Deníček uživatele Ucinka

22.04.2010

Ach jo, tak jsem zase nastydlá a mám zvýšenou teplotu. Poprvé to bylo asi před měsícem - někdy kolem 4. tt a teď znova.

Sice je teplota v prvním trimestru blbá, ale prý se do 38 st. nemusí srážet, že je to prý normální (někde jsem dokonce četla, že by se v těhotenství neměla ani vypotit). Nad 38 st můžeš paralen kalsickým doporučeným dávkováním. Paralen je méně škodlivý než ta teplota.

In reply to by zuzkaj

Jj, lékárnice říkala, že těhotný paralen můžou a četla jsem to tolikrát, že už tomu snad i věřím. Vzala jsem si ho i na tu 37,5. Dneska už mám jen 37,1 , vlastně mi téměř nic není, jen blbá rýma a trochu krk. Nejhorší je, že jestli se něco podělalo, tak to teď vůbec nezjistím, jestli se tam zadělalo na nějakou vadu, tak se to ukáže třeba až za několik měsíců a nebo třeba po porodu. Blbá bezmoc. Ach jo. Měj se krásně. L

19.03.2010

Zdravím všechny, i když tady vlastně už asi nikoho neznám... Chodila jsem sem v roce 2008, tehdy jsme přišli v 19. týdnu o miminko.

Vůbec nemysli na to co bylo. Soustřeď se jen na to co je teď, na svůj vnitřní klid a horký čaj s medem a citronem je výborná věc. Držím palečky a zároveň gratuluju :|P:

Vítej zpátky. Gratuluju k těhotenství a přeju hlavně zdravíčko. Určitě to tentokrát dobře dopadne!!! Jinak já tu kysnu od června 2008. :a:

21.08.2008

Tak dneska končím 12. týden. Nevolnosti postupně poslední týdny ustupovaly, ale úplně nezmizely, tak si říkám, ještě pár dní a bude po všem, jak všichni slibujou.... :)

Ahojda, to tě docela lituji, já jsem na konci 11tt a jen mám furt hroznou nechuť k jídlu :( a to jsem se těšila až budu těhu, že se budu cpát dortíčkama :D a jak dlouho jste se snažili o mimi?

In reply to by Jesterka

3. měsíc to vyšlo. Já mám taky strašnou nechuť k jídlu. Ze spousty jídel se mi zvedá žaludek, nemůžu si na ně ani vzpomenout. Takže se cpu loupíkama, banánama a chlebama se sýrem, ty mi nevaděj. No a do toho jím vitamíny, protože je mi jasný, že moje "pestrá" strava není úplně ideální. Jo a sladký jsem před těhotenstvím zbožňovala, byla jsem úplněj maniak a teď ho nemůžu moc ani vidět, sušenky jsou mi odporný a sladký jídla taky. Chjo.

In reply to by Jesterka

Ahojky, já bych moc chtěla holčičku. Od začátku to tak cítím, vlastně ještě před otěhotněním. No a manželovi je to jedno. Víš co, mně vlastně taky, přeju si, aby bylo vše v pořádku, aby bylo miminko zdravý a já neměla žádný komplikace. Jinak pro holčičku máme vymyšlený jméno Esterka a já jí "pracovně" říkám Ještěrka :)
A jak je to u vás?

30.07.2008

Tak mi dnes manžel koupil v Hypernově dvě balení Mami drinku (broskev) a řeknu vám, že chuťově nic moc. To jen kdybyste si ho chtěly pořídit............. :n:

Ahoj, já měla brusinkový a byl taky pěkně hnusnej. Raději piji těhotenský čaj, je normálně pytlíčkovej a když ho tam nenechám moc dlouho, tak je i docela dobrej. Mám od firmy Leros.

09.07.2008

Ahojky všichni,

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, moc děkuju za podporu. Snad to přejde, už se mě to drží 14 dní. Já taky pořád cítím hlad, ale zároveň nemůžu nic sníst, protože je mi špatně. Závidím ti, že je ti dobře, ale moc ti to přeju, prolítla jsem tvůj blog a koukala, čím sis prošla. No, hlavně, že jste v pořádku a vše se vyvíjí správným směrem.
Držím palečky, ať se daří po celou dobu těhotenství, pa pa
Lucka

12.06.2008

Tak se podržte...dneska jsem to měla dostat...no a nedostala, tak jsem si říkala, hm, tak zítra nebo v nejbližších dnech, hlavně, ať to přijde rychle, nehodlám to mít na dovolený, kam za

Ty brďo,moc gratuluju :\x: .Hodně štěstí :qu: ...to muselo bejt to nejkrásnější překvapení v Tvým životě co? :ooo:

Moooc gratuluji,přeju pohodové těhu. :cc): :one: Říká se,že květen je plodný.Na těchto strankách to tomu nasvědčuje.Řadím se taky mezi ně. :°:

10.05.2008

Ahoj,
tak to mám zítra dostat...

Ahojky, tak držím palečky, a't už tam mrcha nepřijde! :w: :w: :w: Já jsem otěhotněla po 3 měsicích ... takže neboooj dočkáš se :one: tak pa pa a krásný večer :a: :cc):

29.04.2008

Já se taky budu vdávat :) :) :) ...už za dva měsíce. Strašně moc se těším a pořád mi to nějak nedochází. Je to tak blízko a přitom tak daleko :)

Gratuluju :k: určitě to bude ten nejbáječnější den :-) a ono to často dojde až po té svatbě ;)

19.04.2008

Ahoj deníčku :) , tak začínáme druhý měsíc snažení, teda dneska asi začnem :)

preju ti taky krasne rano a neboj urcite se mimiska brzo dockas :||): :cc): drzim zi pesticky :a:

15.04.2008

Tak ta mrška MS skončila po dvou dnech. Ani se u mě neohřála a už zase šla... :) No, to si snad mohla ušetřit cestu a vykašlat se na mě úplně :) Je to normální?

holky mužu se vas zeptat jak jste to přeně měli?to jste měli ms v těhu?protože ja jsem ji měla minuli měsic poprve kratši.

In reply to by andy

hned mám lepší pocit. Včera už jsem to obulela, ale teď si¨zase dělám nějakou naději. Mám měsíc po vysazení antikoncepce, takže je taky možný, že tělo se s tím ještě nevyrovnalo, a proto je tak krátká. No, ale budu samozřejmě věřit tomu, čemu chci :) Tak dík za zlepšení nálady... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka