Deníček uživatele Jaňulík 1

09.02.2013

Ahojky devčátka.. :-) Dneska jsem byla v poradně, naposled, na ozvičkách. Pak jsme šly přeměřit prcíka a odpovídáme místo 38+2tt 41tt.

Abys to neměla jako já :-D středa nástup, čtvrtek sekce a v úterý ráno domů :-D
Držím palce Jani, ať vše proběhne jak má a doktoři jsou na tebe milí. Ségra bude v práci po-út a pak víkend. :a:

29.09.2010

Ahojky holky, už nevim jak jí naučit... :help: :help: :help:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky Lenino. No, vše, co jsi vyjmenovala jsme už zkoušeli a jsme tále nas skleničkách, ona jako sama si požužlá maso, ale jeden, dva kousíčky, víc ani boha a toho se samo nenají. :( Osolený už jsem zkoušela , dneska i osolenou br. kašičku, zvedal se jí kufr. Fakt už nevim, co s tim.. :(
Díky, fakt podvyživeně nevypadá, ale já už chci aby jedla jako člověk.. :-D

No, mě občas Kajka taky nechce, ale výjimečně, třeba uvařené od prababičky.. nechutná.. tak ji nechám tak, a pak se dojí něčím jiným. Nenutím. A skleničku neměla ani nepamatuju.. koupila jsem ted, šly jsme nečekaně ke kamarádce, ale raději jsem to ani neohřívala a dala ji z mého polívku.
Kajka nejvíc chce jíst to co jím já, kontroluje a tak.. takže z mého talíře bez problému. Takže akorát hlídím, aby to nebylo přesolené, moc kořeněné a jinak jí to co já.

11.09.2010

Ahojky maminky a :ooo: :ooo: :€s€:
Dneska je Valince 14 měsíců, letí to šíleně. :c: :girl: :||):

Dneska je nám 14 měsíců
Dneska je nám 14 měsíců
Dneska je nám 14 měsíců
Dneska je nám 14 měsíců
Dneska je nám 14 měsíců

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky moc. No jo no, každé mimi je holt raritka a origoš.. :)
Já jsem už v naprosté pohodě.. Díky a Verunka? Jak si vede?Je to kočička, jsem koukala, jak se culí, super!! :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, zatím nebudu předbíhat ... kdo ví, kdy bude svatba.. jen je možné, že příští rok.. Pokud budeme fungovat pořád pohodově.

tak přeji vše neej k pidi narozeninkám :!k: střech aje fakt boží,naše Niky jí nedělá :P Asi bude poučena :s: Ta první fotka je naprosto úúžasná :\r/ už to holt nejsou ty miminečka,co jsme si přivezli z porodnice :e): Tak at Vám dál Valinka roste do krásy :a: :a:

ahojda, jeee, to je ale krásná princezna - mám doma podobnou - teda mírama určitě, teď jí bude také 14 měs a má přes 12kilo a kolem 82cm... však z ní mám také pořádné bicáky :-D
Přitom já nejsem nějakej tlusťoch... tak snad se ten růst někdy zastaví ;-)
super lízátko!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to jo, zlatý 4 kilečka.. :) Ale ono to zkraje přijde i to hodně, ale postupem času , to vidíme jinak.. :)

06.09.2010

Ahoj prdelky moje! Moc děkuji za držení palečků. Je to za námi, dáme si oraz 6 neděl a uvidí se, jak bude nálada a chuť jít do dalšího miminka... Zatím se na to moc necítim.

ahoj, je mi líto co se stalo. Naposled jsem četla že tam mimi je a že je vše v pořádku. No a nyní čtu toto. Věřim že to musí být hrozné. Tak hodně sil. Uvidíš že za pár týdnů bude lépe

In reply to by JaMiOn

Ahojky Jami, děkuju, už je malinko líp, ale když se o tom moc nemuví, když se k tomu vracíme, je mi hned ouzko! Milovala jsem už to miminko, kort, když jsem viděla už srdíčko, to mi vyjely slzičky, ale nedá se svítit, já to bohužel neovlivnim a manžel taky ne. :r:
Tak nám nezbyde než doufat, že další pokus už vyjde na stoprocent! :h: :||): :€O:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Leo, moc Ti děkuju za krásný slova, moc jsi mě potěšila!!!
Neboj, budeš mít to nejhezčí miminko, pro každou maminku je to její mimi to nej!!! :) :h:
Ale děkuju moc za pochvalu, moc to zahřeje u srdíčka!
2x po sobě? Proč sakra? Ta příroda je někdy krutá! Ale snad ví proč se tomu tak děje!?!
Až zjistím někdy dvě lajny, podám raport. :///: :C]]: :h:
No určitě se tam do Vánoc neukazuj :w: :C]]: :€s€: :||):
Princezna děkuje za pusinku, :) Vyřídím s láskou až se vzbudí na mlíčko... :$}: :girl: :a:

04.09.2010

Ahojky holky, dneska v půl pátý jsem začala krvácet. Ihned jsme jeli na ambulanci a tam mě vyšetřili a miminko je malinký, neodpovídá odpovídajícímu týdnu a srdíčko utichlo. :r:

Hodně sil a životního elánu i nadále :) na příště už se zadaří a Valinka bude mít brzy sourozence, uvidíš! Myslíme na tebe.

04.09.2010

Ahojky holky, dneska v půl pátý jsem začala krvácet. Ihned jsme jeli na ambulanci a tam mě vyšetřili a miminko je malinký, neodpovídá odpovídajícímu týdnu a srdíčko utichlo. :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Jaňulko hlavně , že jsi v pořádku.Miminko se určitě brzyčko zadaří a bude vše jak má být.I vy se opatrujte :a:

janisku moc me to mrzi je to sileny nejsi v tom sama neboj priste to bude ok ja se take bala ale nakonec sem naseho klucika donosila kdybys chtela klido pisni drz se berusko jsme s tebou :h:

27.08.2010

Ahojky holky! Moc všem děkuju za držení palečků a myslení na mě!!! :k: :k: :k:
Je tam mimi, 4mm veliký a už bylo vidět i :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :w: :///:

JE TAAAAAM, OBR 4MM! :)))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nn nebyla jsem ještě u Dr. zjistila jsem těhu asi moc brzo,protože silnější čárky mam jen na mamatestu 10mUI/ml a ne na tech s citlivostí 25...na tech je jen ta slaboučká právě...ale v pondělí testuju a pokud bude už uplně silná,tak jdu k Dr. na krev alespoň..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vitamínky ani ne,myslím,že mi žádný nedoporučoval,já jsem začala hned po operaci clostillbegytem a proverou,po který mi bylo dost zle a přibrala jsem asi 15kg,pak zase následoval clostillbegyt,ale už s utrogestanem a takhle dokola,než si teda p.Dr.prohlédnul pořádně spis z nemocnice a oznámil mi,že už je to zbytečný,a,že mi tady už nedokáže pomoct :$$:
A,že teda mi už pomůže jedině Gennet....takhle to je stěma doktorama,sami nic nevědí a cpou do tebe všechno,i když to stejně nepomohlo :-g(

In reply to by Jitunka

Jitunko, to me mrzí, ale divim se, že TI neřekl o těch vitamínkách!!! To by byl gól, kdyby to pomohlo! Protože ta známá, jak jsem Ti už o ní psala, že má dti 15 let od sebe, neměla prý už taky žádnou naději a ta to měla ještě o to horší, že jí už je kolem 40 let! Ty jsi mladá! A tak se dozvěděla, už ani nevim od koho, o těch vitamínkách a když se používají s kyselinou listovou dohromady, pomáhají právě n průchodnost vaječníků a tim pádem spermijka se dostane líp do vaječníků! Poradila jsem tohle i jedný holčině tady (Špagetka) a ta otěhotněla za chvíli po užívání! Nám to taky nešlo, začala jsem to brát a dneska mám 13ti měsíční dceru! je fakt, že jsem na to početí nesměla myslet, to to pak nešlo, ale jednou jsem se malinko "picla", nemyslela na nic, na taťku vlítla a byla jsem v tom! Ty vitamínky Ti jenom prospějou, pokud nic jinýho za léky nebereš, myslim, že by to nemělo vadit... Jmenuje se to GS Mamavit a k tomu obyčejnou kyselinu listovou. Za zkoušku nic nedáš :) :#~: :*O*:

27.08.2010

Ahojky holky! Moc všem děkuju za držení palečků a myslení na mě!!! :k: :k: :k:
Je tam mimi, 4mm veliký a už bylo vidět i :h: :h: :h: :h: :h: :w: :///:

JE TAAAAAM, OBR 4MM! :)))))

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :qu: :h: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka