Pocit na zvracení

14.12.2009

Ahojky holky, chci se zeptat, už druhý den mám hrozný pocit jako na zvracení. Poprvé to přišlo včera večer a myslela jsem, že opravdu poletím. naštěstí jsem to rozdýchala a ted znovu, nevíte, co by to mohlo být? Ovu ma wunsch označil myslím 14DC, ale dnes mi to změnil, takže jsem měla ovulku asi před 3 dny. Já osobně si myslím, že to bylo, jak jí označil poprvé, ale nevím. Ten pocit, mě ale trápí...

ahoj simko.nevím čím to může ýt že je ti špatně. že by :cc): :) těžko říct jestli by mohly být případné příznaky takhle brzy.spíš myslím že néé.a s tou ovulkou těžko říct.dělala sis ovu test...a když je pozitivní tak ovulka je pak do dvou dnů.ale je hlavní že vůbec byla a ze byla prosnazena. ;)

In reply to by kika22

Ahojky Kikinko, ted mi bylo tak divně, že jsem si lehla a bála jsem se až vstát(že když vstanu, tak se pozvracim), možná na mě něco leze....Ten ovu test jsem si potom nedělala, když mi ukázal tu první ovulku, ale spíš mi přijde, že to byl ten první termín....a co ty?

In reply to by kika22

Ahojky, já jsem to sem psala dříve. Měla jsem ho 15DC, ale ukázal mi to asi po půl hodce, nevím přesne, ale vím, že to bylo dýl. Pak mi i wunsch napsal ovolku, tak jsem dál netestovala, ale ted jí posunul. Dám sem graf

In reply to by simka

jo pamatuju si ze si to sem psala ze ti ukazal test pozitivitu az po pul hodine.no mi ji taky ukazal po pul hodine a ovulka to nakonec nebyla.tak nevím možná že fakt byla pozdeji a wunsch.ti ji vyznacil dobře.

In reply to by simka

simi. těžko říct.moc ti přeju aby to byly příznaky na těhu.uvidíš jak to dopadne nakonec.ale pokud si měla příznaky dřív tak asi ovulka byla dřív ale graf ti to vyznačil takhle ale pro jistotu počítej s mrchou třeba o 3dny dřív než je vyznačená v grafu.teda doufám že ti žádná nedojde.tak testík zkus na vánoce.

In reply to by kika22

Ahojky, tak testík, pokud mtcha nedojde, zkusím až po Vánocích, jelikož na Vánoce u nás bude mamča s bráchou a nechci aby to veděli hned, rodině To chci říct až později, až to budu mít potvrzené. Od té doby, co to zkoušíme se pořád ptají a já nechci nic podcenit, ale pocit na zvracení zmizel a začíná mě bolet trochu zase břicho, takže si myslím že MS dorazí, jiné těhu příznaky nemám...uvidíme.

In reply to by simka

Kikinko, ještě se chci zeptat. Dr. mi předepsal na příští cyklus clostík, kvůli ovulaci. říkal mi totiž, že výpočty můžou být různé, ale pokud teplota nepřesáhne 37, a pak se nedrží nahoře, tak ovulka nebyla. Každý to má ale jinak i to jsem mu říkala, ale říkal, že to tak prostě je. Já ho teda nechci moc začít brát pokud ovulace probíhá, ale podle něj ne....

In reply to by simka

simi.nevím pokud ovulace probíhá tak je asi zbytečné ho brát.a není pravda že když teplota nepřesáhne 37 stupnu tak ovulka neni.nekdo má proste teploty nižší a otěhotněl uplne v pohode.každá jsme jiná.to se jen tak říká že před ovulaci jsou teploty priblizne 36.5 a po ovulce 37 stupnu ale kdyz se podivas na grafy holek tady tak jich je plno co jich má po ovulce teploty třeba jen 36.7.pokud si přectes pribalovy letaček clostíku tak je tam napsano ze se můžou tvořit cysty.atd.proto se nemuze brát vkuse ale s prestavkama.a pokud mas ovulku tak bych ho nebrala. :)

In reply to by kika22

Díky moc, já asi ještě počkám. Taky se mi ho nechce brát, když ovulka je. Ale Dr viděl ted i druhý cyklus a říká, že ovulace není, dost mě to štve....nechci se s ním pořád dohadovat. Změnila jsem gynekologa, on je ted nový a prý je dobrý. Ten předešlý mě dost odradil, když jsem čekala první dítko. A pak při kontrole v šestinedělí. Doufám, že tenhle bude lepší, ale ted mám takové dovné pocity, když mi řekl, že ovulace neprobíhá....

In reply to by simka

to nechápu on se asi podívá a když nevidí teploty 37 stupnu tak rekne hned že není.to jako nevidí ten vzestup teploty?no vsak až otěhotníš tak mu pak ukaž graf a pak at ti řekne jestli tam ovulace fakt nebyla. :///: a pokud máš teploty nižší tak je budes mít nižsí pořád.(jo chtela jsem se zeptat máš přezdívku simka.....jmenujes se simona??? :///: jen at vím. :)

In reply to by kika22

tak jo, Kájo. No, já hlavně měřím ve 4.20, vstávám brzo ráno, jelikož mi to nejvíce myslí a tak se takhle brzo ráno učím, jsem blázen vid? Možná, kdybych měřila v 6, tak tam někdy 37 bude, ale to nejde, protože musíš měřit ve stejnou dobu a před vstáváním...

In reply to by simka

no teda v 4.20 to jsem snad tak brzy nikdy nevtavala. :s: no tak to je jasne. protože čím dřív měříš tím je teplota nižší.a ty ještě chodíš do školy?to mě by to teda v 4.20 určitě nemyslelo.to te teda obdivuju :///:

In reply to by kika22

První se zadařilo hned první měsíc. vysadila jsem HA a byla jsem těhotná a to jsme to zkusili pouze 2x. Myslela jsem, že nějak podobně bude druhé, ale nějak se to zaseklo....no, snad se už brzo zadaří.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky