Deníček uživatele hanca83

02.12.2011

Zdravím snažilky, jak je to s tím hlenem při ovu? Poznám ho, jediné, co nevím, jestli se objeví před ovu nebo při ovu? Když si děláte ovu test, tak když je pozitivní, tak za 24-48 hodin je ovu.

Ahojky, já ho mívám tak 3 dny, ovu by měla být poslední den plodného hlenu, někdo ho má třeba i 6 dní, je to individuální... S tím ovu testem - ovu je většinou den po prvním pozitivním ovu testu... :a: Hodně štěstí při snažení ;)

Ahoj Hani, tak já ho mívala před prvním otěhotněním tak 4 dny. POprvé jsem otěhotněla 3. nebo 4. den, kdy jsem ho měla. Ty první dva dny nebyl sexík, ale mám chlapečka, tak soudím, že ten 3. a 4. den byla přímo ovulka.
JInak co se týká ovu testu, v září jsem si koupila ovu testy, vyšly mi všechny negativní, ovu hlen nikde a po tomhle všem jsem v té době co jsem testovala otěhotněla, takže pak něčemu věř. ;) :a:

In reply to by martina2105

Marti koukám, že ty reaguješ snad na všechny příspěvky :D Jak to tu pročítám, tak na mě ve většině případu koukne ikonka rozesmátýho klučiny :D No víš o co mě jde, já totiž nemám po tom hlenu v tomhle cyklu vubec památky. Vždycky sem ho měla moc a ted mi prijde porád sucho. Tak sem z toho jelen. No je možný, že mě plodný dny ještě čekaj, ale už sem 15. DC. Jo a ještě já mela ten hlen vždycky tak 3 dny.

In reply to by hanca83

snazim se :) kdyz vim rada pomuzu,
osud se nemazlil :( vim jake to je cekat,vim jake to je kdyz prijdes o dite,jake to je kdyz mas vazne nemocne dite,a dalsi....
takze kdyz muzu tak rada poradim :)
a s tim hlenem je to tezke,ovulacni hlen je jako bilek..tahly,pruhledny,pred a po ovu je takovy bily,husty az lepkavy ;)

25.11.2011

Holky poradíte? Mám 5 ovu testu, nechce se mi moc utrácet za další, kdy mám testovat? Poslední MS jsem měla 17.11. trvala 4 dny. Délka MC je 29, 30 dnů. Říkám si, že začnu 28.11....nebo co myslíte?

ahojky začni od 12tého dne prvního dne tvé menstruace, tak že si spočítáš 12 dní od prvního dne tvé poslední menstruace a začneštestit, tvoje ovulka připravidelném cyklu by měla být 14-15 den.Já měla 15 den a cyklus jsem měla po 30 dnech :a:

17.11.2011

Tak holky mrcha :spid: dneska dorazila, ach jo, a to jsem byla přesvědčená, že nedorazí.

Ahojte holky tak to pujdem spolecne do prosincoveho neocekavani a uz naposledny a na vanoce budou //!! me jeste tedy nedorazila ale myslim ze kazdou chvili prijde.. :( jinak se taky snazime 10.-17. den cyklu ale minuly mesic prisla mrcha uz 24.den. ted jsme 26.den

ahojky, hele stejně si zkus ještě potom udělat testy, já taky ještě první ms měla a úplně normální, docela silnou. A kolegyně co otěhotněla stejně jak já, tak taky ještě jednu měla. Otestuj to, až odejte. Je to sice malá pravděpodobnost, ale může to tak být, hlavně jestlis měla nějaký tušení, a je lepší to vědět najisto a kdyžtak se začít chovat jako těhotná..Já ještě chvíli žila normálním životem a to asi nebylo úplně dobrý, i když těžko říct, čím to nakonec bylo:(
měj se,
K

Ahojky,tak mě taky včera mrcha dorazila:(sice slabá ale přece.A to jsem byla taky přesvědčená že jsem těhu.Ach joo:(
My se snažíme tak nějak průběžně,já ovulku nehlídám,takže nevím.

16.11.2011

Tááák holky, jak jste na tom dnes po ránu. Já zase testila, nevydržela jsem to a je tam jen / ach jo.

In reply to by ver_unka

Veru a kdy ti má :spid: dorazit? Me dorazila, sice malinko ale dorazila a testy jsou negativní tak čekám na další ovu a :*O*: Je mi porád divne od žaludku, tak nevim, možná se mi jen musí srovnat hormony po vysazení HA. Držím pěsti a přeji //.

Ahojky,
nic si z toho nedělej, já taky dnes ráno testovala, i když MS čekám až 21.11., a taky nic. :( Miminko mohlo být teoreticky "uděláno" 5.11. a moje gynekoložka říkala, že se to může objevit na testu už 10 dní po akci. U mě se to ale bohužel buď neobjevilo a nebo tam nic není. :( Žádné příznaky nemám, ale ty jsem neměla ani u prvního těhu....

Ahoj Hančo, a kdy ti má MS dorazit? Já testila včera ve čtyři a měla tam ducha a dneska ráno stejnej duch! :h: Včera jsem šla testit, protože zaprvé mě taky pořád bolí podbřišek a zadruhé jsem byla hrozně zvědavá!:-)

14.11.2011

Holky, hlásím se mezi vás. Doma máme 2 letýho Matýska a snažíme se o mimi. Ted druhý mesíc. (Ne)očekávám ji plus minus 18.11. Myslíte, že na testu už by bylo něco vidět?

pokud si tehu tak 18 by uz se melo na testu ukazat,kazda sme jina a kazda to jinak citime,drzim palecky at se v patek z ranni moci ukazi//

Ahoj, tak já měla pozitivní test už 10 dní po ovulaci a ještě jsem měla týden do ms, ale každé ženské se ten hormon hcg v moči zvedá jinak, takže ještě tam určitě šance, že jsi těhu je! A ještě záleží jak citliví sis dělala těhu test, dobrý je mamates 10 ;)

já mám teda zkušenost, že od okamžiku, kdy tě bolí břicho, by ti měl test vyjít pozitivně.. teda pokud jsi těhu.... ale na druhou stranu, každá to máme jinak :)
držím palce, aby to vyšlo, byl by to hezký dárek pro rodinu pod stromeček ;)

14.09.2010

Takze holky, aby jste vedely, s kým máte tu čest, posílám pár aktuálních fotek a neco o Matesovi. Zrovna 13.9. jsme byli na 10 měsíční prohlídce, váží, otesánek muj, 10, 2 kg.

Ahojky Hani, no krásné fotečky, malý je broučínek, neboj všecinko dožene. Nám bylo před dvěma dny 9 měsíců, jsme stejně staří jako níž Kubík od Janči ;) a teda jsme pohybově asi trochu napřed, my už chodíme, teda za ručky, ale už se pouští jednou ručkou, takže už to zvládá celkem dobře. No ale zase oproti tomu nezvládáme nic ukazovat. Prostě se asi soustředí více na pohyb :s: a s ostatním na mě pěkně prdí :s:, takže jediné, co říká je máma a bába a žádné paci žádné papa žádné hají, jak jsem velikej atd, prostě nic, možná jediné berany duc, to když se mu fakt chce. Jinak nic. A zubů máme 8 a dneska byl zase trošku protivný a začal slinit, tak nevím nevím, zda nás v pusince nečeká další bílý pokládek :jawdrop: !!! Jo a jinak máme asi 73 cm a vážíme 9060 g.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky Loki, my jsme taky prckove mrnavy, mame skoro stejne jako vy :o))) Ale rika se preci, ze co je maly, je mily a sikovny :s: :one:

krásný klučina :-)
Máme 9 měsíců a 2 dny. Měříme 78cm a vážíme 10.5kg (měření a vážení v domácích podmínkách) Umíme pápá, jak je velikej, tanyny tanyny, sedíme, posazujeme se, lezeme a stavíme se v postýlce :-) Máme 6 zubů

07.09.2010

Ahoj holky, jsem tu nová....teda nová....chodím sem už od začátku tehu, jen jsem se az ted dostala k tomu, abych se zaregistrovala (po roce dobrý no :s: ) Každý den si to tu pročítám a k

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky