Deníček uživatele simka

14.12.2009

Ahojky holky, chci se zeptat, už druhý den mám hrozný pocit jako na zvracení. Poprvé to přišlo včera večer a myslela jsem, že opravdu poletím.

ahoj simko.nevím čím to může ýt že je ti špatně. že by :cc): :) těžko říct jestli by mohly být případné příznaky takhle brzy.spíš myslím že néé.a s tou ovulkou těžko říct.dělala sis ovu test...a když je pozitivní tak ovulka je pak do dvou dnů.ale je hlavní že vůbec byla a ze byla prosnazena. ;)

In reply to by kika22

Ahojky Kikinko, ted mi bylo tak divně, že jsem si lehla a bála jsem se až vstát(že když vstanu, tak se pozvracim), možná na mě něco leze....Ten ovu test jsem si potom nedělala, když mi ukázal tu první ovulku, ale spíš mi přijde, že to byl ten první termín....a co ty?

In reply to by kika22

Ahojky, já jsem to sem psala dříve. Měla jsem ho 15DC, ale ukázal mi to asi po půl hodce, nevím přesne, ale vím, že to bylo dýl. Pak mi i wunsch napsal ovolku, tak jsem dál netestovala, ale ted jí posunul. Dám sem graf

In reply to by simka

jo pamatuju si ze si to sem psala ze ti ukazal test pozitivitu az po pul hodine.no mi ji taky ukazal po pul hodine a ovulka to nakonec nebyla.tak nevím možná že fakt byla pozdeji a wunsch.ti ji vyznacil dobře.

09.12.2009

Ahojky holky, tak pořád jsem věrnou čtenářkou Vašich všech příspěvků.

ahoj simi ovu test by to měl ukázat do 5 minut většinou se tam ta druhá čárka vybarví hned když je test pozitivní.a po půl hodině??no nevím mě se to stalo v pondělí taky pořád nic a jak jsem se na ten test podívala po 20ti minutách tak ta čárka už byla celkem výrazná ale ne tak jako minulý měsíc.tak ted nevím jestli ovulka byla nebo jeste ne dnes mě bolí podbříšek tak by to tomu i odpovídalo že je ovu dnes ale nejsem si jistá.hleník jsem měla ale ne moc kvalitní nebyl moc natahovací tak nevím.ale jistíme to a snažíme se ob den.jinak podle tvého grafu bych řekla že ovulka už byla.ted ti teploty šly nahoru.i když ovulka může být i v den zvýšené teploty.

In reply to by kika22

Ahojky, tak to máme opravdu nějak podobně. No, mě se tam ta čárka objeví hned, ale stmavne až za delší dobu, aby byla stejně tmavá jako ta druhá...tak právě nevím, dnes už i po půl hodině byla slobší spíše slabounká. Břicho mě pořád bolí.... A máš někde Tvůj grafík?

In reply to by simka

já ted neměřím jsem ted nemocná takže by to nemělo cenu. :( tak bych aspon věděla co dělá teplota ale tak nevím vůbec na čem jsem.jinak mi se ta čárka tam taky objevila hned ale slabá a byla slabá i po tech 5ti minutách ale jak jsem se na něj podívala za nějakou dobu tak už byla čárka skoro silná jak kontrolní no a dalsí den jsem testovala a už byla zase slaboučká tak nevím.snažím se to neřešit a snažilkujem ob den i když ted mi není moc dobře tak na :*O*: nemám ani moc náladu ale zase nechci ovulku propásnout.snažím se na to moc nemyslet a pokud ms nedostanu do vánoc tak si 24.12 zkusím udělat testík. :)

In reply to by kika22

No, tak budu moc držet palečky, aby jsi tam měla //. Já si zkusím udělat , když nedostanu MS, tak 23.11, kdyžtak bych testík přiobalila přítelovi jako vánoční dárek. Ted mě pěkně bolí břicho. Zkoušela jsem dát do zítřejších teplot nějaké teploty a pokud bude teplota aspon 36,4, tak ovu začala myslím 14DC, tak uvidíme, ale tak nějak by to vycházelo. jsme na tom nějak stejně, tak já Ti budu mooooc držet palce, aby to už tenhle měsíc vyšlo:-)))

In reply to by simka

to já mm taky v plánu přibalit pozitivní testík pod stromeček.ale zase se na to nechci moc úpínat přece jen to vyjít nemusí.ale bylo by to super kdyby to vyšlo zrovna na ty vánoce. :) taky ti budu držet palečky :)

01.12.2009

Ahoj holky,

ahoj simi.podle mě teda ovulka ten min.cyklus byla akorát ji wunsch.nevyznačil někdy třeba stačí si jednu teplotu upravit a určitě by ti ji vyznačil na 16.dc.tím pádem je zbytečné do sebe cpát clostík když ovuluješ.ale uvidíš jak to bude tenhle měsíc.jinak já jsem dnes 8.dc a příznaky na ovulku zatím nemám čekám ji až příští týden.ale minulý cyklus jsem mela 2 dny před ovulkou hleník natahovací průhledný.většinou si ho všimneš jak jdeš na wc.jinak se může tvořit už dřív před ovulkou ale pokud není natahovací nebo aspon takový vodový tak to ovulku neznačí.a mě píchalo v podbříšku přesně v den ovulace.někoho bolí břicho i před ovu den dva.a ten hleník taky objevíš tak 2-3dny před ovu. :)

In reply to by kika22

Ahojky, no uvidíme tenhle měsíc. Já si taky myslela, že ovu byla, ale graf viděl můj doktor a řekl, že ovu nebyla, tak nevím. Já si ty teploty předtim upravila, tak jak jsi mi poradila, ale potom jsem to změnila, když ms přišla. No, já několikrát ten hleník měla, ale myslela jsem, že to bylo po souloži....byl takový tahnutý, ale minulý měsíc jsem se nějak kontrolovala a tenhle hleník jsem neměla. A co ty? Koukala jsem, že ms přišla setjně tak nějak jako mě. Už máte dítko nebo se snažíte o první?

In reply to by simka

snažíme se o první zatím se nezadařilo :( no dnes jsem 9dc takže čekám na ovulku.co ty víš třeba ti to tento měsíc vyjde a clostík ani nebudeš muset brát.takže ti taky další ms vychází kolem vánoc co? ;)

30.11.2009

Ahoj holky,

ahoj tak já jsem s clostíkem měla ovulku až 18 dc.ale beru jen jednu tabletu denně 5-9 den cyklu.tak nevím jestli proto jsem ji měla až 18.tak snad ti pomůže a brzy si těhulka :)

Ahojky,já taky brala clostík 5-10 DC a ovulku jsem většinou měla 15-17 DC vždy 15 dc v měsíci jsem chodila na kontrolní sono jestli zrajou folíky, brala jsem ho 6 měsícu ted jsem první měsíc bez clostíku :spid: má spoždění 4 dny tak snad už nedorazí.
Přeji brzo miminko do bříška :a:

In reply to by Romana Fitzkova

Ahojky, tak jsem zvědavá. Já vím, že nečekáš MS, čtu to tady každý den, tak budu držet palečky, aby nedorazila, takhle před Vánocema se to ani nehodí:-))). Já jsem zvědavá, zda se nám to potom nějak s clostíkem podaří. První dítko se nám podařilo první měsíc jen dvěma pokusy a ted to nějak nejde...

ahoj, taky jsem to brala takhle a přesně 17. den došlo k oplodňění, den předtím byl vidět dominantní folikul na UTZ :-) Ale hlídala jsem si to bazálkou a ta mi na to nesedí, takže babo raď..

19.11.2009

Dobrý večer všem, jsem tu nová a psala jsem první příspěvek již včera. Moc děkuji za pomoc s grafem BT.

ahoj simi dívala jsmem se na tvůj graf.a zdá se mi že ovulka byla.jak dlouhé míváš cykly? i ten wunsch.je jen program zkus si 19 dne cyklu napsat teplotu místo 36.4 na 36.5 a on ti ji vyznačí.ale jestli si myslíš že ovulka nebyla tak to radši nech tak.

In reply to by kika22

Ahojky, tak jsem to upravila a vycházelo by to přesně tak, jak jsem ji myslela, cykly mívám v průměru 32 dní nebo 30 dní. Jak kdy, jednou přišla MS 27 den a jednou 32 den a jednou zase 30 den, nejdéle jsem čekala v průměru za rok na MS 35 dní, více ne. Mě také přišlo, že ovulka byla, ale nevím, měřím ted první měsíc, takže tomu až tak nerozumím. ještě jsem ti odpovídala jednou, zpráva pd je také pro Tebe:-))))

In reply to by kika22

No, mám 30-32DC, přesně jsem to nikdy nepočítala. Včera mi vyznačila ovu na 20-23den, což mi řpišlo dovné, ale brala jsem to, ale po dnešní naměřené hodnotě, to zase vymazal. Ale, co mi přišlo úplně divný byl cover line. Ten mi vyznačil teplotu 36,7 a tomu jsem nevěřila, jelikož mám spíše nižší teploty. Já totiž včera, když jsem naměřila těch 37, tak jsem strašně špatně spala, nemohla jsem usnout, a tak jsem spala asi dvě hodiny, tak jsem si říkala, že proto je teplota tak vysoká a dnes jsem zase spala jako miminko a hle teplota 36,6. Ted jsem četla, že Tě hodně píchá v podbříšku, že máš strach, zda to není cysta. S tím Ti neporadím, ale hodně se tady píše, že bolení v podbříšku může znamenat uhnizdování. četla jsem to tady už asi 20x:-)))), takže držím palečky

In reply to by simka

no tu teplotu ovlivnuje hodně věci.a pokud si špatně spala tak si ji tím mohla zvýšit. hlavně že ti ji graf vyznačit správně a za pár dní uvidíš jaký je výsledek snad to budou //. :) no myslíš že to píchání v podbříšku může být i uhnizdění?já jsem právě něco hledala co to může znamenat a nic jsem nenašla :( nemáš nějaký odkaz kde se o tom píše abych si to mohla přečíst?? :?

18.11.2009

Dobrý večer všem,

In reply to by kesja

Ahojky, on mi jí právě vyznačil, až dnes, včera tam ještě nic nebylo. Díky moc. Ty jsi také snažilka nebo už těhotná? Ještě jsem se chtěla zeptat od včera mě hrozně bolí břicho a vůbec nevím, co to je, nevíš náhodou, co by to mohlo být? Jinak přeju hezký zbytek dne:-)

In reply to by kesja

Tak to Ti/Vám moc gratuluju. Četla jsem a čtu, jak jste všichni odvážní a dodáváte si sílu. Chce to jen pevné nervy to čekání vydržet. A budete chtít vědět, zda to bude klouček nebo holčina?

Ahoj-kolik dní máš normálně od prvního dne MS do prvního dne další MS????Jak dlouhý máš prostě cyklus.Vypadá to zatím tak na nějaký problém s ovulací-pokud teda nemáš cyklus třeba tak 40 dní

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka