Deníček uživatele Nikolka93

08.09.2015

Ahoj maminky, tehulky, tak dnes jsem 10+2tt. V pondělí nás čeká poradna, tak se moc těším až zase uvidím prcka na utz. Jinak počasí nám skončilo do podzimu a teda to šíleně, vůbec mi ten vitr nedělá dobře a je mi furt zima. Jak vám je a jak se cítíte Dubňátka? :€O: :a: 

Ahojky,

já jsem v noci opět špinila, ale včera jsem dosti chodila, tak to přisuzuji k tomu. Dnes jsem šla k dr. a říkal, že jelikož jsem byla v sobotu na pohotovosti a vše ok a přímo nekrvácím, či nejdou ze mě cucky, tak že je to OK a že do mě nebudou zbytečně šťourat, že to pro prcka není dobré.

Takže kontrola pro průkazku mám 22.9, 24.screanig, 25 genetika

Ahojky já jdu 10.9. také se těším až dostanu průkazku, první fotečku a domluvím si screening . Jinak dnes začínám 10tt. A mě je také stále zima jsem navlečená. A nevolnosti stále jsou. :a: 

01.09.2015

Ahoj spolutehulky, tak jak se Vám daří? Já jsem dnes 9+0 a včera jsem si šla lehnout do nemocnice kvůli tomu zvracení. Ale dnes jdu domů, už kvůli syna. Jinak prcek je v pořádku, srdíčko bije a merime 2,25cm:-)

Ahojky to ses tam moc dlouho neohřála. Já jsem dnes 8+1 a na kontrolu jdu 10.9. tak už jsem také moc zvědavá jestli povyrostlo. Je mi také stále zle, ale nezvracím , asi nemám co . Jinak mě ničí pachy, lednička, popelnice, obchod restaurace atd. Už abych byla ve 12tt to vždy ustoupí a je pak už dobře, aspoň u mě. 

13.08.2015

Už máme srdíčko :h: sice jsem měla kontrolu až 18.8 ale bolestii mě vyhnaly už dnes a všechno je v pořádku :dance:

Fazolka 6tt

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já se taky divím proč je tak na boku. Teď večer mě chytly šílené bolesti,na levé straně a postupuje to dál. Nemůžu ani chodit. Vůbec netuším co to může být

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já se taky divím proč je tak na boku. Teď večer mě chytly šílené bolesti,na levé straně a postupuje to dál. Nemůžu ani chodit. Vůbec netuším co to může být

06.08.2015

Ahoj tehulky, všechny co máte termín duben 2016 pridávejte se do klubiku Dubňátka 2016. :a:

:a: Zdravím všechny, jak se Vám daří? Co nového? Ja jsem ted v 17 tt. Zatim vse vypada dobre. Jen mam placentu nízko a vpředu:(, snad se vytáhne, u syna jsem mela vzadu a nahoře. Pohyby jsou zatim takové nepatrné. Kontrola 2.12. Utíká to pěkné. Tak at se Vám všem daří a písnete, jak se mate! Pekny den!!

 

29.07.2015

Ahoj holky, v pondělí jsem šla na gyndu, protože mám 12dní zpoždění. Dr tam viděla jen oteklou sliznici tak jsem dostala injekci abych to dostala.Dnes jsem šla na kontrolu s tou sliznici a na utz překvapení:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka