aby mi neměl co vytknout a aby viděl, že když se snažím já, tak aby se začal snažit taky)... takhle vím, že je to jen zbožné přání...

In reply to by Gertička

se cítíš dostatečně silná, tak bych si miminko nechala a odešla ještě teď... S takovým blbcem to nemá smysl a jen by tě trápil. Takhle si život zařídíš podle svého... Ty dluhy jsou asi problém, ale existují různé poradny a když by ses šla zeptat, aspoň bys věděla, jaké máš možnosti. Nevím, jestli jste manželé, pokud ano, pak by musel platit výživné nejen na děti, ale i na tebe, takže pár korunek navíc by taky bylo. A kdyby neplatil, tak ze zkušenosti v rodině vím, že na soudu berou návrh na strhávání výživného z platu hned první měsíc po tom, co nezaplatil. Řekli, že není na co čekat. Možná by to chtělo zkusit našetřit aspoň pár korunek do zásoby (než se třeba vyřídí ty soudy), ale když si požádáš, tak by mohl platit už teď, když odejdeš (asi jsi teď na mateřské - to nevím).
Ale jestli se necítíš dost silná, tak i když je to kruté, vzdala bych se miminka a odešla - budeš mít jistě příležitost poznat někoho, kdo si tě zaslouží.... Držím pěsti.

In reply to by Gertička

odkud jsi, ale v Olomouci je poradna, kde ti řeknou, jaký máš možnosti a pokusí se dohodnout se společnostmi třeba na nižších splátkách nebo odkladu, ale je potřeba to řešit včas, tzn. než se dostaneš do skluzu.... Jmenuje se to Sdružení SPES Kontakt:
Olomoucká pobočka - Člověk v tísni, o.p.s., Litovelská 14, 779 00 Olomouc, Tel: 581 010 131
http://www.clovekvtisni.cz/index2.php?id=600
Zkus se na to podívat. Za mail nic nedáš....

In reply to by Gertička

Samozřejmě, je to jen tvoje rozhodnutí... plnohodnotný život si představuji jinak, než mít problémy a řešit je vypovídáním u psycholožky a dál si zoufat, ale každý má nárok na svoje rozhodnutí... a teď už vím, že je možné žít i líp, než se takhle kodrcat od chvilky klidu přes problémy a nervy k další relativní chvilce klidu... spousta žen u nás se trápí v nešťastném vztahu a utěšují se tím, že jsou všichni stejní a že když je to normální u sousedky, tak to taky musím vydržet... no a řešit to začnou až v okamžiku, kdy dostanou od života pořádnou facku nebo když se to začne dotýkat i dětí a začnou mít problémy děti... kromě toho, že si do dalšího života donesou vzor, jaký viděli u svých rodičů, tak je to může nadobro poznamenat... a nejsmutnější na tom všem je, že chlapi to vlastně dělají i proto, že jim to my, ženy, tolerujeme a snášíme to. Kdyby každá z nás při prvních podobných problémech takového chlapa poslala k šípku, tak by si to možná v dalších vztazích už nedovolil, protože by bylo jasné, že by brzo narazil a odporoučel se... jenže pořád ještě ty naše polovičky omlouváme, odpouštíme to, co bychom neměly a snažíme se je předělat tím, že předěláme sebe a chceme jim vyjít vstříc, aby se nemuseli rozčilovat a tak uhýbáme a uhýbáme...
No přeji ti hlavně hodně štěstí a síly... oboje asi budeš moc potřebovat...

In reply to by Blue Jane

Tak za každou cenu s ním nebudu to ne!!!!
Jen chci ještě počkat až se přehoupne ten 12tt a přestanou nevolnosti.
Ale už se pokukuju po inzerátech a chystám se na sociálku abych měla nějakou finanční představu co bych si mohla "dovolit" a snad se upravý i ty dluhy ale že by se to doma upravilo to si nemyslím!!!A právě i kvůli dětem!!!

In reply to by strnaj

Jo taky už se smiřuju s tím že nebudeme spolu .
V tomhle se mi vychovávat děti nechce!!!!!
NO jen aby jsme ve zdraví přežily ty dva týdny co zbývají do 12 tt .Dává mi to psychycky dost zabrat a pak jsem vyřízená i fizicky!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka