Deníček uživatele NikolkaCZ

26.12.2013

Tak se hlásím :dance: ještě 86 dní do termínu :D já se zblázním už to chci mít za sebou, princezna mě kope málo, prý furt spinká :D Jinak Vánoce byli nejkrásnějšíííí :h: přítel mě požáádal o ruku tak sem byla v šoku že sem ani nevěděla co říct ale nakonec sem řekla že si ho vezmu :h: takže sem zasnoubenáááá a štastnááááá :h: :h: :h:
přikládam fotky bříška 28tt

zasnoubenááá
zasnoubenááá
06.12.2013

Zdravím maminky :a: :a:

Tak mi testy na cukrovku dopadly dobře, včera jsem byla u dr a vzpomínaly sme jak sem tam nedávno přišla a řekl mi že jsem v 8 týdnu :D a ted už to bude zítra 26tt toto yrchle utíká ale už se nemužeme dočkat. Už sme se rozhodly a bude to Nelly. Mám nahoře 10 kg taky jde bříško krásně vidět :D přikládám fotku :) Tak užívejte bříška :a:

26tt. Hlásím se :D

uzivej si nadale tehulkovani je to rychleji za nami nez si myslime ;) brisko mas pekne tak ho pohlad a hura do poslednich 14tydnu ;)

sluší :one: kila neřeš, to pak vylítáš nato šup ;)
letí to neskutečně!! zrovna nedávno jsem koukala na fotku mýho pozitivního testu a hned na to mě mimčo dloublo do žeber a nechalo si pošimrat kolínko :///: aaaachjooo.. ale co, aspoň budeme mít ty bobky za chvíli u sebe :h: užívej bříška dokud to jde, pak nám ještě bude chybět.. První porod jsem druhej den obrečela, jako že už je malá venku, že to bylo nějaký rychlý a je tu s náma.. po bříšku se mi stejskalo dobrý tři měsíce :) :///: pohlaď pupku :€O: :a:

19.11.2013

:a: tak se hlásím ze screeningu :D tak sem nakonec neplatila nic, paní doktorka říkala že nic nevisí tak je to holčička :h: Princezna je v pořádku je až moc akční :D jednu nožku měla za hlavou druhou normalně skrčenou a pořád mávala rukama před obličejem :00: Přítele sem si vzala sebou tak se ujistil že je to holčička a že si zněj nedělám srandu :D Podle ultrazvuku je menší má teprve nějakych

Naše malá princezna
14.11.2013

Zdravím maminky :a: tak jsem v šoku pan doktor nám řekl že budem mít chlapečka a dneska nam řekl že pindika nevidi že to bude holčička že to vidí uplně jasně zřetelně :00: tak místo chlapečka budem mít nejspíš princeznu :q: nejhorší je že většin uvěci máme modrých :00: :r:

hm,tak nám se tohle bohužel nestalo :///: :///: ale jinak gratuluju a modrá holčičkám vůbec nevadí,právě naopak,moc jim sluší,takže,když to vhodně zkombinuješ,tak to určitě bude lepší než to příšerně přeslazené všechno růžové :s: :s:

Nezáleží na pohlaví,ale na tom,aby bylo mimčo zdravý a pořád lepší než holka v modrym než kluk v růžový ne ;)

Niky, ty jsi psala, že jsi taky viděla pindíka, ne? To je mazec :) Jsi snad druhá z březňátek, co čeká holčičku :)

In reply to by peta.bu

Pan doktor mi říkal že to je pindík ale nejspíš co mi ukazoval byla pupeční šňůra :D :00: ale tak hlavně aby to bylo zdravé :h: naštěstí tolik modrého oblečení nemám, to schovám a třeba podruhe se zadaří a bude to kluk :D jenom chudák přítel je z toho v šoku ja sem mu to řekla on se na mě díval asi 2 minuty mlčel a musel si jit zakouřit už plávoal jak h obude brát na fotbal a ted chodí a říka že si bude muset pořídit basketbalku jak pak přijde domu s nějakým klukem :00:

Tak to je překvápkoteda :s: No, ale víš co, holčička v modrém nebude vypadat tak blbě, jako kluk v růžové, ne? :s:

03.11.2013

Zdravím, tak se hlásím po dlouhé době :a: Dneska jsem ve 21tt už jsem krááásně kulatá :dance: Bolesti v bříšku už žádné nemám.

Tak se hlásím po dlouhe době :-)
Tak se hlásím po dlouhe době :-)
Tak se hlásím po dlouhe době :-)
Tak se hlásím po dlouhe době :-)

kulatis se hezky ;) ja jsem u prvni dcerky citila pohyby az kolem 24tt a ted u druhe od 18tydne a ted zu ma kolikrat dost tech kopancu, protoze dokazi i bolet 8) verim ze na kontrole bude vse v poradku ;)

kopanců si ještě užiješ :s:
náš prcek byl taky hroznej lenoch a totálně nikdy nespolupracoval, kdykoliv jsme jeli n aplacený 3d ultrazvuk, tak na nás akorát tak vystrčil zadek a roztáhl nohy a obličej měl vždycky zakrytej rukama i nohama :s: tak nám tak maximálně všude potvrdili pohlaví a jeli jsme domu bez fotky :s:

03.10.2013

:///: zdravíím maminky, tak sem dneska byla u pana doktora a na poradnu, všechno se vyvíjí dobře.

Gratuluji :€p€: také by jsme chtěli vědět, už 2 poradny za sebou nešlo nic vidět, furt se nám prcek obracel :n: V pondělí jsme šli na velký 3D ultrazvuk, počítala jsem že tam mi to už musí říct, a zase nešlo vidět :? Tak budem čekat až do 1.11 to se snad už dozvíme :€s€:

11.09.2013

Ahoooj, tak sme dneska byli na našem prvním screeningu nejspíš :D p.dr nás poslal na screening tak sme byli na ultrazvuku tam sem čekala hodinu, pak na odběrech tam sem taky čekala necelou hodinu, myslela sem že se zblázním... takže náš prcek roste, je zdravej... a konečně mi udělala p.doktorka kráásnou fotečku, mám z toho radost.

Naš první screening
Naš první screening
06.09.2013

Ahoj holky chci se zeptat nebo spíš poradit jakou porodnici v Praze si vybrat...Jelikož bydlím na Praze 10 tak sem chodila na kontroly na Vinohrady jednou sem tam přijela na pohotovost a řekli mi proč tam jezdím jenom s bolestma břicha...na některé otázky mi nejsou vůbec schopní odpovědět nebo mi nešel doma internet tak sem tam volala že se potřebuju obědnat a oni mi řekli: Dobrý den obědnávky js

Ahoj, tak co, vybrala si nějakou? Ptám se :s: protože pokud Podolí, měla by si být dle termínu zaregistrovaná. Já tam byla včera dodatečně a včera se objednávalo na 24.3. :a:

taky bych doporučila podolskou...byla jsem tam dva dni na rizikovým a takovej komfort nemám ani doma - dokonce i jídlo nosili až do postele :s: ale na pokoji sprcha,záchod, hrozně ochotnej personál, pokoje vypadali pěkně, na chodbě vždycky nějaké jídlo a pití, takže jsem nemusela sebou mít ani svoje....
porodní sál taky skvělej, opět doktoři a sestry suprový, dokonce mi ochotně dělali i masáž zad před porodem :s: ...
jenom teda pak oddělení šestidenělí - naprostý horor, pokoje strašný, hrozný starý okna - non nechtěla bych tam být v zimě :00: ty okna nemůžou ani těsnit....a hlavně hroznej personál...teda nemůžu si stěžovat na všechny, byla jsem tam od čtvrtka do úterý..čtvrtek,pátek pohoda, milý mladý sestry, některý i dost ochotný...ale jak přišel víkend to bylo něco, na ten tam nejspíš dávaj ty nejprotivnější starý sestry, takže to bylo naprosto utrpení, kdykoliv jsem přišla na sesternu, že potřebuju poradit, vyslechla jsem si neuvěřitelný kecy a vždycky mě strašně odbili...takže tam to bylo strašně stresují, ale pak zase přišlo pondělí a zase tam byli ty mladý sestry a dalo se to přežít...záleží asi na tom koho shcytáš, ale to je asi všude stejný..

Ahoj, také jsem z Prahy 10 a do Vinohradské bych v životě už nepáchla, stačilo mi to před 10 lety kdy jsem tam jela s bolestmi v podbříšku a pan doktor mi řekl, že mi nic není, druhý den jsem si zajela ke svému doktorovi a ten mě poslal okamžitě do nemocnice s prasklou cystou.
Jinak já rodila letos v dubnu u Apolináře a byla jsem tam maximálně spokojená.

Ahojky! Já rodila v říjnu 2012 v Krči a je to tam fajn, sestry jsou skvělí se vším poradí. Na pokojích na šestinedělí jseš buď po dvou nebo po třech maminách. I jídlo bylo docela dobry :) :one:

Podolí :a:
Vinohrady NIKDY, jela jsem tam na pohotovost, Dr. na utz neviděl miminko a chtěl mě vzít na revizi, já se nedala, šla jsem ke dvé Dr. ( hned druhý den ráno) a ona viděla miminko i se srdíčkem a říkala, že ten Dr. byl asi blbec, protože jsem byla v 8tt a tak velký mimčo už vidí snad každej, takže kdybych ho poslechla, vzal by mi miminko, takže já Vinohrady nedoporučuju, mám víc zkušeností s touhle nemocnicí a tohle byl vrchol

05.09.2013

Zdravím maminky :a: tak dneska mám zasebou druhou poradnu ohledně těhotenství je všechno v naprostém pořádku. Prcka sem už viděla jak krásně roste jak mu bije srdíčko ikdyž je ještě uplně malinké.

Ja se zblaznim.. :D
01.09.2013

Zdravím, jmenuji se Nikola. Na tuto stránku chodím docela často ale až tedka sem se zde zaregistrovala a chtěla bych se k vám přidat. S přítelem sme si řekli že bychom chtěli miminko tak sme vysadili antikoncepci za 2 měsíce se mi nedostavila menstruace a paní doktorka mi řekla že jsem těhotná. Ani sme nečekali že to bude tak rychlé. Nyní jsem na začátku 11t.

Můžu se k vám přidat ?
Můžu se k vám přidat ?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky