Deníček uživatele MartinaP

12.11.2009

Ahoj holky, jdu se pochlubit s naším Domčou, dneska je nám pět týdnů, fotečky jsou ze 4. a 5. týdne :-)

Tak už je nám pět týdnů :-)
Tak už je nám pět týdnů :-)
Tak už je nám pět týdnů :-)
Tak už je nám pět týdnů :-)
Tak už je nám pět týdnů :-)

In reply to by bacborka

Ahojky :-) No, malej je hodnej, když spinká a přes den toho moc nenaspinká :-) No ne, už je to lepší, v kočáru je zticha, tak chodíme dopoledne i odpoledne a v noci spinká, budí se teda každé tři hodiny (když má dobrou noc), ale hlavně, že se nabaští a zasekne :-) Trochu mi to trvalo, než jsem se zaběhla, měla jsem přes týden vysoké horečky, ale huž jsem fit :-) Domča nám nějak moc přibírá a roste, takže už jsme vyřadili velikost 56 a myslím, že s 62 vystačíme chvilinku.
A co vy? Jak si žijete?????

In reply to by MartinaP

Ahojky no my rosteme jako z vody. Velikost 56 nám nebyla vůbec :///: a teď už nepohrdneme ani 74 :s: jinak už jsme si udělali režim, takže už je to lepší. V noci se mu budí tak 2x - 3x.Ale usíná každý den v osm a tak ve dvě se poprvé vzbudí. Předevčírem dokonce ve 3 :jawdrop: ale to bříško :§) to je strašný. Už nevim co s tím. Hroyně ho to trápí :$$: tvůj malej s tím problém nemá?

In reply to by bacborka

tak já musím našeho Domína dneska pochválit, šel do postýlky v osm večer, spal do dvou, to máme rekord, potom se probudil v pět a v sedm, to mě totálně pokadil při přebalování :-) Já dávám malému probiotické kapky, nemůžu si je vynachválit, dřív se mi po kojení začal v postýlce kroutit, prohýbat a kopat nožičkama a plakat, teď je v pohodě a zrovna dneska ráno z něj šly takové prdíky, který ho předtím vůbec netrápily, že jsem až žasla, jak dlouho prděl :-) Tak je vyzkoušej, tady prý stojí kolem šesti stovek, ale na Slovensku a v Polsku vyjdou kolem 300,-, já koupila na mimibazaru za 250,- plus poštovný a posílají to ve speciálním sáčku, že je to studený, má se to totiž uchovávat v lednici. A vydrží to prý teda měsíc. No a naše zlato se probouzí, tak už zahájíme denní režim :-)

21.10.2009

Ahoj holky, jdu se pochlubit taky s tím naším uzlíčkem :-)
Dne 8.10.2009 se narodil náš Dominiček, vážil 3,4kg a měřil 52 cm :-)

a tady je fotka i s maminou :-)

Náš Domča
Náš Domča
Náš Domča
Náš Domča

Ahojky Marti. Moc moc gratuluju ke krásnýmu chlapečkovi. :k: :k: :k: :k: :k: Dominiček je nádhernej. :h: :h: :h:
A ta společná fotečka je taky moc hezká. Martta :a:

16.04.2009

Ahoj holky, tak koukám, že jsem dneska vstoupila do sedmnáctého týdne. Šestnáctý jsem si teda fakt "užila".

Děkuju holky :-) Když ono nic jiného, než myslet pozitivně, nezbývá :-) Věřím, že to zvládneme :-)

Obdivuji tvůj pozitivní přístup, je skvělé, že to bereš s humorem :one: Budu ti moc a moc držet pěsti, ať jsou výsledky OK a jste s mimískem oba v pořádku :a:

28.03.2008

ahoj holky, tak já se vám taky pochlubím, i když mimískem se zatím chlubit nemůžu...

To je dobre,ze jsi zdrava a muzete pokracovat dal,i kdyz az za nejakou dobu.Hodne zdaru a stestica ve snazeni.Urcite se to povede!!

16.03.2008

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat hlavně těch, co měly někdy revizi dělohy. Zajímalo by mne, za jak dlouho jste se zase začali snažit o mimíska?

Taky jsem si užila zamlklý potrat. Mě lékařka doporučila vyčkat 3 měsíce (které utekly jako voda) Zadařilo se hned, jakmile jsme na to hupsli. Ale co jsem slyšela a četla, tak něktré začali hned po první menstruaci. Prý záleží na těle, prý si samo řekne kdy je a kdy není připravené, ale já měla strach, tak jsme raději počkala.........
Taky se říká, že po potratu je to jak pohnojeno.............:-))

Ahoj Martino,mě doktorka řekla po třech měsících,ale nám to nějak ujelo a otěhotněla jsem hned měsíc po potratu a teď jsem šťastně ve 33tt :) .Ale nebyla jsem na revizi,byl to mikro abort.

Mě ted doktorka říkala že za půl roku po šestinedělí je to nejlepší a kdyby jsme hodně spěchali na miminko tak za tři měsíce nejdřív . Na ty tři měsíce prý mám dostat antikoncepci aby se srovnali hormony a tak. Ale mám strach abych to pak po tý antikoncepci neměla zas rozházený :-(

12.03.2008

Tak jsem byla dneska na kontrole v desátém týdnu a srdíčko miminku nebije, od posledně vůbec nevyrostlo.

Jsi statečná Martinko, chce to čas a bude snad líp... Držím ti palečky, aby vám to příště vyšlo lépe=o)

Ahoj, je mi moc líto, co Tě (Vás) potkalo. Snaž se být silná, čas Ti pomůže bolístku zahojit a věř, že do půl roku budeš zpátky mezi těhulkama. Pa pa :k: :k: :k:

člověk stím nic nenadělá když to příroda tak chce...Vydrž,buď trpělivá a uvidíš že příště to určitě vyjde :h: Držím moc moc palečky :w:

08.03.2008

Ahoj holky, tak se mi opět podařilo nastartovat scaner, takže sem vložím (doufám) další fotečku z UTZ, podle UTZ je to osmý týden :-)

In reply to by MartinaP

já u něj napoprvý i brečela... nejvíc mě dojímá ta část, jak se tam sevře ta ručka :)
a taky jsem se zasekla i u těch ostatních videí :)
... Kryštůfek má už tolik síly, že mi pochoduje bříško úplně stejně... ty boule jsou někdy fakt děsivý :)

02.03.2008

Ahoj holky, tak asi nejsem takový technický typ, jak jsem si myslela. Právě jsem na tyto stránky někam vložila obrázek, ale vůbec netuším kam :-)

Jestli teda budu taky někdy těhotná (až se přítel rozhoupe :s: ), tak budu stejně jako ty potřebovat velkou zásobu testů :///:

fotečky jsou asi tam, kde měly být :-) a gratuluju nejen k technickému talentu, ale hlavně k mimískovi :k:

Pekna fotecka .. ted take vzpominam na svuj prvni UZ jak jsem byla nadsena...A testiky nevim kde skoncili taky jsem si je chtela schovat, ale bohuzel...

Tak teď jsem sama sebe příjemně překvapila, jak se mi to povedlo :-)
Ve středu jdu na další kontrolu, tak pak se pochlubím další fotečkou, doufám :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka