Holky, poradíte prosím

01.12.2009

Ahoj holky,

vím, že se Vás hodně ptám a asi hodně otravuji, ale také vím, že je z Vás spousta zkušených snažilek, a tak snad mi poradíte. Dnes mám 9DC a bolí mě opět břicho stejně jako minulý cyklus, dle wunsche jsem ovulku neměla a od příštího měsíce začnu brát clostík. Ale chtěla jsem se zeptat, jaké příznaky může mít ovulka, vím, že bolest břicha, zvětšená prsa, ale také jste psaly o hleníku. Já mám tak nějak výtoky pořád a nevím, jak tedy hleník rozpoznat. Za každou radu a pomoc děkuji:-))). Přidávám grafík z minulého měsíce.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=1/userid=75069

ahoj simi.podle mě teda ovulka ten min.cyklus byla akorát ji wunsch.nevyznačil někdy třeba stačí si jednu teplotu upravit a určitě by ti ji vyznačil na 16.dc.tím pádem je zbytečné do sebe cpát clostík když ovuluješ.ale uvidíš jak to bude tenhle měsíc.jinak já jsem dnes 8.dc a příznaky na ovulku zatím nemám čekám ji až příští týden.ale minulý cyklus jsem mela 2 dny před ovulkou hleník natahovací průhledný.většinou si ho všimneš jak jdeš na wc.jinak se může tvořit už dřív před ovulkou ale pokud není natahovací nebo aspon takový vodový tak to ovulku neznačí.a mě píchalo v podbříšku přesně v den ovulace.někoho bolí břicho i před ovu den dva.a ten hleník taky objevíš tak 2-3dny před ovu. :)

In reply to by kika22

Ahojky, no uvidíme tenhle měsíc. Já si taky myslela, že ovu byla, ale graf viděl můj doktor a řekl, že ovu nebyla, tak nevím. Já si ty teploty předtim upravila, tak jak jsi mi poradila, ale potom jsem to změnila, když ms přišla. No, já několikrát ten hleník měla, ale myslela jsem, že to bylo po souloži....byl takový tahnutý, ale minulý měsíc jsem se nějak kontrolovala a tenhle hleník jsem neměla. A co ty? Koukala jsem, že ms přišla setjně tak nějak jako mě. Už máte dítko nebo se snažíte o první?

In reply to by simka

snažíme se o první zatím se nezadařilo :( no dnes jsem 9dc takže čekám na ovulku.co ty víš třeba ti to tento měsíc vyjde a clostík ani nebudeš muset brát.takže ti taky další ms vychází kolem vánoc co? ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka