screening 12týden

24.03.2009

ahoj holky chtěla jsem se zeptat je tady někdo z brna?a jestli ano kde jsi byla na screeningu?a jinak sem se chtěla zeptat jak takové vyšetření probíhá,co dělá doktor a kdy se dozvím výsledky?holky děkuji moc jste užasný díky díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky já teda z Brna nejsem ale dnes jsem podstoupila screening a to úplnou náhodou. Jsem 12+4tt a šla jsem pouze na sono prsou ale doktorka byla tak skvělá až z toho byl screening.Výsledky z UZ mi řekla hned a na krevní se dva dny čeká.Hranice UZ testu může být nanejvýš 2,3 a já měla 1,7 takže prý je to v naprostém pořádku a krevních testů se nemusím bát.Tak držím palečky ať Ti to dobře dopadne. :\x: :a: pa pa Iza

Já nejsem přímo z Brna ale byla jsem v Brně na screeningu.Centrum prenatální diagnostiky je na ulici Veveří 476/39.Ničeho se neboj vezmou ti krev a udělají ti ultrazvuk,uvidíš tam konečně miminko né jen bublinku.Mě to stálo 1450,- ale byla jsem tam asi před půl rokem.Výsledky budou posílat tvé doktorce(doktorvi) na gyndu ale dostaneš lísteček s heslem a adresou a přes internet se podíváš sama.Myslím že to tam bylo za dva dny.Měj se pěkně užívej si to :a:

Ahojky,
já tedy nejsem z Brna ale ten screening se dělá asi všude podobně.Já na něm byla v Gennetu.Jde o odběr krve(na ten jdeš pár dní před UTZ) +podrobný UTZ,ty hodnoty se pak zadají do počítače a hned po tom UTZ,kde už má Dr. k dispozici i výsledky té krve ti dají zprávu s výsledkem.
Tak ať to dobře dopadne jo?Jo a u nás v Gennetu to stojí 1200,-Kč

In reply to by eftalia

neni zac , jsou tam hodni a maji tam kvalitni zarizeni a presto nejsou predrazeni....ja se tam chystam na 3D prestoze bydlim uuuplne jinde ale v brne mam rodinu tak to spojim s navstevou :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka