Deníček uživatele Lenka11

05.08.2010

Ahoj nehtařinky. :a:

27.06.2010

Ahoj všem, nějak to nemůžu vydržet a musim se vypsat. Jsem 10. měsíc po císaři, beru hormonální antikoncepci. Jenže mám tři dny zpoždění menstrulace.

Těhotná přes HA?

Ahoj, tak to zatim vypadá na planý poplach.... Další den jsem si udělala testík byl negativní, pak další a další....stále negativní. Teď je víc jak týden po vynechání a také negativní. Mluvila jsem s dr a ta mi řekla, že se to může stát. Mám brát prášky dál a kdyby se nedostavila ms příští měsíc budeme to řešit. Holky děkuju za podporu :)

Ahoj, tak to je teda mazec, přes antikoncepci :? :00: no mě doktorka říkala, že po císaři se nesmí rok otěhotnět, Tobě chybí 2 měsíce do 1 roku, tak snad to problém nebude....jinak gratuluji :a:

ahoj...tak mám stejnou zkušenost.Otěhotněla jsem při antikoncepci po 2,5 měsíci chození. Naštěstí vše dopadlo dobře,k elišce přibyl ještě ětěpánek a z přítele po roku a půl "chození" manžel :)
nebrala jsi teď antibiotika,nměla průjem nebo zvracela,popřípadě prášek si vzala po více jak 8 hodínovém zapomenutí? já totiž tenkrát měla angínu a antibiotika nejspíš ovlivnila působení antikoncepce.
jinak k tomu otěhotnění po 10 měsících...známá rodila po císaři po 11 měsících a druhé rodila normálně ( otěhotněla hned po šestinedělí)...já rodila první normálně,otěhotněla,když bylo Elis 7 měsíců a Śtěpánek se pak narodil císařem
a nakonec,co mělo být vlastně na začátku..GRATULUJU :)

In reply to by genevie

Já mám taky Elišku :) o vynechání prášku nevim a navíc jsme s minulý měsíc měli :*O*: maximálně dvakrát a zrovna se musí stát tohle. Já osobně bych rodila zase císařem ;)
Dík za gratulaci, ale ještě to není potvrzené od dr. jen testíkem. No uvidim co se z toho vyklube :cc):

Gratulace ;)
no asi bych přestala brát antinu a šupajdila k MUDře ;) no asi má manža mršky čiperky ;) (jinak kámoš čekal s přítelkyní mimi 2 měsíce po seznámení přes antinu i kondom ;) )
jinak nějak jsme se o tom minulej týden bavili a pokud to byl císař bez nějakejch komplikací, tak se může po půl roce ;) lepší je rok (tak si někde mezi, takže neboj, ale honem si nechat potvrdit ;) a už pro jistotu nezobat ty pilule ;)

23.06.2010

Ahojky nehtařinečky, malou jsem šoupla taťkovi a rychle si udělal nový nehtíky. Je to vidět, že jsou na rychlo:), ale hodí se mi ke kočárku:)

Růžovky
07.05.2010

Ahojky nehtařinky :)
malou hlídal tatínek, tak jsem měla čas udělat si nehtíky :a:

Dnešní nehtíky
26.04.2010

Ahojky Holky, o víkendu jsem si udělala nový nehtíky. Byl to teda boj s tou mojí cácorkou, pořád ji někde honit :)
Nějak nebyla fantazie, tak jsem udělala jen francii s ozdůbkou ;)

Nehtíky o víkendu

nádhernýýý :D jakou mas bilou ... klasickou křídovou a nebo tu přírodní???
ja shanim tu přírodní ta vypada jak bezny nehet ale nemuzu to najit :?

11.04.2010

Ahojky, tak jsem malou dala taťkovi a udělala si nový nehtíky.

Dnešní nehtíky
Dnešní nehtíky

Ahoj super...tayk mám v plánu objednat od Reni neonovou růžovou a žlutou. Na léto bezva a povedly se ti

31.03.2010

Ahoj holky,
tak jsem se včera konečně dostala k nehtíkům a udělala si nové. Ve skutečnosti vypadaj trošku líp než na obrázku. Ten prostředníček nic moc :D

Nehtíky

Ahoj, nehtíky nejsou vůbec špatný, jen by stačilo, když se ti nepovede ideálně tvar - jemným (180) pilníkem celý nehet zbrousit do požadovanýho tvaru - tím upravíš boule a vlnky, který ti vznikly nanesením silnější vrstvy gelu. Pak dát ještě jednu vrstvu gelu, už jen tenkou, ale celistvou. Dělám to tak, když si nehty chci opravdu "vymazlit". Někde jsem taky četla, ze francie by se měla nanášet ve dvou vrstvách...tak klidně zkus nanést vrstvy dvě. A jak píšeš, všechno je o tom, jak ti to vyhovuje. Mě se spíš dělá bambule, když do třpytek nanáčím a hlavně - při potahování gelem se mi uvolňujou třpytky na zbytek nehtu a to šílím.... :)))))) tak pečení zdar !!!

Ahojky, hezký nehtíky! Já dávám dvě vrstvy barevného gelu. Se třpytkami to vyzkouším podle tvého postupu :one:

:one: ahojky, pekná prácička! ja micham gel se trpytkama a super :one: ale kazda mame jiny postup.
jinak vrstva se dava jen jedna stejne jako davas vrstvu francie jen jednu. pak mas akorat mega bambule. dej si vic na stetecek, udelej obloucek a kde mas treba trochu videt nehet po tim tak pridej ale tak aby z toho nebyla bambule :dance:

In reply to by žabičkax

jani ja nerikam preci ze mas bambule!!!! :$$: ja jen napsala svuj postup a mela sem 5nehtarek a ani jedna nedelala tolik vrstev,napsala sem jen jak to delam ja kdyz se tady na to lenca ptala :one:
jo a prave proto ze kazda jsme chodili k nejake nehtarce tak to mame ty zkusenosti od nich :s:

19.03.2010

Ahoj všem, tak jsem to nevydržela, nechala jsem se inspirovat od vás taky konečně zakoupila pár gelíků, cleaner a dozičky na aukru. Už se nemůžu dočkat až přijdou.

Nákup na aukru
Nákup na aukru
Nákup na aukru
Nákup na aukru
Nákup na aukru
Nákup na aukru

ahojky ja od nich mam taky tyhle barvene gely , celkem 6 :D a mam ten pastelový modrý a je super, mrkni na moje vlozená fota s tímto gelem fakt vypadá krásne :D

jeje koukam jsem tu tudle znacku pekne rozsirila tak snad take budes spokojena s tema gelikama :one: urco pak posli fotecky nehtiku ju? :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka