Poradíte???Maminky a těhulky

03.10.2009

Ahojky maminky a těhulky :a: Jelikož si tady tak ještě přemýšlím, jestli už mám opravdu všechno nachystané, ještě jsem si vzpoměla, že bych mohla mít doma předkoupené mléko, pro tu naší malou princeznu, až se narodí. Určitě bych ráda kojila, ale u prvního ani u druhého mimi jsem nekojila, jelikož mám špatné bradavky a miminku to prostě nešlo, i přes kojící klobouček :w: Poradíte mi jaké mléko bych si měla koupit do foroty? Druhé mimi bylo od začátku na Nutrilonu AR. :+^*: za odpovědi a přeji hezký den vám všem :a: Katka

Já kojila malou 5týdnů...je velký jedlík a mlíčko ji zřejmě nestačilo...kojila jsem hodinu a ještě vypila 120ml z flašky :( teď je malé 9týdnů, papá jen z flašky. První mlíčko jsem měla Nutrilon,ale jelikož je to drahé a malé to ani nějak zvlášť nechutnal, tak teď máme Hami a na noc dávám Hami extra pro lepší zasycení :) malé chutná, stolici má pořád v barvě vajíček a je spokojená.

Ahojky já jsem si domů pro jistotu mlíko koupila i když plně kojíme protože jsem si říkala že člověk fakt neví co se stane a jistota je jistota a v porodnici nám doporučili Nutrilon 1 pro kojence . člověk je pak jistější a když je klidná maminka je klidné i miminko :-) ale přeju ti aby jsi kojila je to to nej co miminku můžeš dát:-)

ja sem zacinala taky s kloboucky,a vim ze je jich vic druhu
ja mela takove obyc spicate a ty bylli ok a pak jsou drahsi a anatomicky tvarovane a pro nas byly na.......
myslim ze je to zbytecne si kupovat domu mlicko,da se dnes koupit kdekoliv,jeste ze jsou lekarny i o vikendu
preji at kojis aspon tohle mimi
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka