Deníček uživatele Limetka.23

17.06.2012

Ahoj dubínci 2010. Tak ta moje malá cácorka bude mít sourozence.Jsem natěšená,ale zase mám víc strachu,je to normální,nebo jsem už vážně pošuk :s: Jak jste se citíly vy,když jste čekaly druhe.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je mi líto,ale musíš to brát tak,že příroda ví,co dělá... nejspíš bylo embryo postižené a tak si to vyřešila sama ;) příště to určitě vyjde!!!

taky jsme z dubínků, jsem teď 10+2tt. a po revizi kvůli zamlklému jsem asi právem nervozní u každé kontroly, zítra jdu a snad bude vše ok. Jinak jsme sourozence chtěli at si má Míša s kým hrát má sice sestru ale ta už je veliká. Tak doufám, že to zvládnu, dokonce ho na odvolání vzali do školky, tak bude chodit až od dubna a asi jen pianko ať si zvyká zatím je na mě dost fixovaný, ale není divu je stále se mnou.Takže moc a noc přeji ať je vše ok a zbytečně se nestresuj.

18.04.2011

Ahoj Kamarádi,tak dnes mám svoje první narozeniny,v sobotu jsem měla oslavu,tak se můžete podívat na fotky.Dostala jsem hodně dárečků,bylo to moooc hezké.

Tak dnes mám rok:-)
Tak dnes mám rok:-)
Tak dnes mám rok:-)

Přejeme vše nejlepší :) Naši raubíři mají stejný domeček a davají mu tak zabrat,že sem ho musela celý olepit izolepou :s:

15.04.2011

Ahoj kamarádi..jak se máte? Tak už máme Duben a budeme mít,teda někteří už měli svoje první narozeniny.

Ahoj kamarádi Dubínci

no tedaaaaa, ty ses teda sikula!!! a 12 zoubku! to treda cucim.nAs Simon ma 7 a je to pekny dablik.
Tak hezky oslav svoje prvni narozeniny a hlavne si dej pak pozor, protoze opilecka rana su strasne tezke!!! :s: .Katka a Simonko

23.02.2011

Ahojky Kamarádí Dubínci,tak jak se máte,a co všechno už umíte? A co papáte a kolik máte zoubku,a co děláte v tomhle škaredém počasí?

Našé Nikolka..Dubínek:-)
Našé Nikolka..Dubínek:-)
Našé Nikolka..Dubínek:-)
Našé Nikolka..Dubínek:-)

Ahoj teda opravdu kus baby náš malej je proti ní prcek ale pořád mu musím měsíc a půl odečítat.jinak Vážíme 8750g,měří 71,máme čtyři zoubky ale jsme moc šikovní a vše doháníme.stavíme se o vše pomalu ale jistě začínáme lézt ale sezení nám nejde tak snad to brzy přijde.Opatrujte se.první narozeniny se nám blíží.

12.01.2011

Ahojky kamarádi,tak Vám po dlouhé době píšu. Jak se máte a co všechno už umíte?Už se nám blíží rok života.

Ahoj kamarádi

Ahojky, tak to my jsme proti vam prcci...na 8mi mesicni prohlidce mel maly 68,5 cm a 7,29kg, je ale hrozne aktivni, leze jak drak, stoupa si a lita kolem nabytku, pustit se ale do prostoru zatim boji. Ma zatim jen dva dolni zuby, ale horni se uz asi prorezou co nevidet. Se spanim to neni zadna slava, spi dost neklidne, parkrat za noc se budi s placem, papa ale uz jen jednou a nekdy vydrzi az do rana, chodí spat tak mezi 20-22 a vstava mezi 5-7. Snad se to brzy zlepsi, protoze v cervnu budeme mit dalsi mimi a asi bych se zblaznila. Tk at hezky rostete.

zdravíme dubinku,je nádherná a mooc šikovná.Naše malá je hroznej lenoch.Válí sudy,kleká si na čtyři,ale neleze.Sama se neposadí.Zoubky máme čtyři.V 8mi měsících vážila 8,38 a měřila 74,5cm.Pořád kojíme,dostat do ní něco je umění.Pít z čehokoli jiného než z prsa- ani náhodou.Zatím jsem v klidu,co se týká vývoje /kluci byli oba hrozně živí,chodili v 9 měsíci /.Takže se dá říct,že teď mám "klídek".Přejeme hodně štěstíčka a zdravíme malou princeznu.

15.12.2010

Ahojky Dubínci,chtěla jsem se zeptat jestli vaši prckové si drží sami flašku s mlékem,možná je to blbá otázka,ale jen jsem chtěla vědět jestli ta naše třebas není líná:-)) Děkuji.

tak to jsem ráda,že na tom nejsme tak "bledě" jenom my.Jenže naše malá neumí z té lahvičky ani pít.Stále kojíme a zavedly jsme příkrmy,jenže dostat do ní nějaké tekutiny je nad moje síly.Ale ona je taková lenora celkově,lezení to je španělská vesnice-tak válet sudy,to by jí šlo.Sedět se jí taky nechce.A když si vzpomenu na kluky (starší dítka),tak v sedmi měsících se stavěli.Cukroví máme taky napečené,ještě zvládnout úklid,což je se 3ma chlapama a mimčem taky síla.

Ahoj, my jsme teda kvetnovy, ale Kuba si drzi sam flasku asi od 5.mesice, ale ne dvouma rukama, ale jednou jakoby za spodek, dvouma si ji chytne jen nekdy :-)

čauky, malá si flašku drží sama už asi od 4 měsíce to začala zkoušet a teď už frajeří, že to umí jednou rukou.. ALE já si myslím, že to záleží na tom, kdy děckovi tu flašku dáš,.. malá je na flašce od narození, takže je jasné, že to umí dřív než děcko, co dostane flašku později.. nemyslím si, že je líná, prostě to nepotřebuje dělat, tak proč by to dělala, že... tak to aspoň funguje u nás,.. co ju nebaví prostě nedělá :)

Ahojky, tak malé jsem začala dávat čajík asi před měsícem, sama si ho nedrží ani náhodou, jen mi flaštičku pořád odstrkuje pryč z pusiny :///: mléko nedávám, zatím ještě kojím. Jinak cukroví mám napečeno, dárečky nakoupené a zabalené a s uklidem to letos nebudu přehánět :€}€: Ale myslela jsem si, že malá bude na Vánoce sedět, ale pořád se jen plazí a vůbec nestrká kolínka pod sebe a když to zkusím, tak je hned natáhne a hned by se stavěla. Myslím, že my ani lézt nebudeme :\\:

10.12.2010

Ahojky Dubínci,tak pořád tady něco píšů,ale jěště jsem jste nás moc neviděli,tak aby jste věděli ským máte tu čest:-)))Tak snad se mi povede ty fotky sem dát,aby jste měli přehled

Tak jsem Vám jdem také ukázat..
Tak jsem Vám jdem také ukázat..
Tak jsem Vám jdem také ukázat..
Tak jsem Vám jdem také ukázat..
Tak jsem Vám jdem také ukázat..
Tak jsem Vám jdem také ukázat..
Tak jsem Vám jdem také ukázat..

Moc hezké fotečky :one: Malá je super vlasatá, koukám, že už jí jde i culíček :) To my jsme pořád skoro plešounci, ale u chlapečka to tolik nevadí, však oni jednou ty vlásky taky narostou. A má krásný úsměv prdelinka :) Nejlepší je fotka ve Vaničce, toho retro delfínka máme taky. Pa :a:

In reply to by Limetka.23

Mala je vazne krasna a ty vlasy zavidime,nase mala ma 2 roky a tolik vlasu snad nema :( :s: :s: Jinak koukam taky sikulka ze uz stoji,nas malej taky kam muze tam si stoupne a rehni se tomu jak je stastnej ze stoji :)

09.12.2010

Ahojky maminky,mám takový dotaz,kolik jste přibrali v těhu,a jak Vám to šlo dolu,a jestli máte furt takové divné větší bříško,mě přijde že to snad mám jen já..Taky jsem přibrala h

Jak jste na tom s váhou?

Ja pribrala 7kg a z toho 3,4 mel malej,vsechno sem nechala na sale.KOjenim sem jeste pohubla 3kg ale bricho mam taky porad.A jeste vetsi nez ty!!! :( Tobe to slusi,mas soumernou postavu.ja mam velky prsa jak kojim,mega bricho a hubeny nohy :00:

Jakýpak hroch, náhodou ti to moc sluší ;) Já měla před těhu 57 kg a nabrala jsem 14 kg, teď už mám sice vše dole + ještě další 3 kilča, takže 8 měsíců po porodu vážím 54 kg, ale je to tím, že pořád hodně kojím (7-8x denně), takže mě malej vysosává :s: , ale třeba bříško mám taky pořád takový povolený, nezpevněný, ošklivý a to když se trochu víc najím a nafouknu, tak vypadám jak znovu těhu :s: :s: Netrap se, myslím, že máš hezkou postavu, tak akorát :k:

Ahojky, moc ti to sluší ty kilča, a kdepak jste byly na svatební cestě?
Já jsem měla před těhu 58kg. V těhu jsem přibrala dobrých 25kg. Teď mám nahoře tak 1-2kg, ale stejně nejsem spokojená, všechno by šlo, ale to bříško mám taky povolený- podle mě to chce asi nějaká čas, cvičím a stejně je takové vytahané.... Ale asi všechny ženy se sebou nejsou spokojené. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka