Deníček uživatele KralovnaK1

20.12.2009

Ahojky holčiny, máme doma skoro osmi týdenní holčičku, chtěla jsem se vás zeptat, jestli si některá pamatujete, kolik a po kolika hodinách vám mimča v tomto týdnu papali?

tak mala by papala porad,ale drzela jsem ji odstupy 3hodiny,protoze pak mela boleni briska a nervala hlady,jak jsem si puvodne myslela,ale ze ji boli brich.Jinak 90ml

ahoj, nám bude zítra 8 týdnů...kojíme přes den co dvě hoďky a papá cca 80-90ml. V noci spinká 4-5 hodin...

ja sice castecne kojim ale vice dokrmujeme,tak je to ruzne,
ze zacatku nekdy co 2h jindy co 3h asi 10-50 ml
a tetka uz par dni se dopapa kolem 100ml asi co 3-4h (ma skoro 4m)
a papame nutrilon comfort
snad sem ti aspon trosku pomohla
:a:

pokud si dobře vzpomínám tak po 3-4 hodinách a vždycky jsem dělala Míšovi o jednu odměrku a jeden díl vody vyšší dávku než měl vypít podle tabulky na obale

04.11.2009

Ahojte všechny LPéčka ať už narozená, nebo ještě nenarozená, všechny mamiminky a také všechny těhulky a snažilky :a: Tak jak už všechny díky Mišce víte, tak už i já to mám koneč

To je dobře, že už jste doma a můžete si spolu užívat holky. Ještě jednou moc gratulujeme a přejeme hlavně hodně zdravíčka. Už se moc těšíme na fotečky. :a:

Kačenko, jsem ráda, že jste obě v pořádku a už dokonce i doma :qu: tak si užívejte společné chvíle, pěkně obě papkejte :$}: :s: a ty až budeš mít chvíli čas, tak sem vlož fotečky, jsem zvědavá na tu krásnou princeznu!!!!

06.10.2009

Ahojky holčiny :a: Včera jsem byla opět na monitoru a v poradně.

no i když tě teda pěkně zlobí ten tlak a bílkovina, tak ti musím říct, že ti svým způsobem závidím... :j) už víš, kdy budeš mít malou u sebe a bude to brzo :C]]: neboj, ta hospitalizace rychle uteče a ty budeš rodit!!! Kačenka bude krásná, zdravá a čilá holčička!!! tak hlavně, dej pak vědět z nemocnice co a jak!!! :one: užívej si poslední dny těhu doma!! a neboj, ten tlak se poddá :s:

taky závidím, že už to máš za pár. tak s eholky opatrujte a ve zdraví buďte prostě zdravé :k:

:///: :///: :///: :///:
Opravdu, taky bych chtěla vědět kdy.Tak užívej poslení týdny - dny
těhulkování :a: :a: :a:

03.10.2009

Ahojky maminky a těhulky :a: Jelikož si tady tak ještě přemýšlím, jestli už mám opravdu všechno nachystané, ještě jsem si vzpoměla, že bych mohla mít doma předkoupené mléko, pro t

Já kojila malou 5týdnů...je velký jedlík a mlíčko ji zřejmě nestačilo...kojila jsem hodinu a ještě vypila 120ml z flašky :( teď je malé 9týdnů, papá jen z flašky. První mlíčko jsem měla Nutrilon,ale jelikož je to drahé a malé to ani nějak zvlášť nechutnal, tak teď máme Hami a na noc dávám Hami extra pro lepší zasycení :) malé chutná, stolici má pořád v barvě vajíček a je spokojená.

Ahojky já jsem si domů pro jistotu mlíko koupila i když plně kojíme protože jsem si říkala že člověk fakt neví co se stane a jistota je jistota a v porodnici nám doporučili Nutrilon 1 pro kojence . člověk je pak jistější a když je klidná maminka je klidné i miminko :-) ale přeju ti aby jsi kojila je to to nej co miminku můžeš dát:-)

ja sem zacinala taky s kloboucky,a vim ze je jich vic druhu
ja mela takove obyc spicate a ty bylli ok a pak jsou drahsi a anatomicky tvarovane a pro nas byly na.......
myslim ze je to zbytecne si kupovat domu mlicko,da se dnes koupit kdekoliv,jeste ze jsou lekarny i o vikendu
preji at kojis aspon tohle mimi
:a:

01.10.2009

Ahoj holčiny moje :a: Včera jsme byli s Kačenkou na našem posledním UZ, už je pěkně velká a má tam málo místečka, ale je úúúžasná :one: :qu: Odpovídáme našemu týdnu těhotenstv

Do prčic! Holky LPčka! já to říkala, že budete některé rodit v říjnu, ale nevěděla, jsem že tolik :00:
Kači, neboj, Kačenka bude určitě v pořádku! On ten UTZ stejně není nic moc oproti tomu, když uvidí Kačenku "na živo" a uvidíš, že to bude zdravá, krásná holčička :h:
Hele s tím strachováním, jestli máš všechno hotový... já to mám už teď a to jsem od tebe o 2 týdny pozadu!! a předčasný porod mi snad nehrozí! takže vím, jak se cítíš!!!
No nějak to zvládneme, ne? Musíme :C]]:
tak se pěkně opatrujte s Kačenkou, a vydržte ještě chvilku holky naše :h:

Ahoj kralovničko naše,no tak že by říjňátko!!-to máš jedno hlavně ať se na tu tvojí kočku pořádně podívají a hlavně ať je zdravá,týýjo tak to máme zachvilinku viď už se nám to opravdu blíží a tobě vůbec-ty to máš zachvilinku,když chtějí malou dřív ven...Držíme všechny prstíky co máme ,mocmocmoc na Vás s Amálkou myslíme a neboj vše to bude v pořádku a za chvilinku jí budeš držet v náručí-opatrujte se holky páá

Neboj se, určitě bude vše v pořádku, budu moc držet palce tobě i malinké.... A co se týká toho, jestli máš všechno připravené? Já věřím, že určitě ano, ale i kdyby ne, dnes se dá vše hned dokoupit - nedělej si hlavu... Já jsem teď 31+3 a co bych dala za tvůj týden těhu.... Až doteď jsem byla už 3x hospitalizovaná v nemocnici a tak už se moc těším,až budu mít svého mrňouska u sebe a bude zase dobře... Zatím pa

30.09.2009

Ahojky těhulky :a: dnes jsme měli s Kačkou premiéru na monitoru, obě jsme to vydrželi a monitor dopadl dobře :qu: Také jsme byli na posledním UZ, odpovídáme našemu týdnu těhotenství, v

24.09.2009

Ahojky spolutěhulky a maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli vám některé nemuseli také ukončovat těhu kvůli bílkovině v moči?

Ahojky, tak to je teda divné.... :( já mám bílkovinu v moči taky a nic mi zatím ukončovat nebudou :jawdrop: jen musím držet přísnou dietu a měřit si každý den tlak.... bezpodmínečně mám přijít, až budu mít tlak 140/90, nebo mi bude nevolno.... :#o: mám k tomu i otoky :$$: Tak potom dej vědět , co ti řekne doktor, jo?? držím palečky... :h:

ahoj Kači, nevím, do kdy by tě mohli takhle s bílkovinou nechat, ale jak už psaly holky, kdyby to bylo tak hrozně vážný, tak by tě poslali rovnou do nemocnice!! a pokud tě tam pošle Dr po poradně, tak si tě podle mě nejdřív budou hlídat, a kdyby náhodou, tak ti porod vyvolají, kdyby tě udrželi do 36 tt bylo by to super! to by ti nemuseli ani píchat kortikoidy, aby se malé dovyvinuli plíce, ale to je myslím, i ve 35 tt docela zcestný... (mám dojem, že se to dělá jen do 34 tt) takže neboj!!! tak i tak ti to dopadne, myslím si, dobře :one: Kačenka bude krásný zdravý miminko :e):
ale teda nečekala jsem, že se LPčka budou tak rychle "rozpadat" :$$:

ahoj, tak s tímto zkušenosti nemám, ale myslim si než lékaři něco udělají ještě tě vyšetří a pak zhodnotí zda je ukončení těhu nutné a nebo zda si tě tam nechají například měsíc a budou se snažit bílkoviny navrátit-alespoň z části. Jinak pokud by ti už nyní porod vyvolávali tak se nemusíš bát. Miminko už je silné a zvldne to. Jen asi bude muset být nějakou dobu na kyslíku-ale to nechci předbíhat-nejsem lékař.
Držim palece ať ti dr. v poradně řekne něco příjemnějšího...jo a kdyby to bylo tak hodně vážné, tak tě neobědná dr. na další poradnu, ale rovnou tě nechá převézt do nemocnice. Oni doktoři rádi přehání a chtěj být důležití-nevim proč nás těhulky tak straší (já jsem tedy už bývalá těhulka :///: )

mě vyvolávali ale měla jsem jěště vysoký tlak.A byla jsem 35 týden dýl už čekat nechtěli.A bylo to v pohodě malej byl sice 14 dní v inkubátoru ale bylo to jen kvůli tomu že neuměl udržet teplotu jinak byl celkem zdravej.

14.09.2009

Ahojky tetky, tak máme s Kačenkou dnešní poradnu za sebou. Domů jsem dorazila právě teď a můžu říct, že mě to dojíždění nějak zmáhá.

Kači, ty nevolnosti ti teda vůbec nezávidím, ale za chvíli tomu bude konec HURÁÁÁÁ :s: Až budeš mít malou u sebe, tak na všechny nevolnosti rychle zapomeneš, co? :c: mě Dr taky "jen" poslouchá Kubíčkovo :h: ale minule mi teda měřil i čípe, což předtím nedělal, ale to bylo asi proto, že jsem mu řekla o těch mých bolestech bříška, tak asi pro jistotu... no jsem zvědavá, co mi bude dělat zítra kromě poslechu srdíčka a změření fundu :c:
tak se opatrujte holky naše :h: :h:

Ahoj Katy, taky mě to dojíždění zmáhá... jezdím i na cvíčo a to dojedu totálně k.o. a to před měsícem byla pohodička.... je to čím dál horší, už to těhu není fakt sranda ;) uf... já musím na zastávku pěšky, je to asi 15min svižné chůze, pak do nemocnice pěšky, to je taky tak, pak hodku a půl cvičení a pak zase do města, ve městě neodolám a chodím po obchodech a pak autobusem s taškama domů... je to hrůza..vždycky jen funím... :$$:
dneska jedem na velký utz. a jedem s tatínkem autem,,,to bude jiná :C]]: moc se na Kubíčka těším.... :c: Tak se opatrujte Katušky naše :c:

31.08.2009

Ahojky spolutěhulky, chtěla jsem se vás zeptat, jestli nebudete některá rodit koncem října, začátkem listopadu U Apolináře?

no tak hele, já mám temín 3.12. ale když budeš 14 dní přenášet a já to o 14 dní uspíším, tak se tam potkáme :s:

Ahoj, taky jsem tam registrovaná, termín mám 4.11., ale vypadá to, že to bude dříve, mám problémy s levou nohou-mám v ní trombózu, tak to vypadá ,,asi" na císaře... tedy potvrdit by mi to měli ještě oni, U Apolináře, volat si tam mám po 35 tt.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka