Deníček uživatele Tevor

05.12.2011

Ahoj holky, přidám nějaké info z dnešního utz... jinak se musím omluvit, že moc nekomentuju, ale polepším se, páč ač nekomentuju tak čtu ;) Ze zkušenosti s Červíkama 09 vím, že zdejší přátelství jsou fajn a můžou skvěle fungovat i mimo MT ;)

ke chlapečkovi :-). My jsme na tom taky tak :-) čekáme druhého chlapečka. Měla jsem uplně stejné pocity jako ty. Těhu mám uplně jiné než při Mirečkovi(taky jsme červici 09, akorád jsem si musela dát nový nick :-( :00: ) a nemyslela jsem na nic jiného než na to, že je to holčička jako lusk a ono ejhle... kluk jako buk :-). Jsem to aj oplakala, ale nakonec se těšíme, že Mirda bude mít parťáka k sobě. A kluci jsou takový mamánci :-) Jedině ještě pak do třetice... co??? Co říkáš??? :dance: Přeji příjemné těhulkování a pohlaď kloučka v :€O:

In reply to by makyysek

Jé a známe se z červíků?? Kdy čekáš dalšího chlapečka?? Já už do třetího nejdu, hrozně se bojím porodu, navíc pokud to bude další císař :( ... Ale i Tobě k chlapečkovi gratuluju!!!!! :a:

17.10.2011
dnešní screening

Super Terko, už ses odtajnila? Mám taky podobný obrázek ;) Já s těma termínama nějak bojuju. Doktor mi to pořád posouvá, už prý 18.4., ale já jsem si předtím byla stopro jistá ovulací, tak myslím 22.4. Tak uvidíme, kdo měl pravdu :///: Já jsem si mohla na screeningu oči vykoukat, ale pohlaví jsem nezahlédla. :n: Bylo mi hloupé se zeptat té doktorky, aby se mi nevysmála, že je ještě moc brzy ha, ha.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc, moc děkuju :a: Já to zatím moc neříkala, ale už je to na mě dost vidět ( to teda snad už od otěhotnění - možná už před ním :) :s: ) a navíc už mám za sebou první trim, hurááááá :dance: Ještě by mi nemuselo být pořád špatně :sick: \( naštěstí teda nezvracím, ale občas k tomu nemám daleko, zlatej Vašík, to mi skoro nic nebylo ), a bylo by to super!!!

20.05.2010

Ahoj holky,
Tez mě inspirovala a protože jinak moc nepřispívám rozhodla jsme se, že taky zrekapituluje ve fotečkách Vašího rok.... Lepší příležitost už nebude :a:

Vašíkův rok
Vašíkův rok
Vašíkův rok
Vašíkův rok
Vašíkův rok
Vašíkův rok
Vašíkův rok
Vašíkův rok
Vašíkův rok
Vašíkův rok
15.02.2010

Ahoj holky,
normálně sem moc nepíšu ale o dnešní superhrůzostrašnej zážitek se s váma musim podělit, a vlastně si i trochu ulevit....

Uplně tě chápu, toto se mi stávalo u dcerky, kdo to neprožije nepochopí. Vždy když spadla nebo něco chtěla vytrucovat tak se zalikala. Říkala jsem to doktorovi, ten mi poradil studenou vodu na plenku a dát sní po nožičkách , nebo štipnout a jiné rady, aby se dítko znovu leklo a nadechlo. Vím že jsem tím trpívala do 6 let táta mě vždy přehodil přez záda a dostávala jsem na prdel nebo semnou hodně třásli.Ale to nechci psát. Měla jsem jeden nejhorší zážitek s dcerou už normalně chodila měla tak 14 měsícu když spadla a ona se hrozně lekla a začala plak až se zas nenadechla, okamžitě jsem ji vzala a začla štípat,vodu polévat , prostě vše co mě napadlo, ale nic nepomáhalo. Strašně mi v náruči začala těšknout a být taková jak gumová panenka oči ji zapadávali no já už začala šílet, sama doma kolena se klepali srdce bylo o dušu, ještě že babička bydlela kousek, tak jsem se rozeběhla a jak jsem odevírala dveře a chtěla proběhnout bochla jsem malou nechtěně hlavičkou o futra.Já se lekla a podívám se naní a ona se probouzela já sedla naschod u dveří a řvala jsem jak šibnuta nohy se stále třásli, ale byla jsem šťastná a malá se na mě dívala a smála se.Ale ten pocit beznaděje a strachu to je šílené. Dceři už bude 16 a žádné následky nemá, jen já mám v sobě ten pocit a vzpomínku.

Ahojky, chápu tě že to musel být opravdu hrozný zážitek, ale zvládli jste to suprově a snad už se to nebude opakovat. Bohužel s tímto mám také zkušenosti, malá se mi takto několikrát dusila, protože dost ublinkávala, a je to opravdu hrozný. Většinou to bylo v noci a já pak už nespala a furt ji kontrolovala.

In reply to by IvuleS

Takhle ségře ublinkávala dcera taky, bylo dobrý že v tý době bydlela u nás, tak jí mamka dost pomáhala... Mateřství je to nejkrásnější co nás může potkat, ale někdy nám připraví opravdu děsivý chvilky...

26.11.2009

Maminky nemáte někdo prosím podobnou zkušenost?? Papali jsme kašičku od Nutrilonu ( obilná s jablíčky ) a v místech kde on ní byl Venoušek opatlanej se mu udělala kopřivka!!!

S.O.S - vyrážka z kašičky
S.O.S - vyrážka z kašičky

Chuděrka malinkej, už mu ji nedávej, nejspíš je alergickej. Zkuste nějakou jinou. My měli zatím dva druhy kašiček a nám se zatím nic nestalo, žádná reakce. :a:

No to je určitě alergie- celkem si mě překvapila že už dáváš ovesnou kaši- nemáš strach z lepku? Přeci jen ten by se měl dávat až co nejpozději...

Ahoj,to je moc pěkná alergická reakce :( Tu kaši určitě vyřaď z jídelníčku,změn značku,vynechej mléčné kaše a pozor na ta jablíčka.To je dost silnej alergen a to že mu nevadila přesnídávka doteď neznamená,že se nemůže osypat po další dávce.Určitě bych to zahlásila doktorce a po prvním roce života (tušim),bych se domluvila na alergologický testy,pokuď je alergie na jednu potravinu,mohou se různě křížit.A tohle vypadá spíš na alergii na ty jablka,alergie na mlíko se spíš projevuje průjmem,zvracením a neprospíváním.Jo a nivea je skvělá,ale na tohle nepomůže,zkusila bych Fenistil gel,ale to nechci kecat,jelikož netuším,od jakého věku se smí používat.

In reply to by lucininenka

Ono už to zmizelo, tak nevím jestli tou niveou, ale vyděsilo mě to dost.... budu mu teď dávat zeleninku až do kontroly u doktorky.... Chjo, těch alergií jsem se bála, já jsem taky, sice né na potraviny, ale má k tomu předpoklady chudáček malej....

22.11.2009

Ahoj maminky,

Spinkací poloha

Ahoj, tak my už od šesti týdnů spíme zásadně na bříšku. Malý vypadá hrozně spokojený jak tak hajá :a:

In reply to by zuzallica

Pravda je, že pohodlý je nejdůležitější!!! A já i doufám že se nám tak srovná ta hlavička :o))) Takhle spinkací jsou to andílci, ale jak nespí..... divim se že ten mantinel ještě neserval :C]]: , je to divočák :°~°:

Ahojky. My jsme teda únorový, ale to snad neva. ;)

Poslední měsíc maličká začala spinkat na bříšku...asi bude po mamince (já jinak neusnu - těhotenství pro mě bylo utrpení :) ). Ale na bočku taky jednu dobu spinuškala.

Jsou kouzelní v jakékoliv poloze :c: :a:

15.10.2009

Ahoj maminky,

Vašík
Vašík
Vašík
Vašík
Vašík
Vašík
Vašík

hezkej klučina.A fotka mamánek je dobrá.Naše Kačka je spokojená v jakýkoliv náruči,tak snad jí to vydrží.

In reply to by peta0404

Moc děkujeme :s:. Já mám takovou svojí teorii neteorii že se bojí taťky kníra ( ale táta mi to nechce věřit protože ho přemlouvám ať se oholí co ho má :s: ), protože brácha má bradku a taky u něj řve sotva ho vezme do ruky :§) Ať Kačenka krásně roste a to pohodářství jí vydrží :°O°:

Ahoj, malej je moc hezkej chlapík. Já mám úplně stejnýho mamánka, až na to, že je to holčička:-))) Jakmile si ji vezme někdo jinej než máma (no, může i táta), tak spustí šílenej hysterák, takže u nás nehrozí hlídání babičkou nebo dědečkem:-)))))) No, snad se to brzy spraví.

In reply to by Jajda007

Vašík u táty naštěstí taky vydrží, tatínek si ho totiž naučil, že ho uspává na ruce! :cc): No ale jak někam odejdu a on mě delší dobu nevidí, tak spustí i u tatínka :s: Zrovna jsem mojí mamce říkala, že bude muset jezdit častěji, aby si Vašík zvykl :C]]:

Ti prckové rostou, to je síla. Malej je moc pěknej, jde na něm vidět, že se má dobře, má výraz pohodáře, teda až na tu fotku u dědy :s: :s: :s:

23.07.2009

Ahoj všem červíkům!!!

Nemůžu se na toho našeho drobečka vynadívat, tak jsem se rozhodla že se s vámi o pár foteček podělím :)

Pár foteček Venouška
Pár foteček Venouška
Pár foteček Venouška
Pár foteček Venouška
Pár foteček Venouška

Jéé, Tevor, vy máte taky cvalíka jako my. Kolik mu? A kolik váží?
Jinak vám to na první fotečce moc sluší!!!

In reply to by Tez

Moc děkujume :a: . On měl už po porodu tak napuclý tvářičky, že mi dětská sestra hlásila - Váš je Vašík že jo?, má tvářičky jak vy :s: :s: . Teri Tvůj porod mě tak rozhodil, že mi z toho ráno praskla voda, takže jsme přesně o den mladší, zítra už nám bude 8 týdnů :qu: :qu: Vážili nás naposled na 6ti nedělní a prý měl 4,4kg, ale myslím že je to blbost, dva dny na to u nás byla švagrová s poloviční holčičkou co měla 4,8kg.

In reply to by Tevor

No, nene-nechceš mi říct, že jsi porodila díky mě? Hahaha! }:)
Tak s ním skoč na váhu? Protože mě přijde, že by mohl mít tak jako náš Sam... A je těžkej už? Mě bolí docela za krkem. A dneska jsme byli podruhý na kyčlích a pan doktor mi říká, že asi Sam rád papá, že jo? :hu: No, co mu na to říct,že jo? :dance:

In reply to by Tez

Jo jo, holky tu psaly že jsi v porodnici a já Ti to neskutečně záviděla ( samozřejmě přejícně :s: ), než jsem usla tak jsem si říkala no co, původně jsem chtěla mimi v červenci takže červen vlastně v poho :s: , no a ráno v půl pátý to začlo.....
Musím skočit k ségře ta má digi, my jsme sto let za opicema (paradoxně ségra má tu svoji ode mě :s: :s: ) Těžkej je, já mám levý zápěstí bolavý už co ho mám doma, jenže mě teď bolí všechno jak jsem tlustá, tak to radši už ani neřeším :s: :s: :s:
Co kyčle?? Dobrý?? My musíme dávat preventivně jednu látkovou, jenže v těhle vedrech se mi to nechce - bych mu zavařila kouličky chudáčkovi..... tak jen na noc.

In reply to by Tevor

Jo, dobrý kyčličky, ale taky musíme do třetího měsíce dávat jednu plenku-dávám. Na noc dokonce dvě, protože mě manžel vystrašil, že jejich šéf má taky synka a musel do toho strojku nebo co to je a prý pořád brečel, jak ho to bolelo. Tak radši dávám a těším se až nebudu muset.
Jo, tak se u ségry zvaž, docela mě to zajímá, haha.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka