Deníček uživatele pupíí

11.03.2012

Ahojka březňátka, taky jdeme zařadit další zápisek do Kubíka deníčku. Je to neskutečné si připustit,ale Kubík má zítra dva roky.To bude mít mamka vzpomínací celý den a bude zatlačovat slzu :s: .

2 rok Kubíčkova života :-)
2 rok Kubíčkova života :-)
2 rok Kubíčkova života :-)
2 rok Kubíčkova života :-)
2 rok Kubíčkova života :-)
2 rok Kubíčkova života :-)

I my dodatečně gratulujeme Kubíkovi k narozeninám. Je hrozný jak to letí :) Je to šikulka, že už je bez plenek. My je dáváme taky už jen na delší cesty a na noc. A období vzdoru prožíváme taky, sice ne tak intenzivně, ale hlavu má taky svoji. Snad z toho někdy vyroste. A k odbourání dudlíka gratuluju, my máme palec a ten jí prostě nevezmu :s: K zápisu do školky půjdeme taky, ale šance je minimální, taky pro nedostatek míst :( Mějte se krásně :a:

Také Kubíkovi gratulujeme :). Plínky jste teda zvládli bezvadně. Petík je sundal na 20 m., ale na 22 m. jsme je vrátili. tEd na 23 m. jsme je zase sundali a už pár dní se nepočůrává, tak snad nám to vydrží. V noci plínku ale pořád má, ale už není tak naducaná jako dřív, ráno se krásně a hodně vyčůrá. Bezva že jste bez dudlíka, v tomto věku už by v pusině asi neměl co dělat a myslím, že to Kubík už pochopil a bude to jen lepší :).
O vzdoru mi něco povídej, jsou to horory!! A úplně nesmyslný :). Já ted taky se snažím školku oslovit, zatím mi neodpověděli, tak ještě žes mi to připoměla, jdu jim zavolat :). Mějte se krásně a hezky slavte :) a ty si hezky zavzpomínej ;)

Ahoj, gratulujeme k dnešním narozeninkám :k: , ty 2 roky utekly jako voda :00: :)
Jinak zírám, jak jste šikovní, bez plenek a hlavně bez dudáka! - prosim tě, jak jsi sebrala závislákovi dudlíka? to my pořád dudáme, přes den málo, ale na spaní ho mít musí, nebo když má bebí tak volá miam miam(tak říká dudlíku) a navíc nevím, jestli mu ho mám úplně sebrat, když se za 2 měsíce narodí mimi, kt. dudu asi mít bude...jinak vzdorování taky máme, venku se rád válí po zemi, že jako nepujde dál atd...ale myslím, že zatím je to ten slabší stupen :-)
tak se opatrujte a hezky oslavte se zbytkem rodiny :€s€:

In reply to by marcy

Marci k tomu dudanu....já ani nečekala, že by to šlo tak dobře. Jak říkám, byl těžký závislák.A říkal si o něj přes den často a na noc bezvýjimky. Ale zavazel mu při mluvení a pak když ho neměl, tak jakoby už špatně dával jazyk při mluvení a už mi to přišlo i takové nehezké,když ho nosil-přijde mi,že už je veliký na něj. Tak jsem řekla dost. Z místa, kde je běžně máme, jsem je odklidila pryč, ukázala prázdnou misku a řekla, že se dýda(tak tomu říká) ztratil. Pak jsme jakože všichni hledali:s: a nenašli. První den dýdu vzpomínal a chtěl ho,ale nechal si namluvit,že je ztracený a jakmile začal pofňukávat, tak jsme udělali pátrací akci znovu....no divadýlko,ale klaplo to.Hlavní je asi nepovolit když už se rozhodneš. Prostě dudynek není :///: .Doufám, že to tak už zůstane.Úplně vyhrané ještě nemáme,ale je to na dobré cestě. Tento týden bude zatěžkávací zkouška ,jak přijede naše kamarádka za náma na návštěvu...ta je stejně stará a taky závislačka,takže dojede i s dudou.Tak jsem zvědavá,jaká bude reakce Kubíka,jestli jí ho nebude brát.U prvního syna jsem to udělala stejně a taky to šlo,tam se to podařilo dokonce ještě dřív. Chtěla jsem, aby byl bez dudy než se narodil Kubík. Ale to je asi na tvém zvážení a úsudku Marci.

In reply to by pupíí

Tak gratuluji k 2.ročku. Ty jo já Vám dudlík taky závidim. Adélka nikdy závislačka ebyla, ale na spaní se bez něj neobejdeme :n: Přesně jako Marcy čekáme za 3měs mimčo a já nevim, jestli odnaučit ted ebo až potom. Asi lepší ted že? Dudu má jen mimi a hotovo. Pak vstávat k Aďe a ještě k mimču, to by mě trefilo. Pořád to odkládám. nejdřív že počkám do 2 let, pak až si zvykne ve velké posteli...No je nejvyšší čas. Jen ještě počkám, až budeme zdraví a jdem na to :-) Malej je fakt šikovnej, můžeš být pyšná :-)

16.12.2011

ahojka po 3 měsících...

Kubíkův 21. měsíc
Kubíkův 21. měsíc
Kubíkův 21. měsíc

Ahojky, hezy ses rozepsala :). Taky se snažím co můžu odnaučit plíny a venku ho nechám často bez plen, takže ho taky několikrát vysvlékám z kombinézy až má odkrytý ten pupek s pinďou,ale většinou se vyčůrá, takže to překousávám a chválím ho, i kdyby nic nevyčůral. Spíš řeším, když někam jedu autem a on najednou, že chce čůrat, tak kvůli tomu fakt nestavím, nevyndávám ze sedačky, nesvlékám a zase nenavlékám a necpu do sedačky, to bych dostala pěkně seřváno :). Chci ale, aby věděl, že když si řekne, že ho dám vyčůrat, abych nedala šanci té plíně, ale ted v zimě je to teda očistec. Na druhou stranu, jsme víc doma, takže ho mám víc pod kontrolou a můžeme trénovat :).
My také trakůrkujeme, taky dsotane k vánocům odrážedlo traktor a krásný kovový reálný malý traktor, který točí volantem a tím i kolama, snad ho hned nerozbije.
Petík se taky vzteká a vzdoruje, hlavně venku kdy třeba nesu koš se dřevem a on odmítá jít sám a chce nést, tak to na něj prdím, odtáhnu ten obří těžký koš a pak teprve řeším jeho. 'Furt mu říkám, že má nohy, tak at jde sám, ale jak nemá motivaci, třeba že dá kamínek tam na ten pařez atd., tak nejde. V létě to určitě bude lepší :)¨Hezké Vánoce přejeme !!

Tak koukám, že jsme na tom s tou paličatostí stejně :s: Taky jsme přišla na to, že čím víc Klárku do něčeho nutím, tím to je horší. Takže nočník je pro nás taky skoro tabu, většinou si ze mě dělá srandu a hlásí ee když už to má v plíně. No snad to časem vychytáme. I Vám přejem krásné vánoce :a:

Ahojky tak Vam taky krasne Vanoce presne nemohu se uz dockat tech krasnych okamziku te radosti z darku a take vanocniho punčáku:)

Ahojky, musím uznat, že my s plínkama ještě ani bojovat nezačali, Jiřík nechce nočník ani vidět, a ted začal s tím, že se chce nechat posadit na záchod, ale nic tam neudělá. Asi chce jen napodobit nás dospěláky, ale nějak se mu tam nechce dělat co nám. takže si myslím, že jste fakt na dobré cestě, jen tak dál a za pár měsíců budete stopro bez plen. I my se na Vánoce moc těšíme, sice nebudou bohaté na dárky (tedy Jiříček dostane dost, to ano, ale my rodiče si dáme něco jen symbolicky neb 2tis za pobyt v nem.nás vysály), ale snad budou bohaté na zážitky a o to přeci jde - tak pěkné Vánoce si užijte!!

06.09.2011

Velký pozdrav od nás po 3 měsících :-)!! Tak jsem si říkala,že by bylo fajn napsat si další zápisek do Kubíkova deníčku.

Kubíkův 18.měsíc
Kubíkův 18.měsíc
Kubíkův 18.měsíc

Ahojky krasna fota malicky je uz velikansky chlapak presne jak pise Kata prvni foto dost se podoba Petiskovi:)))Moc mavame

In reply to by Nikkys

to jo,Kuba je už chlapák, když leží v postýlce ,tak si říkám,ježiš ten je už veliký,anebo hodně si toho začínám všímat až na fotkách...jak ho mám denně na očích a poletuje mi kolem zadku ,tak mi přijde ještě pořád takové malinké motovidlo a tak mi ty růstové pokroky ani nepřijdou tak dramatické.
Ale vy máte ještě většího chlapáka ;-)..vaše délka mě překvapila,je to dlouhám...ale prostě krasavec :one: .

Ahojky :). Teda koukámna první fotce by se mohl s Kubíkem vyměnit náš Petík a věřila bych tomu :). Taky jak ho nechám s jakýmkoli mazadlem, tak je namazaný od hlavy až k patě :). A koukám, že máte stejné sandálky :). My u jedné měli problém, že mu z ní lezl malíček stranou, tak jsme tu díru museli zalepit leukoplastí :)
Jinak teda slovo moje a mein mě fakt pobavilo :) :). U nás se začíná rozšiřovat slovo NE a hrozně ho baví když tím něco způsobí, že mu jako opravdu rozumím a zařídím se podle toho :).
Taky se v zimě budu muset poohlédnout po nějaké zábavě, nebot zima je dlouhá a stěny domu tůůůze nudné :)
At se daří !

In reply to by Slunko

Ahoj Sluni, to mi povídej sudokrém miluje teda obzvlášť...šlak by mě trefil :€[€: ...neb je pak vše bílé.Uplně jde na něm vidět jak si libuje,když toho má plnou dlaň a hňácá se v tom.
Taky jsem si při vaší některé fotce všimla,že mají hoši stejné sandálky ;) ...my teda problém s malíčkem nemáme,ale nemá tyhle boty teda moc rád....vždy když mu je chci obut tak spustí :§) ...nevím co mu na nich vadí :|€|: .Tak se mějte bezva!! :a:

07.06.2011

ahojka březňátkový špuntíci a maminky, tak téměř po 3 měsících dáváme o sobě vědět.....já vím, je to naše psaní do deníčku trochu bída,ale on ten čas na to opravdu schází.

Kubí 15 měsíc
Kubí 15 měsíc
Kubí 15 měsíc
Kubí 15 měsíc
Kubí 15 měsíc
Kubí 15 měsíc

Ahoj holky, zdravím,
KUba je tedy opravdu moc šikovný, hlavně s tím povídáním a ukazováním a napodobováním říkanek. To naši Sofii (14 měsíců) knížky nebaví a mluvení asi taky moc ne. Stále žvatláme a nepřestaneme přes den vůbec, ale kromě táta,máma, tam, ham z nás nic kloudnějšího nevyleze. Taky si myslím, že je výhoda, co se týče hraček a odrážedla a tak vidět a napodobovat staršího surozence. Každopádně ale nikam nespěchejme, protože ještě budeme jednou vzpomínat, jak bylo fajn, když se pořád na něco neptali a nedrandili po celém bytě s křikem. Nočník jsme zatím nezkoušeli, tak nevím, jak to půjde, ale chystáme se začít opravdu v těch 17 měsících nejdříve. S dudlíkem problémy nemáme. Začala jsem ho dávat až v 6 měsících a máme ho jen na spaní, i když má teď období že kdyby se kdekoliv v dosahu povalovat, dudlala by. Ale když ho nevidí, nijak se ho nedožaduje. Jinam nám roste 20. zub, poslední mléčňák, chodíme od 12,5 měsíce taky a máme 12kg a 83 cm. Jak jsem četla u vás ohledně nepřekonané hranice 10kg, tak zjišťuji, že Sofie je opravdu velká holka.

Holky děkujeme!!!...tolik pochval... :j) až se červenáme... :€p€:
..... ale jak říkám, ještě je kus práce před náma...ten dudyn je někdy docela síla..pokud ho neschovám,tak by ho nosil hrdě klidně i celodenně.mě by to možná ani nenapadlo to zas tak řešit,ale už mě na to upozornilo několik mých kámošek a známých.......ještě máte dudyna :O ??A hned mu ho začali vytahovat z pusy... a pobízet, dej mi ho!.....si dokážete představit co tím akorát ztropily :^O^: .Naše sousedka to už udělala několikrát a Kubík teď jen ji vidí...tak utíká za mnou honem na ruce a pusu s dudynem si schovává na moje rameno :€\€: .Naposledy jsem se už ohradila ať mu to nedělá,že jí cigaretu z pusy taky nikde nerve :€{€: .
A nočník zkusíme intenzivněj řešit až v tom 18 měsíci.prostě když ho teď nechce ani vidět,tak je asi zbytečné ho na něj dávat.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Majae děkuju...parťáci to jsou...samozdřejmě jako máma jsem blažená z těchto momentek, když vidím,jak si dávají pusenku,nebo tulí,nebo jak si hrají,ale nic se neboj,přeci jen je to i klasický sourozenecký vztah ,ke kterému patří i boje o hračku,nebo o přízeń nás rodičů.Šíma na Kubíka ještě docela dost žárlí.
Co se týká těch dovedností,tak to bych hodně i přikládala tomu,že Kubča právě hodně obkouká od brášky...třeba právě to odrážedlo.Šimi se na něm naučil plnohodnotně jezdit až skoro ve dvou letech. Nic se nebooooooj...všechno budééééééé :one: .
A co se týká ještě toho nočníku...je dobře,že ti na něm alespoň vydrží sedět to je první krůček...víš,jak to myslím, nebere ho jako nepřítele a zlo.a až se párkrát podaří čííí i s vyčůráním a dokáže si to spojit...tak pak už to půjde :one: .Všude se píše,že tohle si právě dítě dokáže spojit až v těch 18měsících.kámoščina malá je taky březńátko ...do nočníku čurá,kaká,ale nedokáže si zase říct,že se jí chce. tak se mějte bezva :a: :a:

17.03.2011

Zdravíme všechny kamarády a hlavně oslavence :\x: .Všem přejeme k 1 narozeninám hlavně pevné zdravíčko hodné a trpělivé rodiče :s: ,spoustu úspěchů a správné vykročení do tho dru

KUBÍČKŮV DEN, ANEB JEDEN ROČEK ZA NÁMA
KUBÍČKŮV DEN, ANEB JEDEN ROČEK ZA NÁMA
KUBÍČKŮV DEN, ANEB JEDEN ROČEK ZA NÁMA
KUBÍČKŮV DEN, ANEB JEDEN ROČEK ZA NÁMA
KUBÍČKŮV DEN, ANEB JEDEN ROČEK ZA NÁMA
KUBÍČKŮV DEN, ANEB JEDEN ROČEK ZA NÁMA
KUBÍČKŮV DEN, ANEB JEDEN ROČEK ZA NÁMA
KUBÍČKŮV DEN, ANEB JEDEN ROČEK ZA NÁMA

Taky se pridavame s gratulaci k prvnimu rocku!!!!Krasne dortiky jste meli :a\|: :hu: A to odrazedlo je super :one: Kubikovi ty lumpiciny koukaji z oci :s:

Ahoj - GRATULUJEME s holkama Jakoubkovi :#~: k prvnímu ročku!!! :\x: :qu: :\x: Teda oba dorty naprosto úžasné. :hu: A kubík je moc šikovný - krásné odrážedlo. :one: :a:

Velká gratulace Kubíkovi :qu: . Je šikulka..No jak stojí na tom odrážedle - tak to mi trochu zatrnulo..no co ty děti nevykoumají ://:

Ahojky, přejeme dodatečně Kubíkovi vše nej k narozeninám :qu: Koukám, že taky nezahálí :s: Na tom autíčku, to nemá chybu, je to taky pěknej kaskadér }:) Je vidět, že brácha na něho má dobrý vliv :s: :s: :s: A jak krásně baští ten chlebík, to je paráda. To já neznám. My u jídla hrajeme divadélko a odpoutáváme pozornost, aby se u nás aspoň něco snědlo :00: Mějte se krásně :a:

Wauuu, ten je šikovný a chytrý !!!! A brebentíte ukázkově, Petík ještě smysluplné slovo neřekl :(. Blahopřejeme k ročku ať jste hlavně zdravý !!!

13.01.2011

Ahojte kamarádi a tety :a: ,

Kubča 10.měsíc
Kubča 10.měsíc
Kubča 10.měsíc

Ahoj Pupíí..Tak já Tě obdvuju, že i poctivě čteš - to my to nestíháme :00: . Malý roste jak z vody a kolik toho už umí :°: ..To naše malá neleze - poslední týden se začala aspoň plazit, tak je mobilní, ale dře břichem koberec :s: ..O nějakém chození okolo nábytku nemůže být řeč - ještě si ani sama nesedne -no a zub nemáme ještě ani jeden. Takže jste velké ši :one: kulky

Ahoj - chápu chápu - taktéž se tu moc nevyskytuji ... Anička mi půjde do školky až v září - takže jsem zvědavá jak to ohledně nemocí ustojíme my. :( Gratuluji k zubákům. :qu: Malej je krásnej blonďáček. :c:

to je mi ale andílek ten váš kubíček :#~:
To mě taky překvapuje, kolik málo jste za 2 měs nabrali ... já to zjistím za měsíc, až půjdem na 10 měs prohlídku, ale obávám se, že to taky nebude mnoho, pač on toho moc nepojí - zrovna dnes se rozzuřil a švihl mi do misky s polívkou a měla jsem to vše na kalhotách ... ach jo :-( pravej beran, jak něco nechce, tak přes to vlak nejede... a tolik nemocí jste si užili, to je mi líto, hlavně, aby ste už měli pokoj minimálně do další zimy. a to věřím, že času na sednutí k pc je 0 - já tu sedím akorát, když teď malej spí a už mám špatné svědomí, že místo toho bych měla umýt nádobí atd... tak jdu na to. opatrujte se a moc zdravíme a gratulujeme k pořádným 2 zubákům :-)

In reply to by marcy

ahoj Marci,děkuji za chválu.S tím volným časem, jsem na tom úplně stejně...jakmile už je chvilka když usnou po obídku(a to se stane málokdy, že usnou ve stený čas), tak jdu rychle posklízet hračky z celého bytu a uklízet po vaření. No a pak půl hoďky na kafíčko a Kubule už je vzhůru :€{€: ....stal se z něj nespavec přes den....stačí mu na dobití baterek jen hoďka.Máváme vám :w: :a:

Nazdárek kamarádi, tak nejprve gratulace k dalšímu zářezu a rychle se blížíme k 1.roku ;)
o tom čase mi povídej, poslední dobou sem taky jen kuknu a valím dál, někdy využiju když máme taťku doma, jako třeba teď, ale jinak je pořád co dělat a to ještě nelozíme a neděláme z bytu kůlničku na dříví :-)))
teeda Kubí měl ale dárků, ty byly všechny pro něj? :-) drží si to jako by jo .-)
vyžeňte poslední bacily, i když v tomhle počasí to bude asi těžké, už ať tady máme zpátky sluníčko a teploučko, že?
mějte se :€s€: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka