Deníček uživatele rozmarynecka

10.06.2009

to byl fofr nez jsme se otocili tak umime rict mama tat baba dede cici kaca brm a spoustu nesrozumitelnych slov udelame pet samostatnych kroku a kdyz neco mooooc chcem tak prejdem mistnost raz dva umi

mame rok

a ten klobouček je super.Gratulujem k ročku,to to uteklo viď?Ani jsme si ty dětičky pořádně neužily,i když jsme s nima trávily veškerý čas,tak ten pocit pořád mám.Tak ať vám roste a dělá velkou radost ajko dosud. :#~: :k: :a:

jé, koukám, že vám ani nikdo nepogratuloval, to je ošklivý!! My gratulujeme sice dosti opožděně, ale přeci!! :c: :h: my už máme rok a půl... :jawdrop:

08.01.2009

jsme objevili v utery a ted už ma pekne ostre hroty tak jeste dva u muže mamka smažit řizky :qu:

Ahojík Rozmarynecko, moc gratuluju :qu: :one: , my se na pečení řízku ani nepřipravujeme. Daník má zítra 7 měsíců a v puse jenom dásně a jazyk. Zuby nikde :?

In reply to by rozmarynecka

myslim, že je spokojenej :-) zjistil, že přetáčení na břícho je celekm prima a že se za tím skrývá spousta možností... taky objevil, že vedle přebalováku je spousta zajímavejch věcí, tak kramaří a děsně ho otravují záležitosti ve smyslu oblíkout, umýt prdýlku, namazat :s:

15.12.2008

tak dnes nam uplne usnuti v postylce nevyslo chudak uplne se zajikal,ale zvladli jsme to bez prsa což je prvotni ukol kdo necetl včerejsi clenek tak jsem fungovala jako dudlik tak se to snažime odn

Klobouk dolů! Gratuluji k první kroku a držím pesti ať si malej brzy zvykne, že maminka není uspávadlo. Ten můj rošťák by taky spinkal u maminky v náručí a to mu je už skoro 9 mesíců.

In reply to by rozmarynecka

Díky. Ale to jen tak delá, že by se mazlil a až má jít spát, tak chce mít klid. Má svůj uspávací rituál a je velmi nerad rušen. Usíná sám, potme ve svojí postýlce. Na tohle jediné je můj Berťas opravdu šikovné miminko. Sát z prsu to ne, papat zeleninku to taky ne, lézt ani náhodou, ale spinkat to jo, to on rád. :) i když na jídlo se v noci vzbudí i 3x, ale roste, tak ať baští ;)

14.12.2008

jsme ve stadiu fnukani tak nam držte pěsti at to s tatinkem vydržime.břisko už nas neboliva a je nam pul roku tak je cas na vlastni pelišek.

Nám bylo taky půl roku a nám zase nejde usínání přes den, byla zvyklá na procházky a šlofíky v kočárku :'zz): . A malý spával s váma v posteli?

In reply to by Darča

trpel na velke koliky od narozeni každych dvacet minut hrozne krouceni bylo to hruza a jeste si zvykl usinat s prsem v puse a zacinala jsem fungovat jak dudlik což se mi moc nezamlouva normalni dudlik nechce a ted když si ho vezme tak tak nahrani.

ivka2222

tak to jsem zvědavá jestli to dotáhnete do konce :one: (myslím s tím spaním) :///:

11.11.2008

tak spal moc hezky a poslwedni tři tydny je to des ,každou hodinu ze spani zacne hrozne plakat a ne ane prestat vezmu ho do naruce a jeste peknou chvilku trva než prestane hlad nema a brisko nas zl

10.10.2008

prohližela jsem si fotky a je až neuvěřitelne jak se z maleho uzličku stava kus chlapa takovou rychlosti a co vse už umi

moc gratulujeme k čtyřměsíčninám a přejeme všechno nejlepší, hlavně zdravíčko.
Máš pravdu, letí to jako blázen, my jsme minulý týden slavily tříměsíčniny

ahojky rozmarýnečko jo jo zrovinka jsem to psalo o kousek níže sice už je nám 5měsíců ale taky jen a jen žasnu sisina a Matějíček

02.10.2008

dnes se Filipek poprve otocil dvakrat na břisko uplne sam a pak nedaval když mu to nešlo,ale jakou mel radost když zjistil ze se mu to povedlo jen ta rucicka mu zustavala pod břiskem

Filípek je veliký šikulka a pozadu rozhodně nejste,to spíš my,Káje byly teď 4 měsíce a nejde jí to dokulit až na bříško.Hrozně u toho heká a musíme do ní trochu žďuchnout :s:

ahoj, my se zase naopak z briska pomoci podlozene rucky umime dostat na zada.. jsem dnes na to koukala jak puk :s: i malej koulel ockama.. tak mu to rano dam znovu k pokusu, at to nezapomeneme :s:

jééé, tak to moc gratulujeme!! To jste šikuli!! :qu: :h: za chvilku to zmákne, uvidíš.. :///: My taky furt děláme pokroky, už nevím čím mě překvapí.. :jawdrop:

ahoj Rozmarýnko, tak to je Filípek šikulka :one: a neboj, on to časem natrénuje tak, že se mu přestane ručka schovávat pod bříško :-)

10.09.2008

čas rychle utika smejeme se paseme kone a vymyslime lumparny nejradeji u kojeni treba s prsem v puse delame brrrrr a ono to pekne prska kolem:-)nejradeji by jsme sedeli porad jak kolibka taha hlavick

to to leti, jeste si pamatuju jak jsem vam prala k narozeni miminka a ono ejhle! tri mesice!!!! tak mamino, sup pro dorta at mas sladke mlicko :s: :s: :s: :a:

To máš pravdu,ani my nepřijde,že jsem před třemi měsíci porodila,když ted vidím tu naší prďolku,tak my připadá,že už je snáma od vždycky.Ale stejně nejšťastnější jsem vždycky,když se ji povede něco nového :dance: .je to teď dva dny co se nám začala otáčet z bříška na záda a vždycky z toho má hroznou radost.No jo jsou to naši miláčkové :c:

Ahojík.Tak my máme dneska tři měsíce :s: ,letí to jako blázen,počkej za chvilku si tady budeme psát,že už ti naši miláčkové pěkně lezou,nebo chodí ale vážně to tak strašně utíká až to není možný :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka