Deníček uživatele omites

15.07.2012

Dlouho jsem tu nebyla. Popravdě, přestali mi vyhovat nové stránky. Na stránce se zobrazí málo blogů, dříve to bývalo přehlednější... Teď jsem se sem zase vrátila a uvidíme na jak dlouho.

Máme 18m
Máme 18m
Máme 18m
Máme 18m
Máme 18m
Máme 18m
Máme 18m
Máme 18m
Máme 18m
Máme 18m

:a:
Ja tady taky obcas cumakuju,ale fotky uz jsem tu pekne dlouho nedavala,ale nas uz si asi stejne nikdo nepamatuje :s:
a na ty stranky jsem si taky uz nejak zvykla ale je fakt ze drive to bylo lepsi :)

ahoj, vítám tě zpátky :-) já tu smrdim pořád :00: myslela jsem si, že nový vzhled mi taky nesedna a už jsem zapomněla, že je...
synek vypadá spokojeně ;)

In reply to by Tesa

Ahoj. No snažíme se, aby spokojený byl. ;-) I když teď se k mamánkovskému období přidalo i vztekací, které zřejmě ještě nabere na síle. Ale spinká krásně, hodně mluví, pěkně se socializuje - co víc si přát, že.

Jo a jestli někdo tušíte, jak se ten blog edituje, tak mi, prosím, poraďtě. Chtěla jsem tam nahrát víc fotek a omylem jsem dala uložit. Díky :dance:

26.08.2011

Za chvíli nám bude 8m. Malý se rozplazil. Doleze k lehátku, o to si klekne a následně stoupne. K dispozici má i jiné kusy nábytku, ale to ne, on musí prostě k tomu, co je nejvíc vratké.

Jak jsme se přesunuli do postýlky a další novinky
Jak jsme se přesunuli do postýlky a další novinky
08.07.2011

Už sem tolik nepřispívám, ale o tohle se s vámi musím podělit. Holky z FB už vědí o co jde ;-)

ahojky..mě je 22 a zatim se zubama nemám žádné problemy ani nic jediný co mi před dvemaroky dělaly že čistily ten zubní kámen. jinak kojila sem dva jen mesíce tak my synek zuby nestačil zkazit. a kojenim bych řekla že se opravdu kazej. hlavně prý po chlpaečkách berou hodně vápniku máma takhle po bráchovi přišla o hodně zubu. měla bys jist asi hodne mlečne vyrobky a taky brat občas i magnezium

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to bycha si měla brát nějaké ty vitamíny :-P. Hlavně že jedny mám ve skříni, tuším Mamavit

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nevíš, až to doberu... stači pak nějaký multivitamín? Těch mám doma 2 krabičky :-P (jsme dostávali protiepidemiologický balíček)

kazy a zubní kámen s kojením nesouvisí, kdyby ti zuby křehly, že by třeba po kousnutí do chlebové kůrky, ulomil kousek zuby, to pak by mohla být jedna z příčin kojení...
Já na zubní kámen trpím hodně odjakživa. chodím pravidelně 2x ročně a vždy mi ho 15min škrábe. jeden rok jsem 2x nešla (ještě na střední škole a zubní kámen mi odhalil krčky) od té doby jedinou prevenci nevynechám. PRostě někomu se dělá víc, na některých zubech se lépe zachytává... Rada mojí zubařky hodně pít, ne ale minerálky ale třeba čaje, prostě převařenou vodu, ale že prý tomu stejně příliš nezabráním, a že všechny ty drahé přípravky jsou jen reklamní tahák....
Jo a hlavně dokud nebudeš mít zuby v pořádku tak dávej bacha s prckem. Zubní kaz je vlatně infekční, který se dá přenést třeba jen ochutnáním příkrmu stejnou lžičkou...
mějte se krásně :a:

02.06.2011

Myslela jsem, že pro Jiříčka nemáme ke Dni dětí dárek. A ani jsem to neřešila, protože ho to v 5ti měsích ještě vůbec nezajímá. A zrovna včera dorazili zábrany na velkou postel.

Dárek ke Dni dětí
Dárek ke Dni dětí
Dárek ke Dni dětí
Dárek ke Dni dětí

Jé ten koberec sme před nedávnem koupili tomu staršímu :D
Malej námořník je dokonalej :qu:
a ty zábrany nevypadaj vůbec špatně, jak to funguje? taky budem muset něco vymyslet, už se převaluje sem a tam, tak aby nám nakonec nezbuchnul :(

ty zábrany jsou super:-) ale úžasný je to námořnický bodýčko s bekovkou:-)) to je luxusní fotečka,,

03.05.2011

Jiříček je moc motoricky šikovný - píďalkuje, podává si hračku, otáčí se na bok. Za chvilku mi uteče. Moc se mu nechce povídat, ale sem tam se mu jazýček rozváže.

4 měsíce: 8,20 kg, 65cm
4 měsíce: 8,20 kg, 65cm
4 měsíce: 8,20 kg, 65cm
4 měsíce: 8,20 kg, 65cm

Omi, Jiříček je moc pěkný :-) My máme o 1kg méně a 65cm :-) A to si říkám, jak je ten náš kluk pěkný buřtík. Zatím oblékáme 68, ale už občas i 74 :-)
Jinak my už se cca 3 týdny otáčíme ze zad na bříško, zpět ještě ne. Do předevčerejška to bylo jen na jednu stranu a včera už přidal i druhou stranu. Je to šikula :-) Povídá ostošest, směje se nahlas, prozkoumává obličej, když na něj uděláme grimasy, chechtá se tomu :-) Jak píšeš, je to fakt kouzelné :-)
Tak ať Ti Jiříček krásně roste a dělá jen a jen samou radost

:///: nebo spíš krev a mlíko...my máme v pěti měsících 8 650 gr...a 69 cm...takže 74 už máme jen něco...normálně podědil tepláky po starší sestře,která s nima ve svým roce už chodila...musím někde vypátrat starý fotky...ten náš se zase nechce přetáčet,zato kecá o 106...takže to asi bude politik :///: Jiříček je fakt budulínek.

ten tvuj klučík je moc pěknej .Takový Budulínek- šikula:-) A to papáte jen mlíčko, nebo už i příkrmy? My se přikrmujeme a dneska máme parádní zácpu, první v ´životě¨Už doslo i trubičku:-(.Tak se mějte a přibívejte.

12.04.2011

Ahoj. Kam do Brna za kočárky, tak aby tam bylo víc značek pohromadě. Jde mi hlavně o sporťáky.

My jsme vybírali v Chicco expert vedle Ikey... kromě jiného tam byly moc ochotné prodavačky, kočárek jsem si mohla vyzkoušet, jestli se mi vejde složený do kufru... ale je to už tři roky zpět, tak jen doufám, že to tam je tak dobré stále... a mimo to tam mají spoustu jiných miminkovských věciček a potřeb...

05.04.2011

Byli jsme dneska v poradně ve 3 měsích... Malý má 13 týdnů, váží 7600g, měří 64cm a přes hlavičku má 41cm. Hezky se přitahoval za ruky, pásl.

Poradna v 3m, máme 7600g

ahoj pěknej kluk a teda macek, se mi zdá že váží nějak moc, kojíš nebo má UM? ahoj

In reply to by VV

kojim. Drží se přesně nad linii toho nejvyššího přibírací grafu. Tutíž přibírá plynule a doktorka nic neříká, jenom poznamená, že je prostě velký chlap a že se to zpomalí až začne lozit. Tak uvidíme. Když má hlad, tak mu dám, nedokážu si představit, že bych ho trápila hlady.

Pěkný "nákup" si vezeš, měli v akci? :s: Teda ale je ho kus :one: My byly dneska se Sofinkou, jsme drobci: 6240g :dance: Jinak s tím pasením, mně se Ti nějak ta rada, že ho nemáte dávat často pást nepozdává :€\€: Já všude slýchám (od doktorky, instruktorky na plavču - fyzioterapeutky), že poloha na bříšku je pro mimi to nejdůležitější, aby si posílilo záda a rozvíjelo pohyb a mělo "stimul", když uvidí svět zase z jiného úhlu. Osobně bych i řekla, že když nebude mít příležitost nacvičit si to správně a uvolněně, tak na to nepřijde. Nicméně nejsem odborník, jen mě to překvapuje...Tak se mějte krásně!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka