Deníček uživatele Elliisek

10.05.2010

Ahoj maminky,rada nektere z vas prodam Angelsounds pouzivany jen dva mesice,je jako novy,ma dva vystupy na sluchatka a kabel k pocitaci,moc mi pomohl kontrolovat srdicko miminka.

10.05.2010

Ahoj maminky,rada nektere z vas prodam Angelsounds pouzivany jen dva mesice,je jako novy,ma dva vystupy na sluchatka a kabel k pocitaci,moc mi pomohl kontrolovat srdicko miminka.

02.04.2010

Ahoj zbyla breznatka,tak jsem byla dnes na monitorech. Dnes jsem 40 plus 2.

Ahoj :-)
jak jsi měla kontrakce předtím při kontrole?
Já jsem měla ku 40 a necítila jsem to a dnes už poznám, kdy jí mám a zdájí se mi častější.
Budu se orientovat trošku dle tebe :-)
Jinak ti držím palce, ať už to máš co nejdřív za sebou a přeji ti hezké velikonoce :||):

In reply to by Já a mé mimi

Prave ze je to divny,ve stredu jsem nemela na monitorech nic a ted takove kopce,ani mi ale neprislo ze bych to nejak pocitovala,jen mi tvrdne brisko a obcas bolest jako na menstruaci,jestli je to ono :) prave ze mi to prislo divny,ze tam mam takove kopce a nic moc necitim. Doktorka se me ptala : vy to necitite? a ja ji rikam no asi trosku ale ne pravidelne a ona: tak az to bude pravidelne tak prijedte :-) no tak nevim teda,jsem z toho vseho nejak zmatena :-)

Tu dobrou náladu z kontroly ti závidím,, já začínám být skeptická, i když mi pořád Dr. říká, že je to tak krásně nachystané a včera mi udělal i Hamiltona, tak se pořád nic neděje...co se dá dělat, ještě, že je před námi víkend a ten vždy uteče, ptž. doma nejsem sama...a pak by mi to vyvolali po Velikonocích. ALe doufám, že to přijde samo...taky posílám hodně sil :k:

In reply to by marcy

Marcy chtěla jsem se zeptat, jestli ten Hamilton byl hodně nepříjemný? Mě ho chtěla doktorka taky udělat, ale říkala, že tobude bolet. Nakonec mě ho nedělala, že to ještě nebylo vhodný :n: , ještě nejsem připravená. A to jsem 40+1 :€}€: . Díky Petra

01.04.2010

Breznatka,jsem tu uz jedina,nebo je tu jeste nekdo kdo uz mel rodit?

Ahoj Ellisku, jak píše Rendulka, já jsem tady taky stále. Stejně tak Marcy... My jsme za polovinou 41. týdne a už toho mám teda plný zuby :( :) Teda nechci se rouhat... Jen že lidi kolem pořád otravujou a neustále se ptají - jako kdybysme to mohli nějak ovlivnit :00: Jinak se naštěstí cítím naprosto v pohodě. Tak Ti taky Ellisku držím palečky, ať už se vyklubete :a:

my jsme tu taky pořád :-(, termín 28.3. a pořád nic, podle dr už je to na spadnutí, jenže se pořád nic neděje. Mám z toho akorát už depky, neb už se nemůžu hnout a vůbec pořád není žádná změna. Už mi ten pupík dost překáží, tenhle poslední měsíc už je na psychiku fakt utrpení.... v SO jdu ještě na monitor a v UT do poradny, takže pak už vyvolání. Tak se drž, rozhodně v tom nejsi sama.

haloo haloo mi jsme měli taky termín včera :jawdrop: máme nezralé porodní cesty k porodu :(
ale je nás tady malinko víc, určitě nejsi sama ;)

já už jsem se tady taky ptala, jestli nejsme posledí zapomenuté březňátko, ale nejsme, jsme tu asi 4, ale počítám, že nás bude ještě víc.

01.04.2010

Tak dnes je den po terminu a pokracuje odtekani hlenove zatky,vcera odteklo trosku a dnes rano jsem si dala teplou koupel a kdyz jsem potom sla na zachod tak znovu odtekala.

Dobré ráno, tak já taky jsem ještě doma :-)
Já už byla na procházce :€s€: , no uklidit bych babičce taky trochu mohla :-)
I mně zátka stále odchází, taky ti tak trošku zapáchá? No není to smrad,ale cítím to

:a:

31.03.2010

Ahoj tehulky tak dneska mam termin porodu.Rano jsem byla v porodnici na monitorech,pry byl ukazkovy a nalez tak nejak normalni,pry odpovida.

18.02.2010

Ahoj tehulky,chtela bych se zeptat jestli musi odejit hlenova zatka kazde,nebo se muze zacit normalne rodit aniz by odesla??Asi hloupy dotaz co? :) Eliska

Ahoj hlenová zátka odejit musí, s tím že si toho bud nevšimneš nebo všimneš a nebo odejde těsně při porodu a tom zase nevíš. mě odešla včera a nic. Jsem 40+2

10.02.2010

Tehulky potrebuju radu,od vcerejska odpoledne citim strasne malo pohyby,ale kdyz posloucham srdicku s Angelsound normalne busi.Mam docela strach a nevim jestli nemam jet k doktorovi.

Neboj se, já minulou sobotu taky cítila pohyby miminka míň než obvykle, ale stala se mi do toho ještě příhoda že jsem trochu zakrvácela z prasklý cévky, takže jsme stejně museli jet na pohotovost. Tam bylo vše o.k., srdíčko tlouklo jak má, a když byl na monitoru slyšet pohyb tak já ho třeba vůbec necítila jak byl slabej a nakonec se malej pěkně rozkopal jak už to tam na něj bylo dlouhý. A pak jsme přijeli domů a zase nic moc. Druhý den už se hýbal normálně. Asi mají ty naši mimísci občas línejší den a víc chrní nebo opravdu můžou být otočeni tak, že ty pohyby ani necítíme. Taky se ale vždycky bojim když se dýl nehýbe a šťouchám mu do bříška aby se vzbudil :s: :s: Buď v klidu a k doktorovi bych zašla jen pokud by to takhle trvalo nějak podezřele dlouho a už by se ti to nezdálo. No vzhledem k tomu že už jsi to psala včera, tak věřím že Terezka už zase vesele kopká. Pa pa :a:

Ahoj maminko :)
urcite se nemas ceho bat, ja jsem ve 26.tt a ve 22.tt jsem cely dva dny necitila vubec pohyby, jela jsem k doktorovi a vsechno bylo v poradku, jen byl otoceny zadickama na brisku a kopal do prazdna :) hlavne klidek...

09.02.2010

Tehulky uz jsem hodne slysela o masirovani a olejickach na hraz,pry to opravdu pomaha pri porodu.

čauky, nechci tě strašit, ale podle mých zkušeností a co sem kolikrát mluvila s holkama, tak ty olejíčky sou celkem na nic...každá ženská je jiná a myslím že pokud nemáš hráz už takhle pružnou, tak nějakým olejíčkem tomu určo nepomůžeš. taky sem masírovala a stejně sem měla nástřih. to stejný platí o čaji z maliníku...ono totiž v některých porodnicích dělají nástřihy jak na běžícím pásu.jestli to dělaj jako prevenci nebo proč nevím. ale pokud by si měla mít náhodou nástřih, tak buď úplně klidná, vůbec nic není cítit a šití taky skoro necítíš.během pár dní pak ani nebudeš vědět že si něco takovýho měla...ale doporučím ti jednu věc, kup si do porodky nafukovací kruh, mě to hodně pomohlo ;) tak papa a bezproblémovej porod.Nikky a Dominiček

In reply to by chytra dagmarka

no ono je někde nezajímá ani ten porodní plán podle doslechu,ale nemůžu říct z vlastní zkušenosti, já ho napsanej neměla...ale jo, proč to nezkusit, taky sem nebyla proti ;) tak ať vám to holky dobře dopadne a máte klásňoučký a zdravý miminka už v náručích...je to sice zážitek na začátku,ale sou to naši miláčci :)

taky jsem se na to musela zeptat :-) začít se má prý od 36tt a masírovat můžeš i obyčejným olejem, ale lepší je s vitamínem E. Použiješ palec a ukazováček chytneš si tu tkáň která je mezi vchodem do pochvy a konečníkem, to je hráz :-) masíruješ - mneš mezi palcem a ukazováčkem zvenku i zevnitř. tj vsuneš palec dovnitř a ukazováčkem masíruješ venku. Tak to je postup, který mi popsala PA. Prý je dobrý poprosit partnera :-)))))
hodně štěstí :-))))))

Ahojky, tak my jsme začali masírovat včera.Nevím jestli už máš koupený nějaký olej,já jsem dostala celou výbavu mazání k vánocům od firmy Weleda,olej na bříško,i když to už mažu od 3.měsíce,olej na hráz i na prsa. U oleje na hráz je v příbalovém letáku napsaný postup, ale ve zkratce, je teda lepší, když ti to dělá partner, zasuneš dva prsty asi 2 cm do pochvy a po okraji masíruješ do tvaru U,mírně tlačíš,jako by se snažíš okraj pochvy tláčit dolů a zároveň z venku masíruješ oblast mezi pochvou a konečníkem.Délka masírování je 5-10 minut,není to teda dvakrát příjemné,ale určitě to bude časem lepší,hráz by se měla ztenčit, povolit a být pružnější. Tak doufám, že jsem ti aspoň trošku poradila :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky