Deníček uživatele danina

12.02.2011

Moc zdravíme všechny březňátkové maminky a jejich děti :) , musím začít váhou v 10 měsících - Štěpánek vážil 9,8 kg a měřil 76 cm. Máme doma pořádnýho chlapa :) .

Jak se máme v 10 měsících
Jak se máme v 10 měsících
Jak se máme v 10 měsících
Jak se máme v 10 měsících
Jak se máme v 10 měsících

Dani, Štepánek je úžasně vysmátej :///: Obzvlášť na tý třetí fotce - jak se suprácky kření :one: A sluší vám to spolu. Jste šikulky, že jste tak zvládli noční pití - tak ať vámt o vyddrží. Mějte se nádherně :a:

Ahoj Dani a Štěpánečku. :€s€: Krásné fotky a Toě to náhodou sluší!!!Neboj až ude venku trochu líp - bude se Nám hubnout samo. ;)

Aho Dani, koukám na fotky a Štěpánek je teda hezký šmíšek. S mírama jsme na tom podobně jako vy. Akorát koukám, že těch zoubků máte teda hromadu, Jiřík zatím jen dva, ale už se mu klubou jedničky nahoře. My teď máme taky pauzu s plavání, byli jsme všicni nemocní, tak si to pak budem muset nahradit. Jiřík je z plavání nadšený, moc se mu to líbí. Já taky radši nezveřejňuju svoji aktuální váhu, přesně jako ty, mám stále asi 8 kg nahoře, oproti váze před otěhotněním . :( Mějte se hezky, zdravíme vás. :a:

Čauky, ten je teda vysmátej :s: , prostě pohodář :one: A ďábel jak ta naše dračice. A koukám, že má asi úplně stejně zuby jako Klárka, dva dole a čtyři nahoře, ne? To bude veselo až dorazíte :metal:

In reply to by pešule

Ahojda, jo, většinou je v pohodě :) Zoubky vidíš přesně ;) A myslím, že dojedem v pondělí, Martin jede do Hradce ( na pohřeb :( ), tak asi nedojede to dé doby než vyrazíme. Sms jsem tam nepsala, věřím, že to přesunuli, takže máme to od 16,30, abysme byli v 16,00 už tam, tak k vám můžem dojet okolo 14 - 14,30? Nespí Klárka v tu dobu??? Taky se moc těšíme!

23.12.2010

I my se přidáváme s vánočním přáním, přejeme vám všem krásné prožití Vánoc i se všema miminkama, ty naše z toho ještě úplně rozoumek mít nebudou, ale určitě se jim nevšední

Šťastné a veselé
29.11.2010

Zdravíme všechny maminky a kluky a holky :) I když sem občas zavítám na přečtení příspěvků, tak jsme dlooouho nic nepsali a musím to všechno napravit :)

Štěpánkových 8 měsíců a první zub:-)
Štěpánkových 8 měsíců a první zub:-)
Štěpánkových 8 měsíců a první zub:-)
Štěpánkových 8 měsíců a první zub:-)

Jezulinky,ten je kráááááásný...fakt nádherný klučíček a navíc štěpánek :h: a kde má brášky? vidím,že eště šátkujete...do kolika kg máš šátek? nosí se rád? je to šikulka,i to jak lozí a staví se.... :one:

In reply to by genevie

Díky Dani:-) starší bráškové se nechtějí fotit, ale někdy je blejsknem, tak sem budu muset dát fotky a mladší bráška je s matkou v Ekvádoru na celý školní rok - už druhý, tak s ním máme fotky jen z léta, co u nás párkrát byl dokud mu to matka nezakázala...
Já vůbec nevím, do kolika kg ten šátek je, koukám, že budu muset vytáhnout to povídání, co jsme k němu dostali:-)) Nosí se rád, ale minule už byl trochu nevrlý, když tam byl tak dlouho:-(Taky nosíš malého v šátku??

Ahojky, je krásně vysmátej a tak to má být a to víš, vše musí ty děti prozkoumat, my se zatím jen tak trochu plazíme, ale i tak když chceme,tak si podáme co potřebujeme :-) a ta´tka šátkuje:-) hm, paráda. moc se opatrujte a pěkně dál pokračujte a moc gratulujem k zoubečku Dani :€Ss€: už je taky pizizubka :) :a:

17.08.2010

Po dlooouhé době zase posíláme něco do deníčku :) Posíláme nějaké fotky a komentář :) Koncem července jsme byli na dovče a tam v Šumperku v bazénu měli takovéhle podložky a já se

Moc zdravíme všechny březňátkové holky a kluky a jejich maminky
Moc zdravíme všechny březňátkové holky a kluky a jejich maminky
Moc zdravíme všechny březňátkové holky a kluky a jejich maminky
Moc zdravíme všechny březňátkové holky a kluky a jejich maminky
Moc zdravíme všechny březňátkové holky a kluky a jejich maminky
Moc zdravíme všechny březňátkové holky a kluky a jejich maminky

Ahoj,krásné fotečky a pusinka od kašičky - závidím,já stále odolávám Nele jí už dát - budí se mi 3krát za noc. :00: Snad ještě vydržím alespoň do září až jí bude půl roku - vážíme o kilčo míň. :) Kolik měříte - zdá se mi,že je Štěpánek k tomu i dlouhánek. :one: :a:

Ahoj Štěpánku :a:
úplně s mamkou koukáme, jaký ty jsi cestovatel ://: :qu: :one: to si to s vašima teda pěkně užíváš a jak se vozíš na té podložce v bazénku, no to nemá chybu :€Ss€: a ty brďo, 7 a půl kg, to jste teda borci! My jdeme do poradny zítra, tak budeme vědět, kolik přibral Jiříček a dostaneme naše 2. očkování. Máte moc šikovného a pěkného chlapečka :k: :e):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jiřík má v místě vpichu na levé nožce taky zatvrdlinku, ale to mě Dr. upozorňovala, že tam asi bude, protože Jřík zrovna zatl sval na nožičce, když ho píchla, tak mu o tam chudákovi nasvala na silu. Ale měl to i minule a do týdne byla pryč. No špenát jsem koupila na zkoušku tu malou skleničku, je to namíchané s bramborem a smetanou,je to od ukončeného 4 měsíce, tak jsem zvědavá, jestli to bude baštit, po spinkání mu to chci zkusit dát....tak se mějte se Štěpánkem hezky :a:

22.05.2010

Štěpánkovi byly včera 2 měsíce, tak posíláme nějaké fotečky a chceme něco napsat, jak se nám vede :) Už jsem si dříve myslela, že si děláme nějaký režim, ale Štěpánek ho vžd

Zdravíme všechny kámoše a maminky
Zdravíme všechny kámoše a maminky
Zdravíme všechny kámoše a maminky
Zdravíme všechny kámoše a maminky

Ahoj Dani, krásný fotečky, kluci si jsou hodně podobní. Koukám, že tatínka to svlékání taky baví ;) Hold chlapi, no :€}€: Ten můj na tom není o moc líp. Teď už aspoň ví, co jsou to dupačky, overal , bodýčko,... Dřív když jsem chtěla něco donést, tak se vždycky ptal, jestli to je to s nožičkama nebo bez nožiček, s rukávkama nebo bez rukávků,... :s: :s:
Hele, já si taky myslela, že už máme režim, ale asi ještě ne :n: , Klárka to vždycky dokonale překazí, co je u nás pravidelné, tak snad jen koupání přesně v 19h, jinak docela chaoz. Dopoledne většinou vůbec nespí, po obědě vydrží doma tak 2 hodinky, v kočáře i 3 a víc, ale jednou jde spát v poledne, jindy v jednu :€}€:
ORL máme taky za sebou, paní :*8*: byla fakt moc milá, ale výsledek nic moc. Máme kapičky, poslední co mohou kojenci a my je ještě neměli, ale výsledek nic moc, tak už fakt nevím. Ve čtvrtek jdeme do poradny, tak uvidíme, co nám na to řekne naše :*8*:
A jak se líbí Štěpánkovi v :/;x: ? Klárce vůbec, hrozně :^O^: , když má spát, tak tam vydrží, chvíli brečí, tak drncáme a za chvíli usne, ale jak je vyspalá, tak šílenej :^O^: , tak nevím co s ní, přeci nebudeme pořád doma :( A navíc za 3 týdny máme jít na svatbu, už teď se toho děsím.
Dani, mějte se krásně a jestli bude někdy nějaké léto :€s€: , tak určitě dorazíme, nebo můžete samozřejmě přijet i vy :a: :a:

In reply to by pešule

Tak to teda držím pěsti, aby ty poslední kapičky konečně zabraly :w: Nemůže to být alergie :#o: ??? Moc o tom nevím, jestli ji můžou mít i tak malinká miminka, hlavně když je kojená, tak nevím... Pak napiš, jak dopadnete ve čtvrtek :one: .
Štěpánkovi se v :/;x: hrozně líbí, ten by v něm byl klidně celý den, ale musel by ten kočár pořád jezdit. Třeba když před tou sedmou večer řve :^O^: tak, že už nic nezabírá, dám ho do kočáru a jedem a on si kouká na mně a je klid. Teda a koukám, že Klárka dopoledne nespí, to by Štěpík nevydržel, ten dopoledne, jak jsem psala, spí nejlíp, to taky v kočáře :) , tak když jsem doma tak ho dám za dveře a můžu něco udělat. To spí třeba 2-3 hodinky. Dneska spal od 9 do 11 a o půl 1 jsem ho tam dala znova, byl už úplně unavenej :€h: a spí do teď, mám já to zlatíčko :#~: . Svatbu určitě zvládnete, Klárka bude zase o trochu větší a bude jí třeba zajímat víc věcí a kdyžtak budete chovat a chovat :) . V létě bychom klidně přijeli i my, máme v LA známé, tak to možná spojím, nebo se můžeme sejít víckrát :) :a: :a:

In reply to by danina

To nevím, o alergii zatím nikdo nemluvil, ale z čeho a hlavně když kojím :? No uvidíme, jak to všechno dopadne. Zrovna teď jsem Klárku vážila (se mnou na osobní váze), tak má 5,2 kg tak jsem zvědavá koilik jí naváží v poradně. Ale většinou to docela odpovídá :) V kolik ti Štěpánek vstává, když už v devět zase spinká? Klárce poslední dobou nedělá problém spát do půl deváté, takže pak většinou do oběda vydrží. Zrovna dneska ale vstávala kolem sedmé, tak pak dopoledne hodinku spala v postýlce a před půl jednou jsme vyrazili se :^O^: ven, ale hned usnula a spala do tří, malinko jsem jí pomohla se vstáváním, protože začalo hrozně pršet, tak jak jsem ji vyndala z :/;x: , tak se vzbudila. Máš ty to teda zlatíčko, ten kočárek ti fakt závidím, já s ní nemůžu pomalu nikam jít, když tak :^O^: Doufám, že jí to brzo přejde :) Na srazík se ještě domluvíme, samozřejmě se můžeme sejít vícekrát. Já mám akorát problémek s autem, manžel mi jezdí z práce většinou až kolem šesté večer, takže jsem nepojízdná. Ale když je potřeba, tak mi auto půjčí, když je nejhůř :a: :a:

In reply to by pešule

Jé my ani váhu doma nemáme 8) , tak se nevážím ani sama, ani se Štěpánkem, ale je to dobrý nápad, až pojedu k našim tak to zkusím, teď nemám přehled. Štěpánek dneska vstával asi v 7, nakojila jsem ho a do těch 9 byl vzhůru. A to už byl tak ufňukaný, že jsem ho dala do kočáru a hned spal :e): . On je asi velký spáč :)

03.05.2010

Ahojte maminky, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s pratelnými vložkami do podprsenky a jak vám vyhovují?

já je mámm a vubec nejsem spokojená..Strašně rychle to nasákne..Třeba jak kojím tak z druhého prsa to strašně teče a už mužu měnit...

Tak já mám pratelné od Aventu a Anity a spokojenost...Používám i jednorázové, protože těch pratelných mám zatím málo, ale to je hrozné, jak ty jednorázové vyjdou draho! A navíc je mi pomalu poslední dobou nějak šoufl ze všeho co je jednorázové :-D.

Holky děkuju moc za názory, včera jsem měla "príma" den, měla jsem 38 teplotu :( , tak ani na net jsem nešla, tak dneska koukám :) vidím, že většina není spokojená, pořád si ale říkám že aspoň na noc nebo když mi dojdou jednorázové něco pořídím :), jen je škoda, že toho moc nechytí a nedají se tak používat pořád. Ten nápad, že při kojení dát pod druhé prso nádobku a chytat mlíčko je fakt dobrý :qu: , začnu to taky praktikovat :) Tak kojení zdar ;) :a:

Taky o nich uvažuju, protože nestíhám kupovat jednorázovky :s: :s: :s: Chudák Klárka, kolikrát je taky celá od mlíka :°O°:

Ja je obcas pouziju kdyz dojdou jednorazove, maji vyhodu ze vic nasaji ale me jsou docela nepohodlne, velke tluste a nesedi na psou..nevim?? Nic moc...ale preprat se daji jen v ruce a jsou na milion :-D pouziti. Pouzivam ted vlozky jednorazove Johnson, libi se mi jak je maji vytvarovane primo na prso i cudlik na bradavku u tech obyc napr z DM se mi bradavka vzdycky ohla :-(

20.04.2010

Ahoj všem miminkům a maminkám pěkný večer :) Usoudila jsem, že je čas na malou změnu ikonky, tak doufám, že se to nebude plést :) Zítra bude Štěpánkovi měsíc, je hrozný, jak to ut

Změna ikonky a něco málo jak se nám daří:-)
Změna ikonky a něco málo jak se nám daří:-)
Změna ikonky a něco málo jak se nám daří:-)

Ahojky, synáček moc pěknej :) a ani ve vaničce už neřve :) to ten náš to ještě obrečí :(
jinak tu rourku mi dnes doporučila Dr.na KO, protože nás taky trápí bříško a jsem z toho taková rozpačitá, ale když mu to pomůže...nám na uklidnění ani dudan nepomůže, ten hned vyflusne :)

In reply to by marcy

Ahoja, děkju :) Já tu rourku ještě nepoužila, když by to bylo asi dobrý použít, tak malý tak brečel a u toho kopal, že jsem se bála, abych mu něco neudělala, když jsem na to byla sama a dneska prdíky moc nezlobily. Dudlík ho naučila babi, pěkně mu ho v pusině podržela, říkala to si odudej, to je tvoje a nikdo ti to nevezme :s: :s: a Štěpánek dudal. Je ale pravda, že ten anatomický taky nechtěl, máme tuhle klasickou kytičku a jak je dobrá a pomáhá uklidnit. No, jsem zvědavá, co budu říkat za 2 roky, až ho to budem odnaučovat :jawdrop:

Ahoj Dančo, musím pochválit fotečky, Štěpánek je kus chlapáka, takhle na fotkách je to hotový :#~: My jdeme do poradny příští středu, tak jsem zvědavá, kolik bude Klárka vážit :) Je z ní taky pěknej dlouhán, už po 14 dnech měla v poradně 56cm :€}€: Neskutečné :s: :s: :s: Kdy se chystáte na kontrolu kyčlí? My pojedeme v pondělí do UO, abysme mohli ve středu poreferovat v poradně paní :*8*: , pořád se jí nelíbí ta naše klíční kost :€\€: Tak doufám, že to bude dobrý. Měj se krásně a užívej si ty svý chlapáky, hlavně toho malýho, protože za chvíli z něj bude velkej chlap, je to fofr, jak nám to roste před očima, viď :h: :k:

In reply to by pešule

Ahojky Péťo, teda vy máte pěkně dlouhou princeznu :one: , nám teď Štěpánka ani neměřili, že prý až bude kontrola v 6 týdnech. Na kyčle jedem 28.4., ale protože přítel chodí na ortopedii do České Třebové k Mudr. Bílému, tak jsme Štěpíka objednali taky tam. Co máte s klíční kostí? Držím pěsti, aby bylo všechno v pořádku :h: . Jedete do Ústí i s manželem? Kdybys jela jen s Klárkou, tak bysme mohly dát někde čajík :) , jinak někdy příště :) . Mějte se taky moc pěkně, ještě že jsou ty foťáky a kamery, že si aspoň to, že byly děti tak malé budem moct připomenout ;) .

In reply to by danina

Klárka tu klíční kost měla zlomenou :( Přišli na to asi třetí den po porodu. A pořád tam má bouličku, tak se to paní doktorce nelíbí :( Doufám, že to bude dobrý. Zatím nevím jak pojedeme do Ústí, manžel nějak nestíhá a máme jen jedno auto, tak uvidíme. Ale i kdybych jela sama, tak jen na otočku, protože bych mu musela auto hned vrátit, aby se nemohl vymlouvat, že nemůže pracovat ;) Necháme to na léto, pak posedíme někde na zahrádce, ju? Pozdravuj Štěpánka :h: My asi vyrazíme k doktorce pro kapičky, Klárce pořád hnisá jedno očičko a ještě k tomu chytla nějakou rýmu :€}€:

28.03.2010

Ahojte všechny tety, posílám pár prvních foteček našeho Štěpánka, který se narodil první jarní den :) :||): Dneska je nám přesně týden a už od čtvrtka jsme doma u tatínka.

Zdravíme všechny maminky a miminka březňátkový
Zdravíme všechny maminky a miminka březňátkový
Zdravíme všechny maminky a miminka březňátkový
Zdravíme všechny maminky a miminka březňátkový

malý je moc krásný, nezbývá než gratulovat a porod jste taky moc dobře zvládli :one: :) :k:

Ahoj Dani,
moc krásný fotečky. Dneska jsem na Vás koukala na netu na miminkách z porodnice, moc Vám to tam sluší :°O°: Takže porod jsi nakonec měla zhruba stejně rychlý jako já, to je super :one: Koukám, že Štěpánek je taky pěkný spáč, to jsme na tom stejně. Kolikrát mám co dělat, abych Klárku vzbudila aspoň na kojení. Prostě když spí, tak s ní nic nehne :s: Jinak s tím dudlíkem - v porodnici nám ho sice zakazovali, ale když byla Klárka den a noc na novorozencích na svícení kvůli žloutence, tak jsem si všimla, že tam má :q: A doma ho nechce, radši si cucá palec :\/: Tak ať krásně rostete :a: :a:

18.03.2010

Ahojte holky březnový :) , musím vám všem vyřídit pozdrav od Pešule, která psala, že malá Klárka dostala žloutenku a tak ji má na novorozencích a svítí na ni, zítra jí budou brát k

Jéé Dani vidíš, tak Ty máš termín ještě den přede mnou...já jsem na řadě zítra..Tak se držte a snad už ty dalši okna neumyješ..Nebo umyješ a pojedeš :one: ..
No Pešu také moc zdravím a těším se na fotečky Klárušky!!!

In reply to by ZelaZuzu

:) Zuzu tobě taky přeju, abys jela co nejdřív ;) Péťa psala dneska, že nemají místo a pouští ji, tak se určitě brzy ozve. Fotku malé mi poslala, ale jí ji sem z mého mobilu nedostanu. Je nááádherná :girl: :h: :qu:

Ahojky, tak ty už máš po termínku? To já ten náš už docela vyhlížím a tak trochu se slzou v oku závidím maminkám, co už mají prcky u sebe :)
tak at se štěpánek nenechá dlouho přemlouvat ;) :h:

In reply to by marcy

nojo, už přetahujeme :w: Prý to máme nechat na přírodě - podle doktora, tak uvidíme, jak to ta příroda zařídí 8) Taky těm maminkám závidím, už bych tak chtěla... Tobě držím taky pěsti aby to bylo co nejdřív :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky