Deníček uživatele janca.zao

15.12.2012

Něco pro moje dětičky na zimu a dárek pod stromeček.

Háčkování
Háčkování
Háčkování
Háčkování
Háčkování

Tak to zkusím po čtvrté... Vinie je to návod na Mimibazaru, teda dva. Jeden je s placatýma ručičkama a druhý s těma co jsem dělala já. Zadáš si KRTEČEK 3D. Já jsem dělala z každého něco. Tak ať se povede :a:

Jani a prosím mohla bys mi poslat odkaz na uháčkování toho krtečka? Děkuji :-) máš to krásné

In reply to by Vinie

Vinie, už jsem psala 2krát a nezobrazuje se to, tak to zkusím bez odkazu. Je to navod na mimibazaru, teda dva KRTEČEK 3D. Jeden je s placatýma ručičkama a druhý s těma co mám já. Dělala jsem z každého něco. Tak ať se podaří :a:

13.07.2012

Prosím vás holky, myslíte si že jsou tohle opruzeniny?

AE?
AE?
AE?
AE?

tak to je podle mého AE, takový jsme měli v loketní jamce, jak se odebírá krev a za krkem. později se na tom utvořily takové suché šupiny. Ale ted už to máme jen nose a za ouškem. vyléčila nám to mastička, počkej, najdu ji ti http://www.zdravime.cz/zdravime-cz/eshop/14-1-BIO-Naturcosmetica-Saloos… tohle je teda malé balení, ale na ozkoušení stačí. Provorozený měl trochu AE také a tohle mu tenkrát pomohlo a ted Jamíčkovi také, na krku to má už téměř zhojené, ale na ručkách už po tom není ani stopy. Bohužel nově to má okolo nosu a za ouškem, tak poctivě mažu, hooodně tenounkou vrstvičku ráno a večer..
Tak můžeš zkusit taky, kéž by vám to pomohlo :) :k:

Ahoj takhle to mame presne my a my mame AE.Je my to lito.Nam kozni na to napsala masticku a dobry.Zbytek tela promazavam mlikem co nam napsal doktor.

bohuzel to tak vypada :(
my sme atopici a nemazeme nicim-zbytecne jen obcas promazu cistou lekarskou vazelinou pouze sprchovat a nepouzivame zadne myci prostredky jen asi tak 1x tydne sprchac od MANUFAKTURA a mame klid

29.06.2011

Zdravím všechny snažilky, těhulky i maminky. I když jsem se nikdy vdávat nechtěla, nakonec jsem si to rozmyslela a 28.5. se ze mě na stará kolena stala vdaná paní.

Naše svatba
Naše svatba
Naše svatba
Naše svatba
Naše svatba
Naše svatba
Naše svatba

Moc moc gratuluju!!měla jsi nádherné šaty! :) Nás to čeká za 6 týdnů,taky sem s enechtěla vdávat těhu a čekali sme až prcci povyrostou!

Vy jste ale krásná rodinka - Tobě to teda mocinky sluší, Jani :one: Fotky jsou taky moc hezký :qu: Tak ať jste šťastní, spokojení a vychází vám všechno, co si přejete. (Jo, a jaký starý kolena!!! Krásná, mladá, spokojená ženská ;) ) :a:

jůůů Jani moc gratuluju, jak k druhýmu těhu, tak ke svatbě.. bylas krásná nevěsta... :) a pré na stará kolena.. ty si troubelín.. byla si nádherná :)

In reply to by janca.zao

tak to my máme úplně naopak :D malá nechce mluvit ale zato lítá už od 11 měsíců :D řekne max. 6 slov,.. a jinak žvatlá ale ani to moc né.. jinak se máme super, tak normálně.. malá nám dělá jen radost, můj je zlatíčko, pomáhá, stará se..,.. takže si nestěžuju :) Musíme se za váma někdy stavit ať vidíme Klárinku i naživo :)

20.01.2011

Ahoj holky. Začala jsem háčkovat když se Klárka narodila a taky jsem tomu propadla. Teprve teď se vám jdu pochlubit. Zatím jen 3, máme jich doma spousty, ale musím je nafotit... Janča

Moje výtvory
Moje výtvory
Moje výtvory
03.05.2010

Ahoj tety. Chtěla bych vám představit naši milovanou dcerušku Klárinku. Už jsou jí 3 týdny a je moc hodná.

Klárinka
Klárinka
Klárinka
Klárinka
Klárinka
12.04.2010

Ahojky tak už jsem maminka. Narodila se nám Klárinka. Ráno 8.4.2010 mi dali tabletku na vyvolání a 22.15 byla malá na světě. Od první bolesti 7 a půl hodiny.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky