Deníček uživatele ŠtěpaDol

26.02.2008

na internetu jsem si vypočítala termín porodu podle poslední mens.ten je na 9.10 2008 ale furt nevím v jekém týdnu jsem.Na gyndě jsem byla vše potvrzeno ale prukazku mě nedal a nevím. :r:

26.02.2008

Ahojky přeji všem krásný den.Doufám že je vše v pořádku.Chtěla jsem se optat jek jste to měli ze začátku s jídlem.Já se najím vše je ok asi tak za hodinu mám hlad a když se nenajím

taky Vás všechny zdravím. Já jsem ve 20.týdnu a mám váhu jako před otěhotněním. Je to ale tím že jsem přes vánoce zhubla 5kg protože jsem měla šílenou chřipku, brala antibiotika a nedokázala nic sníst. Manžel taky, takže jsme oba drželi nechtěně hladovku, protože jsem pro něj nemusela vařit :-D a hlavně bych to asi nezvládla.Takže mám vlastně 5kg nahoře a přitom stejně jako před otěhotněním :-) Špatně mi bývalo od té doby co jsem začala brát antibiotika což bylo na konci 3. měsíce. Buď v pohodě, fakt klidně jez, já třeba mám nadváhu a měla jsem strach (i s manželem) že když otěhotním tak budu mít na konci 5. měsíce tak 20kg nahoře a zatím se držíme. Ale je fakt že po zhubnutí bylo miminko menší než by být mělo. Tak se doktor trochu zlobil. Drž se a jez kdykoli máš hlad, a hlavně - když máš chuť tak gratuluji...může to být i jinak :)

Teď jsem ve 25tt a když se nenajím víc než 2hod. dostanu třes a musím jíst a jíst :hu: V pohodě - 12kg nahoře :cc): Jen se neomezuj a prokládej to ovocem a zeleninou.

19.02.2008

je vám taky tak špatně.Já z prvního těhot.to neznam a taky mě bolí v podbříšku a docela mě to leká

19.02.2008

Ahoj těhulky.Jsem tu nová :a: Tak vás všechny zdravím a přeju at vše proběhne v pořádku.Já jsem těhotná po druhé.Mám doma 4letého kluka.Myslím že jsem tak ve 3-4týden od lekaře to mám potvrzené ale kolikátý týden jsem mě řekne až v březnu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka